Κρέας
Καρπάτσιο μοσχάρι
Από τον Κώστα Παπατέγο |
Το καρπάτσιο μοσχάρι είναι πολύ λεπτές φέτες από bon fillet μαριναρισμένο με lime και χοντρό αλάτι.
Καρπάτσιο μοσχάρι
Υλικά:
● 1 bon fillet
● 1 lime
● 1 κ.γ. αλάτι χοντρό
● 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
● 3 κ.σ. ελαιόλαδο
● Παρμεζάνα
● Ρόκα
● Ραπανάκι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο σε πολύ λεπτές φέτες.
Σε ένα πιάτο ρίχνουμε ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τις φέτες του φιλέτου.
Ρίχνουμε από πάνω ξανά ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και lime.
Γαρνίρουμε με άγρια ρόκα, παρμεζάνα και ραπανάκι.
Ευχαριστούμε τα Κρέατα Καλλιάγρα και το Kary για τις πρώτες ύλες.
Επιμέλεια: Design Magazine
Φωτογραφία: Λία Τσιούκα
Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!