Παιδί & Έφηβοι

9 Must have σχολικές τσάντες backpack για trendy παιδιά κάθε ηλικίας

Συντάκτης  | 

Ήρθε πάλι η ώρα που οι σχολικές τσάντες και τα backpack βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Καθώς οι γονείς καλούνται να πάρουν στα παιδιά τους την πιο κατάλληλη και την πιο trendy! Τα σακίδια ώμου είναι από τις πιο must have τάσεις εδώ και αρκετά χρόνια και όλα τα παιδιά επιλέγουν πολύ σχολαστικά το κατάλληλο και ιδανικότερο.

Ήρθε πάλι η ώρα που οι σχολικές τσάντες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθώς οι γονείς καλούνται να πάρουν στα παιδιά τους την πιο κατάλληλη και trendy! Τα σακίδια ώμου είναι από τις πιο must have τάσεις εδώ και αρκετά χρόνια και όλα τα παιδιά επιλέγουν πολύ σχολαστικά το κατάλληλο και ιδανικότερο.

Το Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος με έδρα την οδό Ασκληπιού 15 στα Τρίκαλα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σχολικών τσαντών για κάθε γούστο και ηλικία. Έτσι, μας κάνει 9 προτάσεις για να επιλέξετε την κατάλληλη και ωραιότερη τσάντα για το παιδί σας. Επίσης μας δίνει και κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή.

λογότυπο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος Τρίκαλα Θεσσαλία

Το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει σε λίγες μέρες και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν πάλι με τη φυσική παρουσία των παιδιών. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και  για κάποιες ηλικίες ξεκινάει πάλι ο «Γολγοθάς» τους.

Ένα από τα πράγματα που κάνει χαρούμενους όλους τους μαθητές και τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, είναι η αγορά μιας νέας ολοκαίνουριας  σχολικής τσάντας!

 

Με την τσάντα τους θα πορευθούν όλο το έτος και με αυτή θα τραβήξουν τα βλέμματα των συμμαθητών τους από την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Για αυτόν το λόγο ο Κωστής Τσιοπελάκος σας προτείνει μερικές μόνο trendy και ιδιαίτερες σχολικές τσάντες για κάθε ηλικιακή ομάδα, σε on budget τιμές. Ρίξτε μια ματιά και αφήστε (και) το παιδί να διαλέξει την αγαπημένη του. Εάν καταφέρει να διαλέξει μόνο μια…

Για μικρά κορίτσια και αγόρια

Για τα παιδάκια  που πηγαίνουν νηπιαγωγείο, υπάρχουν τσάντες σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα. Επιλέξτε για την μικρή σας πριγκίπισσα ή τον μικρό σας πρίγκιπα μια τσάντα με ήρωες παραμυθιών, παιδικών, με ζωάκια ή καρδούλες. Λάβετε όμως υπόψιν ότι τα παιδάκια είναι πολύ ευαίσθητα σε αυτή την ηλικία. Οπότε, για να τα διευκολύνετε προσέξτε η τσάντα να έχει ενισχυμένη πλάτη και φυσικά το μέγεθος της να είναι ανάλογο με το ύψος του παιδιού. Μια τσάντα με τρόλεϊ θα ήταν η καλύτεροι επιλογή για τα χαριτωμένα μινιόν της παρέας.

backpack σχολική παιδική τσάντα polo για αγόρι

backpack σχολική παιδική τσάντα για κορίτσι

backpack σχολική παιδική τσάντα για κορίτσι


Παραγγελίες στο Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, στο tsiopelakos.gr ή τηλεφωνικά στο 24310 26967

Για μεγαλύτερα αγόρια και κορίτσια 

Το δημοτικό αποτελεί μια περίοδο που τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι τους αρέσει και αποκτούν την ανάγκη να έχουν κάτι που θα προκαλέσει τον θαυμασμό της παρέας τους . Για τα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας υπάρχουν τσάντες με μοναδικά σχέδια. Ποδόσφαιρο, πριγκίπισσες, καρδιές αλλά και πιο απλά θέματα  αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα των σχεδίων που μπορεί να επιλέξει το παιδί για να εντυπωσιάζει. Σε αυτή την περίπτωση δώστε βάση στο μέγεθος της τσάντας που θα επιλέξετε καθώς κάθε τάξη του δημοτικού έχει και διαφορετικές απαιτήσεις.

backpack σχολική παιδική τσάντα τρόλεϊ με καρδούλες για κορίτσι

backpack σχολική παιδική τσάντα τρόλεϊ για αγόρι


Παραγγελίες στο Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, στο tsiopelakos.gr ή τηλεφωνικά στο 24310 26967

Για μεγάλα αγόρια και κορίτσια 

Τέλος, υπάρχουν και οι πιο λιτές προτάσεις για τα μεγαλύτερα παιδιά. Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν θέλουν η τσάντα τους να ακολουθεί και τις τάσεις και τα χρώματα της μόδας. Σε αυτή την ηλικία τα γούστα αλλάζουν ολοκληρωτικά και τα “γλυκά” σχέδια αποτελούν παρελθόν. Συνήθως οι έφηβοι επιλέγουν απλές μονόχρωμες τσάντες ή με διάφορα ελκυστικά patterns. Το καλό με αυτή την ηλικία είναι ότι πολλές τσάντες είναι unisex. Έτσι δεν θα δυσκολευτείτε σχεδόν καθόλου να επιλέξετε αυτή που αντιπροσωπεύει το στυλ του παιδιού σας. Ωστόσο μια από κοινού επιλογή θεωρούμε πως είναι απαραίτητη!

backpack polo για αγόρι

backpack outdoor για κορίτσι

backpack outdoor για αγόρι και κορίτσι unisex


Παραγγελίες στο Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, στο tsiopelakos.gr ή τηλεφωνικά στο 24310 26967

Άλλα σχολικά είδη και βοηθήματα

Εκτός όμως από την τσάντα, τα παιδιά έχουν ανάγκη κι από πολλά άλλα πράγματα για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Για παράδειγμα κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια και φυσικά βοηθήματα για όλα τα μαθήματα. Στο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος υπάρχουν βοηθήματα όλων των τάξεων για την απαραίτητη επιπλέον βοήθεια και εξάσκηση στο σπίτι. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε οτιδήποτε χρειάζεστε και μπορεί να βρεθεί σε ένα βιβλιοπωλείο!


Extra tip: Στο tsiopelakos.gr υπάρχει και μια τεράστια γκάμα υπέροχων εξωσχολικών βιβλίων για μικρούς και μεγάλους με όλες τις νέες κυκλοφορίες και πολλές άλλες προτάσεις!

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!