Gossip

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα μυστικά για καλή ερωτική ζωή και η αφοσίωση

Συντάκτης  | 

Ο γοητευτικός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, σε συνέντευξή του αποκάλυψε την αντίληψή του μεταξύ έρωτα και σεξ. Μίλησε για το πως διαχειρίζεται την ερωτική του ζωή σήμερα, τη κατάθλιψη επί 8 χρόνια και την σύντροφό του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στο Tik Talk. Μέσα σε όλα όσα συζήτησαν, αναφέρθηκε και και το θέμα του σεξ και του έρωτα. Αυτά τα δύο στοιχεία ο ηθοποιός δήλωσε πως τα διαχωρίζει και είπε:

«Βλέπω τον άλλον σαν κάτι ιερό, σαν να είναι η καρδιά μου, εμπνέομαι, δεν είναι ένα αντικείμενο που θέλω να εκτονωθώ και να φύγω. Όλα αυτά κάνουν το σεξ έρωτα».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το τι γίνεται έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης, όταν πλέον το σεξ αρχίζει να φθίνει είπε:

«Το σεξ καλά κάνει και φθίνει. Ο έρωτας όμως αν φθίνει δεν είναι καλό. Προτείνει να δει ο ένας στον άλλον αυτά που του αρέσουν. Να μην βιάζεσαι στον έρωτα, να απολαμβάνεις τον άνθρωπό σου. Να κλείνεις το τηλέφωνο, να είστε ο ένας για τον άλλον, οι δυο σας. Αυτό κάνω εγώ και αυτό προτείνω. Αν στον άλλον δεις κάτι ανώτερο, αισθάνεσαι τυχερός που τον αγκαλιάζεις και τον χαϊδεύεις. Οι πολλές γυναίκες είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι, δύο πετιούνται. Πρέπει να δεις στον άλλον κάτι που σε εμπνέει για να ανοίξεις την καρδιά σου. Για να ζήσεις ωραίες στιγμές, σε ισορροπία».

Ο ηθοποιός συνέχισε προσθέτοντας στο τέλος:

«Βελτιώθηκε πάρα πολύ η ερωτική μου ζωή, έχει ευχαρίστηση αμοιβαία. Είναι σχέση πάρε-δώσε».

Επίσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλώντας για την ζωή του τώρα, δήλωσε τον έρωτά και την απόλυτη αφοσίωση του για την Άννα Δημητρίεβιτς.

«Αναζητούσα την ευτυχία μέσα από την επιτυχία, μέχρι που άρχισα να ψάχνω κάτι άλλο» δήλωσε.

«Έζησα το όνειρο κάθε ηθοποιού. Το ήθελα πάρα πολύ. Ξεκίνησα στο θέατρο. Ξεχωρίζω τους ηθοποιούς σε δύο κατηγορίες, προ ιδιωτικής και μετά ιδιωτική τηλεόραση. Πριν την ιδιωτική περάσαμε κάποια χρόνια δύσκολα. Μετά φτάσαμε οι γονείς να σπρώχνουν τα παιδιά να γίνουν ηθοποιοί για να γίνουν διάσημα. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Το 1993 έκανα το πρώτο μου γύρισμα στη σειρά του Μανουσάκη. Το κομμάτι της χλιδής το χόρτασα. Την ημέρα που είχε πρεμιέρα το “Ντόλτσε Βίτα” είχα ένα μεγάλο χωρισμό και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από τη γη. Έπεσα σε κατάθλιψη περίπου 8 χρόνια. Λύθηκαν τα δεσμά σε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος».

«Πήγαινα στα μπουζούκια, λουλούδια, φασαρία, γυναίκες. Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους. Δεν τη βρήκα ούτε στις γυναίκες ούτε στα πολυτελή αυτοκίνητα. Ένα διάστημα είχα 8 μεταφορικά μέσα. Τα Σαββατοκύριακα έλεγα στους φίλους μου “ετοιμάστε διαβατήρια” και πηγαίναμε να δούμε Φόρμουλα Ένα. Ο χωρισμός με βοήθησε να μην καβαλήσω το καλάμι»…

«Κάτι με γαργαλούσε μέσα μου. Έλεγα ότι όλο αυτό ήταν υπερβολικό για μια τόσο μικρή χώρα. Το να είμαι σταρ μου φαινόταν λίγο γελοίο. Πού να αισθανθώ διάσημος;».

Έπειτα γνώρισε την Άννα!

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα». Όπως είπε, γνωρίστηκαν στη σειρά «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη. «Μου είπε μια θεϊκή ατάκα. “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω”. Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι, ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν καυχιέμαι. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα».

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!