Γενικά

Έφυγε από τη ζωή στα 62 του ο σπουδαίος καλλιτέχνης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Συντάκτης  | 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ διέμενε στο σπίτι του στο Βόλο. Η εξόδιος ακολουθεία θα γίνει την Τετάρτη 11/9

Θλίψη σκόρπισε ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου και εμβληματικού τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε ηλικία 62 ετών. Τα ξημερώματα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύχτας. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν και σίγουρα συντρόφεψαν τα βράδια όλων μας.

Στη θλίψη έχει βυθίσει όλη την Ελλάδα η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία 62 ετών ο αγαπημένος καλλιτέχνης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.  

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας διέμενε τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας, μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Βόλο. Μαζί του ήταν η μοναχοκόρη του, η οποία και τον βρήκε.

 – Το τελευταίο βράδυ είχε βγει με φίλους, αλλά έφυγε νωρίς γιατί ήθελε να ξεκουραστεί για τη συναυλία του στο Ηρώδειο…

Όπως μέδοσαν τα τοπικά ΜΜΕ, μαζί του ήταν η μονάκριβη κόρη του. ‘Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτή ήταν δυστυχως που βρήκε νεκρό τον πατέρα της. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 4:15, ενώ ο Λαυρέντης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου στις 6:45. Ηταν ήδη νεκρός και παρά τις προσπάθειες τους, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτε.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθε ακόμη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο τραγουδιστής και στοιχουργός στο παρελθόν είχε υποβληθεί και σε επέμβαση bypass.

 

Η οικογένεια του Λαυρεντη Μαχαιριτσα με οδύνη και ανάρτηση της στον λογαριασμό του καλυτέχνη στα social media, ανακοίνωσε αρχικά την απώλειά:

«Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε  διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί».

Στη συναίχεια ανακοινώθηκε και η εξόδιο ακολουθεία:

 «Η εξόδιος ακολουθεια θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30. Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντι στεφάνων, να ενισχυθεί η προτοβουλεία Ένωση Μαζί για το παιδί”.

Κάτοικοι του Αλμυρού που τον είχαν δει τις τελευταίες μέρες δήλωσαν ότι ήταν πολύ ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Νίκο Πορτοκάλογλου, την περασμένη Παρασκευή στη μεγάλη συναυλία που είχαν δώσει.

Χθες το βράδυ, ήταν μέχρι τις 10:30 στο Πηγάδι Πτελεού με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε το δυσάρεστο. Καληνύχτισε την παρέα του κι έφυγε προκειμένου να ξεκουραστεί, ώστε το πρωί να ξεκινούσε για την Αθήνα για να προετοιμαστεί για τη συναυλία στο Ηρώδειο, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η συναυλία ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έσοδα θα δίνονταν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί».

Πηγές πληροφωριών: protothema/ ΕΡΤ

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *