Γλυκά & Παγωτά

Παγωτό βανίλια, εύκολα φτιαγμένο

Συντάκτης  | 

pagvan 17712Η κα Ευτυχία προτείνει:

Υλικά
• 250 γραμμ. σαντιγί
• 400 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα
• 410 γραμμ. γάλα εβαπορέ
• 1 (ή 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας) βανίλια

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει. Προσθέτουμε λίγο-λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ το ζαχαρούχο γάλα, μέχρι να γίνει μια παχιά κρέμα.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ. Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε παγωτομηχανή, παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5΄, σε δυνατή ταχύτητα. Επαναλαμβάνουμε για 3-4 φόρες ακόμα. Παγώνουμε στην κατάψυξη.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *