Σχέσεις

Σπάσε την ρουτίνα στη σχέση σας, απλά και γρήγορα

Συντάκτης  | 

ρουτίνα

Μερικές απλές και γρήγορες συμβουλές για να σπάσετε την ρουτίνα της καθημερινότητας στη σχέση σας, πριν η ρουτίνα σκοτώσει τον έρωτάς σας.

Νιώθεις ότι έχετε αρχίσει και απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο; Συμβαίνει σε όλους, συχνά είναι ένα αίσθημα που έρχεται και αν υπάρχει από κοινού θέληση, φεύγει. Η σχέση θέλει δουλειά, αλλά ευτυχώς τις περισσότερες φορές ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη ρουτίνα είναι απολαυστικός. Όπως οι παρακάτω άκρως ευχάριστες δραστηριότητες.

Πρόσφερε της ένα καλό μασάζ

Τρελαίνεται για μασάζ όσο κι εσύ. Και όχι μόνο για το μασάζ αυτό καθ’ αυτό, αλλά για όλη την ιεροτελεστία που το συνοδεύει. Κάν’ της λοιπόν το χατήρι και χωρίς πολλά πολλά, χαμήλωσε τα φώτα, βάλε απαλή μουσική, άναψε και κάνα κερί. Θα τη χαλαρώσει απόλυτα και – αν το κάνεις σωστά – το πιο πιθανό είναι να σε «ευχαριστήσει» αργότερα για τις υπηρεσίες σου. Δουλίτσα να γίνεται…

Άφησέ τη να σε ξυρίσει

Ακόμη και αν είσαι από τους παραδοσιακούς που δεν θέλουν «τρίτους» να ακουμπάνε τα γένια τους, υπάρχουν και εναλλακτικές τριχοφυείς περιοχές: το στέρνο σου, ας πούμε. Άσ’ τη, λοιπόν, να σε περιποιηθεί καταλλήλως. Θα είναι μια στιγμή πολύ ιδιωτική σας και εξαιρετικά αισθησιακή. Και μην ανησυχείς μήπως δεν τα καταφέρει με το «ξυράφι». Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος, στη συνέχεια, να βιαστείτε να φύγετε από το μπάνιο…

Μαγείρεψε της

Είναι επιβεβαιωμένο ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Όταν, όμως, πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεύμα αποκλειστικά φτιαγμένο για εκείνη, δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετράει και το γεγονός, ότι μπαίνεις στην όλη διαδικασία για εκείνη και μόνο. Γιατί μπορεί να μαγειρεύεις συχνά, αλλά οι ξεχωριστοί άνθρωποι αξίζουν ξεχωριστές συνταγές. Και ναι, όσο και αν δεν θες να το πιστέψεις, ένα γεύμα μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Δοκιμάστε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι

Οι σχέσεις που καταρρέουν είναι εκείνες που δεν είναι σεξουαλικά δραστήριες. Οι σχέσεις στις οποίες το σεξ έχει γίνει προβλεπόμενο, βαρετό κι έχει υποβιβαστεί σε συνήθεια. Μην επιτρέψεις κάτι τέτοιο. Πρότεινε της να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και – γιατί όχι ;- να βάλετε στο παιχνίδι και σεξουαλικά βοηθήματα. Δεν είναι ούτε ταμπού, ούτε ντροπή. Είναι απλή φυσιολογική εξέλιξη της σεξουαλικότητας σας. Και πάνω από όλα, είναι υγεία. Οι «αλλαγές» στο κρεβάτι θα σας τονώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά.

Κάντε μαζί ένα ταξίδι

Ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για ν’ ανανεωθείτε. Ένα ταξίδι σε βοηθάει να χαλαρώσεις, ν’ αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από το άγχος και τις ευθύνες της καθημερινότητας. Και αυτό το έχει ανάγκη τόσο εκείνη, όσο και εσύ. Ήδη από τα πρώτα δέκα λεπτά που θα βρίσκεσαι μαζί της σε ένα διαφορετικό μέρος, θ’ αλλάξει και η διάθεση μεταξύ σας. Αφήνοντας πίσω τις έγνοιες και τις σκοτούρες, θα έρθετε αυτομάτως πιο κοντά δυναμώνοντας τα θεμέλια της σχέσης σας. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες αναμνήσεις και το αποτέλεσμα φαίνεται πάντα στην επιστροφή. Όλα θα είναι καλύτερα.

υν να σας φέρουν πιο κοντά και πάνω απ’ όλα θα σας κάνουν να περάσετε και πάλι καλά.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!