Τρικαλινή Παράδοση
 

Ομορφιά - Περιποίηση

Χτενίσματα για να αποφύγεις το φριζάρισμα στα μαλλιά σου

Συντάκτης  | 

Η υγρασία και το κρύο, δεν είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά σου. Τα κάνουν θαμπά, αδύναμα και έχουν τάση να σπάνε. Μπορείς όμως να αποφύγεις το φριζάρισμα κάνοντας κάποια hairstyling. 

Έχουμε μπει για τα καλά στο Φθινόπωρο, αφού οι βροχές και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι η “απόδειξή” του. Οι καιρικές αυτές συνθήκες καταστρέφουν την ποιότητα της τρίχας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτό το ανεπιθύμητο φριζάρισμα. Η υγρασία αλλοιώνει τα συστατικά της τρίχας και έτσι στα εξωτερικά της στρώματα αναπτύσσονται κάποια κύτταρα και τα κάνουν να “σπάνε”.

Γι αυτό και οι ειδικοί συμβουλεύουν τα κορίτσια χειμώνα καλοκαίρι να στεγνώνουν αποτελεσματικά τα μαλλιά τους. Με την υγρασία τα μαλλιά είναι πιο ατίθασα και μας κάνουν να φαινόμαστε κυριολεκτικά σαν λιοντάρι. Σίγουρα κάτι τέτοιες μέρες ευελπιστούσες να μην έχεις μακριά μαλλιά. Και τώρα που έχεις τι γίνεται; Εκτός από το ότι θα πρέπει να ανανεώσεις τις μάσκες σου, τα λαδάδικα σου και το conditioner Με προϊόντα κατά του φριζαρίσματος, μπορείς να επιχειρήσεις κάποια hairstyling που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.