Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων: 17-23 Απριλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από 17 έως 23 Απριλίου δείχνουν να έρχονται μεγάλα γεγονότα λόγω της 1ης Ηλιακής Έκλειψης του 2023. Μια περίεργη εβδομάδα που θέλει προσοχή και σύνεση.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου έρχεται για να ταράξει λίγο τα νερά της ζωής σας. Η καθημερινότητα θα είναι εντυπωσιακή και ο παράγοντας τύχη θα απουσιάσει αυτήν την εβδομάδα.

Ένας χωρισμός, ή μια οικονομική δυσπραγία είναι τα αποτελέσματα της έκλειψης.

Η διαδρομή του Άρη στον Καρκίνο διατηρεί μια μικρή εστία πολέμου στον οικογενειακό χώρο που πρέπει να την περιορίσετε. Δύσκολος θα είναι και ο επαγγελματικός τομέας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στα σύνορα του ζωδίου σας με τον Κριό, πυροδοτεί έναν κύκλο αντιξοοτήτων και δυσκολιών που ευτυχώς θα διαρκέσει λίγο.

Στη διάρκεια των επόμενων ημερών αποφύγετε λάθη και ριψοκίνδυνα εγχειρήματα γιατί θα έχουν μακροπρόθεσμες, ασύμφορες συνέπειες. Αιφνιδιασμοί από ειδήσεις και δυσάρεστες συναντήσεις θα αυξηθούν.

Μην αμελείτε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και αποφύγετε περιττές κινήσεις και μετακινήσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο θα γίνει αίτιος παρεξηγήσεων, ενδεχομένως και λεκτικών πολέμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Έκλειψη του Ήλιου στο τέλος του Κριού στις 20 του μήνα, γίνεται αιτία της αναβολής ή και της αποτυχίας ενός σχεδίου το οποίο είχατε προετοιμάσει στο μυαλό σας.

Μια βοήθεια που περιμένετε θα καθυστερήσει κι άλλο, όπως και το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό. Νομικές υποθέσεις και διευθετήσεις θέλουν καλή οργάνωση και προσοχή.

Το σπίτι και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν συχνότερα. Τα οικονομικά δεν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και στα αισθηματικά θα κυριαρχήσει νευρικό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε φορά που συμβαίνει μια έκλειψη σας επηρεάζει είτε έμμεσα, είτε άμεσα. Αυτήν την φορά, στις 20 του μήνα θα διαταράξει τον επαγγελματικό τομέα και ότι διαδραματίζεται εκεί.

Ενδεχομένως να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ένας δικός σας άνθρωπος ή μια προσωπική σας υπόθεση να φρενάρει, κάτω από το βάρος ενός εξωτερικού περιστατικού.

Λίγο πριν την Πρωτομαγιά οι μέρες διαμορφώνονται δύσκολες και επεισοδιακές. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας όμως και κάντε υπομονή μέχρι να περάσουν οι ανοιξιάτικες θύελλες.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα… “βραχυκυκλώσει” για λίγο την καθημερινή σας δραστηριότητα. Θα σας υποχρεώσει να προβείτε σε αλλαγή σχεδίων και αναθεώρηση σχέσεων.

Παρόλο που έχετε μια ασπίδα προστασίας, το γενικότερα δυσάρεστο κλίμα που θα επικρατήσει θα επηρεάσει πολύ τη διάθεσή σας.

Προστατεύστε καλύτερα τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και τα σχετικά κεκτημένα. Αναβάλετε νέα ξεκινήματα, όπως και μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο μετά το Πάσχα και πριν την Πρωτομαγιά, η έκλειψη του Ήλιου θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε προγράμματα και θα διαταράξει πρόσκαιρα το κλίμα στα αισθηματικά.

Η επιρροή του Ερμή και του Άρη θίγει οικογενειακά προβλήματα που είχαν λίγο κοπάσει ή θα τονίσουν άγχη εξ αιτίας οικονομικών δυσκολιών. Συχνά θα νιώσετε αιφνιδιασμένοι από ανθρώπινες συμπεριφορές ή περιστατικά.

Παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε να κάνετε κριτική ή να σχολιάσετε όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις επόμενες μέρες χαλάει λίγο το κλίμα. Μετά την ξεκούραση και τον εορτασμό του Πάσχα μεσολαβούν κουραστικές μέρες και έκτακτα προβλήματα σε νευραλγικούς τομείς.

Αυτή η… “φασαρία” δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα σας επηρεάσει σε βάθος. Διατηρήστε αλώβητο το συναίσθημα και την κρίση σας ορθή.

Δείξτε κατανόηση στους αναξιοπαθούντες αυτής της περιόδου. Αλλά κρατήστε και αποστάσεις ασφάλειας από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Μην κουράζεστε και μην αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο σε κινδύνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη της 20ης Απριλίου στα σύνορα Κριού με Ταύρο, θα είναι σαν την έκρηξη μιας βόμβας στον τομέα των σχέσεων και εν μέρει και της δουλειάς σας.

Προστατεύστε εκείνες που σας ενδιαφέρουν και αποφύγετε επεισόδια ή φασαρίες σε όλη την γκάμα των σχέσεων σας. Φανείτε ψύχραιμοι και συνετοί στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας.

Μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα και μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας. Παράλληλα μη βιάζεστε να απογοητευτείτε, αλλά ούτε και να ενθουσιαστείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα διαταράξει για λίγο την καθημερινότητά σας. Θα σας υποχρεώσει να προβείτε σε μια σειρά από μικρές ή μεγάλες αναπροσαρμογές.

Κάποια γεγονότα θα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση και οικογενειακά μην αμελείτε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

Αισθηματικά ή κοινωνικά θα υπάρξουν ωστόσο αρκετές ευχάριστες στιγμές. Αυτές θα αποτελέσουν αντίβαρο αντίστοιχων άλλων δύσκολων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείτε με καλό μάτι τη φασίνα και τη ρουτίνα και προσαρμοστείτε στο κλίμα που θα αναπτυχθεί κάτω από το βάρος δύσκολων περιστατικών.

Σε συνδυασμό με τη διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο η κατάσταση θα δυσκολέψει στα αισθηματικά. Η “ανταρσία” κάποιων συναδέλφων σας στον επαγγελματικό τομέα θα σας θορυβήσει.

Επίσης, σε σχέση με νομικά, επαγγελματικά ή τυπικά ζητήματα που διακανονίζετε αυτήν την εποχή. Φανείτε περισσότερο σχολαστικοί στη διασαφήνιση και στη διεκπεραίωσή τους γιατί κρύβουν παγίδες και λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα φέρει μια φιλική ή αισθηματική απογοήτευση, από έναν άνθρωπο στον οποίο είχατε υπολογίσει πολύ.

Δεν θα είναι όμως λόγω ανατροπής της διάθεσής του. Αυτό θα έχει σχέση με τη δυσκολία των περιστατικών που θα βιώσει και ο ίδιος. Τα γεγονότα που θα του προκύψουν θα δυσκολέψουν τη συμπεριφορά του απέναντί σας. Δείξτε κατανόηση και προχωρήστε στο επόμενο ζήτημα που είναι ευκολότερο στο χειρισμό του.

Ερωτικά θα παρουσιαστεί κινητικότητα, ενδεχομένως όμως και ένα κλίμα εξαπάτησης που δεν θα είναι φανερό. Μην αγνοείτε την υποβολή του ενστίκτου σας και μη βιάζεστε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και όλο το απόθεμα της διαίσθησής σας. Οι μέρες που ακολουθούν κρύβουν κινδύνους και προβλέπονται δύσκολες, εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης της 20ης Απριλίου.

Καταλύεται για λίγο η αισθηματική και η οικονομική αίσθηση της ασφάλειας που θέλετε να έχετε. Αποφύγετε κρίσεις πανικού, γιατί οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν γρήγορα. Αρκεί στη διάρκειά τους να μην κάνετε λάθη τακτικής.

Πάντως θα είναι χαρακτηριστική η απώλεια μιας υπόθεσης και το δράμα ενός δικού σας ανθρώπου.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!