Κρέας

Καρπάτσιο μοσχάρι

Συντάκτης  | 

Καρπάτσιο μοσχάρι

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Το καρπάτσιο μοσχάρι είναι πολύ λεπτές φέτες από bon fillet μαριναρισμένο με lime και χοντρό αλάτι.

 

 

 

 

 

 

 

  Καρπάτσιο μοσχάρι

Καρπάτσιο μοσχάρι

Υλικά:
1 bon fillet
1 lime
1 κ.γ. αλάτι χοντρό
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Παρμεζάνα
Ρόκα
Ραπανάκι

Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο σε πολύ λεπτές φέτες.

Σε ένα πιάτο ρίχνουμε ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε τις φέτες του φιλέτου.

Ρίχνουμε από πάνω ξανά ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και lime.

Γαρνίρουμε με άγρια ρόκα, παρμεζάνα και ραπανάκι.

Ευχαριστούμε τα Κρέατα Καλλιάγρα και το Kary για τις πρώτες ύλες.

Επιμέλεια: Design Magazine
Φωτογραφία: Λία Τσιούκα

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *