Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Business

Οι επιχειρήσεις ROUDOS στα Τρίκαλα γιορτάζουν 13 χρόνια με -20%

Συντάκτης  | 

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου το κομμωτήριο γυναικείων-ανδρικών και παιδικών κομμώσεων ROUDOS και το κατάστημα ειδών κομμωτηρίου και ομορφιάς ROUDOS CENTER, γιορτάζουν 13 χρόνια επαγγελματικής πορείας του ιδιοκτήτη τους Βαγγέλη Ρούντου και προσφέρουν -20% σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους!

Ο κος Βαγγέλης Ρούντος επιτυχημένος κομμωτής και επιχειρηματίας στην πόλη των Τρικάλων από το 2006, γιορτάζει τα 13 χρόνια δραστηριοποίησης του στον χώρο.

💈✂️🎄εν ώρα δημιουργίας….😜

Δημοσιεύτηκε από Roudos Κομμωτήριο στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Έτσι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 συμπληρώνοντας 13 χρόνια επαγγελματικής πορείας, διοργανώνει στους χώρους του κομμωτηρίου Μιαούλη 27 & Ζάππα και του ROUDOS CENTER εκδήλωση «γενεθλίων» προσφέροντας σε όλους τους πελάτες ειδικές τιμές με -20% στις υπηρεσίες και όλα τα προϊόντα τους.

Αυτές οι ειδικές προσφορές θα καθιερωθούν και θα ισχύουν κάθε χρόνο στις 19 Ιουλίου, καθώς η συγκεκριμένη μέρα για τον κύριο Β. Ρούντο είναι ημέρα σταθμός της καριέρας του και θεωρείτε από τον ίδιο πολύ σημαντική!

Ο κος Ρούντος δημιούργησε τη δική του ταυτότητα στο χώρο της κομμωτικής και τα τελευταία χρόνια πορεία του «απογειώνεται» καθημερινά, καθώς εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους κυρίους και τις κυρίες που τον εμπιστεύονται με τις κομμωτικές του προτάσεις και τα προϊόντα που προσφέρει.

Οι υπηρεσίες κομμωτικής στο κομμωτήριο ROUDOS είναι σε τιμές ασυναγώνιστες και παρέχονται για γυναικείες, ανδρικές και παιδικές κομμώσεις.

Τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου, περιποίησης και ομορφιάς πολύ γνωστών brands που θα βρείτε στα ROUDOS CENTER, όπως: L’OREAL, WELLA, RILKEN, INDOLLA, SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, EVERLINE, IMEL PROFESSIONAL, IMEL BARBA, HAIRWAY, 3VE-FREE LIMIX, CRISTAL HAIR, MEDITERRANEAN, FARCOM, ALKMENE, SILKY SOFT, FAROUK CHI, BARBA ITALIANA RAFFAELLO & MICHELANGELO και πολλά άλλα, μπορείτε να τα επιλέξετε προσωπικά, εξοικονομώντας χρόνο & χρήμα.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.