Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Gossip

Ποιο από τα «αγγελάκια» της Victoria Secret βρίσκεται στο νησί των ανέμων;

Συντάκτης  | 

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι περισσότεροι επώνυμοι, παρά την κατάσταση των ημερών (covid-19),έχουν ξεκινήσεις τις εξορμήσεις στους σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Στο νησί των ανέμων βρέθηκαν και κάποια από τα «αγγελάκια» της Victoria Secret.

Νέα πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και συγκεκριμένα από τα «αγγελάκια» της Victoria Secret, περπάτησαν και αυτό το καλοκαίρι στα σοκάκια την Μυκόνου. Μετά την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και την Λίμα, εκείνη που επισκέφθηκε το νησί των ανέμων είναι η γοητευτική Άνα Μπεατρίς Μπάρος.

Το διάσημο μοντέλο, επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στον νησί των ανέμων, τη γνωστή Μύκονο, όπως επιθυμούν και πολλοί άλλοι celebrities και επώνυμοι. Το γνωστό μοντέλο Άνα Μπεατρίς Μπάρος, είναι στο νησί με τον σύζηγό της, Καρίμ Ελ Σιατι, όπως μας δείχνουν πολλά δημοσιεύματα. Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε επιλέξει το νησί των ανέμων για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί πως το νησί, άλλες εποχές μάστιζε από κόσμο, ενώ φέτος έχει σημειώσει «κατηφορική» όψη όσων αφορά τον ερχομό των τουριστών, παρ’ όλο που οι ξενοδόχοι έχουν ρίξει αρκετά τις τιμές.  Ο νέος ιός είναι μια πρωτοφανή κατάσταση για τους περισσότερους από εμάς και θα ήταν καλό να ανταπεξέλθουμε με σθένος, υπομονή, κατανόηση και σεβασμό!