Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων: 24-30 Απριλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από 24 έως 30 Απριλίου! Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου φέρνει καθυστερήσεις και μπερδέματα…

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Λίγο πριν κλείσει ο Απρίλιος, εγκαινιάζετε μία νέα περίοδο δραστηριότητας που θα σας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Μην φοβηθείτε λοιπόν τους κόπους, τα τρεξίματα και τις συζητήσεις. Φανείτε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις ή τις πληροφορίες που είναι πρόθυμοι να σας δώσουν κάποιοι άνθρωποι που σας έχουν κουράσει αρκετά. Ακόμη μην είστε αμελείς σε οικονομικές εκκρεμότητες και φροντίστε μέχρι το τέλος του μηνός να συγκεντρώσετε χρήματα που σας χρειάζονται ή σας ανήκουν. Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρκετή ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα στον οικογενειακό ή για άλλους στον επαγγελματικό τομέα και η υπομονή σας έχει εξαντληθεί.Στον οικονομικό τομέα και παρά την φόρτιση των εκλείψεων, θα υπάρξουν μικρές ευκαιρίες να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην αναβάλετε διευθετήσεις και μην κάνετε άσκοπα έξοδα τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμη. Στον αισθηματικό τομέα όλα αρχίζουν να βελτιώνονται κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο του μηνός. Έχετε έντονη ανάγκη να αλλάξει κάτι στην προσωπική σας ζωή. Ίσως δεν είναι θέμα ανθρώπου αλλά δικής σας στάσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας αναγκάζει να βάλετε μία νέα προτεραιότητα στις σχέσεις σας και να κάνετε μεγαλύτερο κόπο για την επίτευξη επιτυχιών στην εργασία οι οποίες θα ολοκληρωθούν το χειμώνα. Οικονομικά, καλείστε να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να προνοήσετε οικογενειακά έξοδα. Κοινωνικά το γόητρο σας αυξάνεται. Ερωτικά θα έχετε επιτυχίες αλλά δεν θα λείψουν και μερικές απογοητεύσεις. Επικοινωνιακά τα πράγματα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον και χρήσιμες πληροφορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρεξηγήσεις είναι πιθανό να ξεσπάσουν και μία κακή εκτίμηση σας να γίνει αφορμή να κάνετε ατυχείς συμφωνίες ή να δημιουργήσετε νομικές και τυπικές περιπλοκές που θα σας εκνευρίσουν περισσότερο. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμη ασάφεια αν και οι μελλοντικές προοπτικές δεν είναι άσχημες. Η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα βελτιώνεται συνεχώς, οι ικανότητες σας αναγνωρίζονται και σύντομα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Αισθηματικά, τίποτα ακόμα δεν είναι ικανοποιητικό όμως αυτό οφείλεται κυρίως στην δική σας ψυχολογική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Οι όψεις της εβδομάδας αυξάνουν τη δραστηριότητα αλλά και τον εκνευρισμό σας. τα πρόβλημα σας είναι καθαρά ψυχολογικά και ξέρετε πως δεν έχετε άλλη δικαιολογία από την κούραση των περασμένων μηνών. Προσπαθήστε λοιπόν να μην γίνει αφορμή αντιθέσεων με τους ανθρώπους που αγαπάτε γιατί εσείς θα στεναχωρηθείτε περισσότερο απ΄ όλους. Στον επαγγελματικό τομέα έχετε όλες τις προοπτικές να επιτύχετε σε μία επιδίωξη σας και σε αυτές τις ενέργειες θα έχετε την ηθική και υλική συμπαράσταση ενός ανθρώπου που εκτιμάτε σαν αξία και σαν δυναμισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική σας πρόοδο και να μην ριψοκινδυνεύετε σε εγχειρήματα που δεν υπόσχονται τίποτα σίγουρο. Τυχόν διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση μιας προσπάθειας σας θα ήταν μάλλον άστοχες αυτές τις μέρες. Προωθήστε ό,τι σημαντικό στην εργασία σας όπως συνεταιρισμούς , επεκτάσεις ή αλλαγές. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά η κατάσταση παραμένει λίγο εύθραυστη.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προγραμματίσετε καλύτερα την εργασία σας για τη συνέχεια της άνοιξης. Οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και τα οικονομικά σας να βελτιωθούν χωρίς πρόσθετους κόπους. Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση μπορεί να αποφέρουν αισιοδοξία. Η ψυχολογία σας δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα, αλλά νέες επαγγελματικές προοπτικές θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Ερωτικά η περίοδος σας ευνοεί αρκεί να μην κάνετε λάθη συμπεριφοράς και επιλογής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι φανερό πως μέσα σας έχουν διαμορφωθεί καινούριες ιδέες, καινούριες ανάγκες και δεν μένει παρά να κάνετε νέα πράγματα αφήνοντας στο παρελθόν τις πίκρες και τους φόβους. Εκτός από την επαγγελματική πρόοδο υπάρχουν μέσα σας και αιτήματα για μία αισθηματική πλήρωση που αρνείστε όμως να παραδεχτείτε. Την περίοδο αυτή θα νοιώσετε μοναξιά και περίεργα συναισθήματα εξ αιτίας και των εκλείψεων που σας επηρεάζουν άμεσα. Η εβδομάδα όμως θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε το έδαφος για να δεχθείτε τον άνθρωπο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράστε αρνητικές καταστάσεις και να μοιραστείτε νέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, είναι πολύ πιθανό ότι θα «φτιάξει» κάπως το ηθικό σας και θα νοιώσετε δυνατοί και αισιόδοξοι, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα συνεχίζονται σε όλους τους τομείς. Όμως, οι δυσκολίες σας συναρπάζουν πάντα, γι’ αυτό είναι σίγουρο πως θα αρχίσετε να κάνετε καινούργια σχέδια. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε μερικά που είχατε προγραμματίσει αλλά ίσως κάθε εμπόδιο να βγει σε καλό. Θα διαπιστώσετε ότι δεν πρέπει να βασίζεστε σε υποσχέσεις αλλά να υπολογίζετε στις δικές σας δυνάμεις για οποιαδήποτε επιδίωξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα που διανύουμε σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε κινδύνους και αδυναμίες, εξ αιτίας κάποιων πρόσφατων γεγονότων. Ας γίνει αφορμή να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια αναδιοργάνωσης τόσο στην εργασία όσο και στα προσωπικά σας. Τα οικονομικά σας έχουν προοπτικές βελτίωσης και μια είδηση θα σημάνει κάτι ευχάριστο για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην είστε εριστικοί ή ωμοί στις συζητήσεις σας. Η ερωτική έκφραση λειτουργεί σαν ένα μέσον υπεραναπλήρωσης σε άλλες ελλείψεις ή σαν αγχολυτική δράση αυτή την εποχή. Απολαύστε την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου θα είναι και για εσάς ιδιαίτερο καθώς θα σας επιτρέψει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας και τους άλλους. Κάποιος φίλος μπορεί να αποδειχθεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σας, αλλά ένας άλλος θα σας βοηθήσει σημαντικά στις επιδιώξεις σας. Ακόμη, θέλετε μπορείτε να κάνετε καινούργια επαγγελματικά σχέδια βασισμένα στην μορφή που πήραν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες. Επίσης, η εβδομάδα εγκαινιάζει μια καθοριστική περίοδο για την πορεία μιας κρίσιμης ερωτικής σχέσης. Ακολουθήστε το ρεύμα των γεγονότων.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι σκόπιμο να προσπαθήσετε να αναδιοργανώσετε την εργασία και τα οικονομικά σας που επιφυλάσσουν εξελίξεις όχι πάντα ευχάριστες και απαιτούν σύνεση, προβλεπτικότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων. Είναι γεγονός πως το διάστημα αυτό αρχίζει κάτι να κινείται προς το καλύτερο και ότι οι ευκαιρίες να προχωρήσετε προς τις επιδιώξεις σας είναι αρκετές. Στα ερωτικά σας η κατάσταση είναι μεταβατική αλλά μπορείτε να συλλέξετε δυνατές εμπειρίες ακόμα και περιστασιακές.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!