Σχέσεις

Πως να κερδίσεις ένα δεύτερο ραντεβού μαζί της

Συντάκτης  | 

ραντεβού

Για να υπάρξει δεύτερο ραντεβού, απαιτείται “σχέδιο”. Ή και όχ. Σίγουρα όμως πρέπει να προσέξεις τα παρακάτω πράγματα.

Και μετά το πρώτο ραντεβού τι; Όσο καλά και να πήγε, ένα καλό πρώτο ραντεβού, δεν αποτελεί εγγύηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια. Αντίθετα, εκεί ακριβώς είναι το σημείο που οι άντρες, ως επί το πλείστον, τα κάνουν μαντάρα. Για να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να μπορέσεις να την ξαναδείς, χρειάζεται να είσαι χαλαρός, με αυτοπεποίθηση και όρεξη. Και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

Το να είσαι καλός δεν σημαίνει πως είσαι απελπισμένος

Ένα από τα μέγιστα λάθη στο αντρικό φλερτ είναι το παρακάτω: μας αρέσει να το παίζουμε δύσκολοι, ακόμη και όταν δεν το θέλουμε καθόλου. Οι περισσότεροι άντρες έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι, μετά το πρώτο ραντεβού, πρέπει να κρατήσουν απόσταση ώστε να μην δείξουν απελπισμένοι. Και πολλές φορές, η συμπεριφορά αυτή αποδεικνύεται μπούμερανγκ. Αν πράγματι θέλεις να την ξαναδείς, να ξαναβγείτε και να περάσετε χρόνο μαζί της, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της το πεις. Προσοχή όμως: το θέμα, γι’ άλλη μια φορά, είναι το «πώς» και όχι το «τι». Αν λοιπόν χειριστείς την κατάσταση σαν ερωτοχτυπημένος, είναι βέβαιο ότι θα τη φρικάρεις. Δεν υπάρχει όμως τίποτα στραβό στο να γνωστοποιείς σε κάποιον πόσο ωραία πέρασες μαζί του και πόσο πολύ θα ήθελες να τον ξαναδείς. Η ειλικρίνεια ανοίγει πόρτες. Τα ζοριλίκια πάλι, όχι.

Πότε να της στείλεις μήνυμα

Παίξ’ το έξυπνα και πέταξε της εσύ το μπαλάκι. Για παράδειγμα, ένας καλός τρόπος είναι -αφού τελειώσει το ραντεβού- να της πεις να σου στείλει ένα μήνυμα όταν φτάσει στο σπίτι της. Δεν είναι κακό να δείξεις ενδιαφέρον. Μην το χρησιμοποιήσεις ωστόσο για να της πιάσεις την κουβέντα. Αρκεί μόνο, να της πεις ότι πέρασες όμορφα. Αυτό και τίποτε άλλο. Ειδικότερα, μην αφήσεις να περάσει μια ολόκληρη μέρα χωρίς να της στείλεις κάτι. Σου αρέσει και το ξέρει. Οπότε δεν είναι κακό να της το δείξεις, ακόμη και την επόμενη μέρα.

Μην σταματάς να δείχνεις ενδιαφέρον

Το ότι το πρώτο ραντεβού πήγε καλά, δεν σημαίνει πως πρέπει να θεωρείςκάποια πράγματα δεδομένα. Οι γυναίκες ξενερώνουν όταν βλέπουν πως έχουμε «δέσει τον γάιδαρο μας». Μη χάνεις λοιπόν το ενδιαφέρον σου για εκείνη. Αν πράγματι πέρασες καλά μαζί της στο πρώτο ραντεβού, απαιτείται να της το δείξεις και στο επόμενο. Επίσης μην αφήσειςτην κατάσταση μετέωρη. Ρώτησε τη παραπάνω πράγματα για εκείνη. Κάνε αυτό που λέμε «επόμενο βήμα», δείχνοντας ότι θέλεις πράγματι να τη γνωρίσεις καλύτερα. Πρόσεχε μόνο αυτή τη λεπτή ισορροπία με τις πληροφορίες. Είναι άλλο να θες να μάθεις τα πάντα και άλλο να θες να μάθεις κάτι παραπάνω. Αργά και σταθερά βήματα λοιπόν. Σε γενικές γραμμές να θυμάσαι τα εξής: να είσαι πάντα άνετος και να μη δείχνεις εξαρτημένος. Είναι άλλο να εκδηλώνεις ενδιαφέρον και άλλο να φαίνεσαι δουλοπρεπής.

Ο αυθορμητισμός κάνει καλό

Δεν χρειάζεται σχέδιο για τα πάντα. Δεν χρειάζονται άπειρα μηνύματα και τηλέφωνα και ειδοποιήσεις. Αν χρειάζεται κάτι, αυτό είναι ουσία. Και λίγος αυθορμητισμός. Αν ξύπνησες και επιθύμησες να τη δεις, απλά πες της το. Ακριβώς όπως το λες και στον εαυτό σου. «Θέλω να σε δω, τι κάνεις απόψε; Ξέρω ένα καλό μπαρ με ωραία cocktails». Δεν χρειάζονται ούτε πομπώδεις εισαγωγές, ούτε xολιγουντιανές ατάκες που να εντυπωσιάζουν. Κράτα τα πράγματα απλά. Άλλωστε ο αυθορμητισμός, της δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν ακολουθείς κάποιον μπούσουλα μεθοδικότητας. Μείνε λοιπόν ο εαυτός σου.

Πηγή πληροφοριών: Askmen.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!