Γλυκά & Παγωτά

Βουτήματα κανέλας

Συντάκτης  | 

Βουτήματα κανέλαςΜια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για να απολαύστε μοναδικά χειροποίητα βουτήματα κανέλας παρέα με τον πρωινό καφέ σας ή το απογευματινό τσάι.

Υλικά:
• Μαργαρίνη ζαχαροπλαστικής – 1500 γρ.
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής – 3500 γρ.
Ζάχαρη 1250 γρ.
Αυγά – 750 γρ.
Γάλα 3.5% λιπαρά – 750 γρ.
Κανέλα – 70 γρ.
Μπέικιν Πάουντερ – 60 γρ.


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε σιγά-σιγά τα αυγά, το γάλα, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και στο τέλος το αλεύρι. Πλάθουμε σε μακρόστενο ή στρόγγυλο σχήμα. Έπειτα ψήνουμε στους 180ο C για 20-25 λεπτά

Editor: Παναγιώτης Παπαθανασίου/pastry chef

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *