Σχέσεις

Μήπως ο καλός σου σε…. δουλεύει;

Συντάκτης  | 

Οι σχέσεις την σήμερον ημέρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Θέλει γερό στομάχι και καλό νευρικό σύστημα. Πιστεύεις ότι έχεις βρει τον κατάλληλο και θέλεις να επενδύσεις στη σχέση αυτή. Αλλά… μήπως ο καλός σου σε… δουλεύει;

Οι σχέσεις και πόσο μάλλον μέσω πανδημίας έχουν γίνει απαιτητικές και είναι υπό εξαφάνιση. Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας και να διατηρήσουμε μια καλή σχέση με τον καλό μας. Εσύ μπορεί να προσπαθείς να υπάρχει μια υγιή σχέση ανάμεσα σας, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το ίδιο κάνει και ο σύντροφός σου. Υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία μαρτυρούν τον χαρακτήρα του και αν όντως θέλει να είναι μαζί σου ή απλά σε…. δουλεύει.

Αλλά για να μην πιαστείς σαν το ποντίκι μεσ’ τη φάκα παρακάτω θα βρεις χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν ότι το αγόρι σου δεν είναι για σχέση. Και κατ’ επέκταση δεν κάνει για ‘σενα!

Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά;

1.Σε έχει γραμμένη όταν είστε σε μια παρέα

Οι κοινωνικές σχέσεις έχουν και αυτές σημαντικό ρόλο για τον χαρακτήρα του καλού σου. Όταν βγαίνετε έξω με παρέα και ο δικός σου απλά σε συστήνει και μένει εκεί, τότε μάλλον δε σε θέλει μαζί του. Θα προτιμούσε να ήταν μόνος του. Αν όμως σε συστήνει στους φίλους του, τους λέει πόσο πετυχημένη είσαι, ότι έχεις απίστευτο χιούμορ και γενικά σε παινεύει, τότε ναι σε γουστάρει και μάλιστα τρελά!

2. Όταν του λες να διορθώσει κάτι που δε σου αρέσει και εκείνος το συνεχίζει

Πόσο άσχημο είναι να λες σε κάποιον κάτι χίλιες φορές να το διορθώσει και εκείνος σου απαντάει με ένα: ” Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω”, ή “Ναι την επόμενη φορά θα το αλλάξω”. Έλα μου όμως που δε το αλλάζει και συνεχίζει να το κάνει. Τότε τι γίνεται; Ή μάλλον αγνοεί αυτό που του λες και το παίζει αδιάφορος ή απλά σου απαντάει με κατάφαση για να αποφύγει την γκρίνια σου. Ε, τέτοιους ανθρώπους δε τους θέλουμε δίπλα μας! Θέλουμε ανθρώπους που θα του πεις: ” Θέλω να σε δω” και να σου πει: “Σε 5΄είμαι εκεί, κατέβα!” Αντρίκια, παντελονάτα!

3.  Φλερτάρει με άλλες ασύστολα

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Και αν όχι όλοι, τότε οι περισσότεροι! Είναι ωραίο το φλερτ. Σε ανεβάζει ψυχολογικά, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και νιώθεις ότι αρέσεις. Πόσο άσχημο είναι όμως, ενώ βρίσκεσαι σε μια σχέση να φλερτάρεις το αντίθετο φύλο; Μάλλον πολύ! Καταρχήν αυτό δείχνει ότι δε σέβεσαι αυτόν αυτήν που έχεις δίπλα σου, τον- την μειώνεις και τον-την κάνεις να νιώθει άσχημα και άβολα. Γι αυτό λοιπόν, αν ο καλός σου ενώ είστε μαζί, ή ακόμη χειρότερα όταν βρίσκεται με τους φίλους του, φλερτάρει άλλες κοπέλες, τότε άσ’ τον να φύγει. Δεν είναι για ‘σενα! Και μην ανησυχείτε.. όλοι αυτοί κάποια στιγμή την “πατάνε”. Freedom!

4. Ασχολείται συνέχεια με το κινητό ενώ μόλις ειδωθήκατε

Αν το παραπάνω είναι άσχημο, τότε αυτό τι είναι; Πώς να αντιδράσεις όταν ο καλός σου μόλις γύρισε σπίτι και τον βλέπεις να ασχολείται συνέχεια με το κινητό ή οτιδήποτε άλλο εκτός από εσένα; Μα φυσικά ανύπαρκτη! Ε, ναι εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο. Εσύ τον περίμενες να γυρίσει από τη δουλειά, του ετοίμασες ένα όμορφο γεύμα, και εκείνος ασχολείται με το κινητό. Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος δε κάνει για σένα;

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!