Διάφορα, Προτάσεις & Tips
Συνταγή για νόστιμες και μαλακές μπριζόλες (video)
Και ποιος δεν είναι αυτός που έχει παραπονεθεί έστω και μια φορά στη ζωή του, ότι Οι μπριζόλες ήταν σκληρές ή δεν ήταν καλά ψημένες; Κανείς φυσικά! Όλοι μας έχουμε φάει μπριζόλα η οποία δεν ήταν τόσο μαλακή γευστική όσο την περιμέναμε.
Παρακάτω θα βρείτε τα υλικά και την εκτέλεση για νόστιμες και μαλακές μπριζόλες. Ακολουθεί και video!
ΥΛΙΚΑ
1 μοσχαρίσια μπριζόλα
2-3 ώριμα ακτινίδια
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βάζουμε την μπριζόλα σε ένα ταψί.
-Στύβουμε τα ακτινίδια και σουρώνουμε τον χυμό τους επάνω στην μπριζόλα.
-Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη το ταψί και το τοποθετούμε για 15-20 λεπτά στο ψυγείο.
-Αφού μαριναριστεί καλά η μπριζόλα, την τοποθετούμε σε ένα άλλο ταψί και προσθέτουμε ελαιόλαδο, πιπέρι και αλάτι.
-Την ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Πηγή: stopikaifi