Διακόσμηση & Σπίτι

15+1 ιδέες για πάσο και πλάτη στην κουζίνα με όψη μαρμάρου

Συντάκτης  | 

Οι πάγκοι και οι πλάτες της κουζίνας σε όψη μαρμάρου, μπορούν να χαρίσουν στην κουζίνα σας ένα  διαχρονικό και πολύ κομψό ύφος.

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας, η όψη του μαρμάρου είναι ιδανική για να δημιουργήσετε έναν πολύ κομψό και καθαρό χώρο. Ο πάγκος, το πάσο και η πλάτη της κουζίνας μπορούν πολύ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να αλλαχθούν δημιουργώντας κάτι υπέροχο!

Ο πάγκος και η πλάτη μιας κουζίνας δεν είναι απλά σημάδι καθαριότητας ενός μαγειρικού κρησφύγετου. Είναι και ένας τρόπος για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό design.

Για αυτόν το λόγο, έχουμε για εσάς 16 προτάσεις με πάγκους και πλάτες κουζίνας σε όψη μαρμάρου. Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε τον δικό σας εκπληκτικό χώρο.

Τίποτα δεν αφήνει μια τόσο καλή και λιτή εντύπωση όσο η όψη του μαρμάρου. Αυτό το καθιστά το τέλειο υλικό επιλογής για την κουζίνα.


Δημιουργήστε τον χώρο σας όπως ακριβός τον θέλετε! Διακόσμηση, σχεδιασμός φωτισμού, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, στατική και μηχανολογική μελέτη για  οποιοδήποτε έργο σε όλη την Ελλάδα. Μηχανικοί και εξειδικευμένο προσωπικό για την διακόσμηση των χώρων σας και οποιοδήποτε τεχνικό έργο!
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ! 

Επίσης, εκτός από τις καθιερωμένες λιτές και καθαρές γραμμές μπορούν να δημιουργηθούν από κομμάτια ή πλακίδια μαρμάρου διάφορα σχέδια. Για παράδειγμα σχήματα με γεωμετρική όψη ή ακόμα και ελεύθερης μορφής σχήματα. Δεν υπάρχει έλλειψη έμπνευσης για την εφαρμογή τους.

Εκτός βέβαια από το μάρμαρο υπάρχουν και άλλα υλικά από πέτρα.

Όπως για παράδειγμα ο γρανίτης, ο σχιστόλιθος, ο ασβεστόλιθος, ακόμη και οι ποταμίσιες πέτρες. Αυτά είναι βέβαια μόνο μερικές επιλογές που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος στην κουζίνα του για να  την τελειοποιήσει.


Δημιουργήστε τον χώρο σας όπως ακριβός τον θέλετε! Διακόσμηση, σχεδιασμός φωτισμού, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, στατική και μηχανολογική μελέτη για  οποιοδήποτε έργο σε όλη την Ελλάδα. Μηχανικοί και εξειδικευμένο προσωπικό για την διακόσμηση των χώρων σας και οποιοδήποτε τεχνικό έργο!
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ! 

Τα πλακίδια σε όψη μαρμάρου και βέβαια το ίδιο το μάρμαρο, είναι πραγματικά μια βαθμίδα πάνω από τις άλλες όψεις. Έτσι, το οπτικό αλλά και πρακτικό μακροχρόνιο αποτέλεσμα του μαρμάρου σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Η όψη του μαρμάρου, είτε το χρησιμοποιήσετε σε πλακίδια, είτε σε πλάκες μαρμάρου, χαρίζει μια ένταση και μια ακεραιότητα που αντικατοπτρίζετε σε λίγα σύγχρονα σπίτια. Το μάρμαρο είναι αδιαπέραστο και παράλληλα εντυπωσιακό. Άλλωστε υπήρχε λόγος που το μάρμαρο ήταν η κύρια επιλογή των βασιλιάδων και των αρχοντικών σπιτιών.

Με την τοποθέτηση και την κατάλληλη συντήρηση του πολύ πιο εύκολα από τα περισσότερα τυπικά υλικά που χρησιμοποιούνται στα σημερινά σπίτια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δικό σας «οχυρό» θα παραμείνει τόσο όμορφο και ανέπαφο όσο ένα κάστρο!

Δεδομένου του χρόνου που περνάμε στην κουζίνα μας, είναι απορίας άξιο το γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να παραμελούν αυτόν τον ιερό χώρο. Η κουζίνα μας είναι παράλληλα δύο πράγματα, το καταφύγιο μας και η βασική σκηνή της ζωής μας. Εδώ αναζητάμε και δημιουργούμε την τροφή μας, αλλά και διασκεδάζουμε παρέχοντας. Αξίζουμε το καλύτερο, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Αξίζουμε το στυλ, την πρακτικότητα και την ασφάλεια.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!