Διακόσμηση & Σπίτι

Στρώματα ύπνου: Η Trikki Strom εγγυάται έναν απόλυτα ξεκούραστο ύπνο

Συντάκτης  | 

στρώματα ύπνου Trikki Strom

Τα στρώματα και όλα τα προϊόντα ύπνου της Trikki Strom είναι εξαιρετικής ποιότητας! Στοχεύουν στην μέγιστη άνεση και την απόλυτη ξεκούραση του σώματος!

Όλα τα στρώματα ύπνου της Trikki Strom είναι χειροποίητα και ειδικά σχεδιασμένα για κάθε σώμα και ηλικία. Η γκάμα τους εκτίνεται από ανατομικά στρώματα ύπνου, βρεφικά και παιδικά στρώματα. Επιπλέον από επιστρώματα και ανωστρώματα, όλα ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ύπνου σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Τα προϊόντα της Trikki Strom κατασκευάζονται από άριστα ποιοτικά υλικά, που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και αντοχή στο χρόνο. Μοναδικό κριτήριο η δημιουργία και προσφορά ποιοτικών προϊόντων ύπνου που ξεκουράζουν κάθε βράδυ!

 

Η Trikki Strom είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία κατασκευής προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Τρίκαλα που στόχος της είναι να ανταποκρίνεται πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη!

Ιδρύθηκε το 1969 από τον Κώστα Παπαποστόλου, έναν πολύ έμπειρο τεχνίτη στον χώρο των στρωμάτων. Εξειδικευμένο στην κατασκευή παραδοσιακών στρωμάτων με βαμβάκι (σελτέδες).

Το 1975 με την αγορά εξελιγμένου για την εποχή μηχανολογικού εξοπλισμού, κατασκευάστηκε το πρώτο στρώμα με ελατήρια. Ενώ τη δεκαετία του 1990 ήταν από τους πρώτους που διέθεσε μεταλλικά κρεβάτια και έπιπλα δωματίου.

Μετά το 2000 τα ηνία ανέλαβε η 2η γενιά, ο γιος του Χρήστος Παπαποστόλου, που ως νέος κατασκευαστής δημιούργησε στρώματα νεότερου τύπου. Με φυσικά υλικά όπως latex, μαλλί και κοκοφοίνικα.

Χρήστος Παπαποστόλου & Κωνσταντίνος Παπαποστόλου

Το 2017 ακολούθησε και η 3η γενιά, ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου. Έτσι, η πολυετή οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο με νέα υλικά, εξελιγμένες μεθόδους κατασκευής και νέες προτάσεις!

Με στόχο την διάθεση των προϊόντων της στο ευρύτερο ελληνικό κοινό, δημιουργήθηκε και το ηλεκτρονικό κατάστημα trikkistrom.

Η Trikki Strom είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στα Τρίκαλα, όπου οι εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις του χθες συναντούν την εξέλιξη και την ποιότητα του σήμερα. Τρεις γενιές συνεργάστηκαν για την πλήρη ανανέωση και εξέλιξη των προϊόντων ύπνου της, με κορυφαία αποτελέσματα!

Έτσι, τo 2023 η εταιρία απέσπασε ασημένιο βραβείο στα Sleep Awards για το στρώμα “Terra” ως το καλύτερο Στρώμα με Φυσικά Υλικά. Παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό μεταξύ κολοσσων του είδους και μια τεράστια γκάμα ανταγωνιστικών προϊόντων.

στρώματα ύπνου Trikki Strom στρώμα με φυσικά υλικά Terra

Το στρώμα με φυσικά υλικά Terra είναι ένα χειροποίητο στρώμα το οποίο συνδυάζει τα πιο σύγχρονα υλικά από το χώρο της στρωματοποιίας με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Η χρήση φυσικών πρώτων υλών όπως αλογότριχα, μαλλί, βαμβάκι και λάτεξ, σε συνδυασμό με τον υψηλό αριθμό ανεξάρτητων ελατηρίων (4060 τεμάχια σε διάσταση 160×200) προσφέρει απόλυτη στήριξη του σώματος, άνεση και υγιεινή. Ένα είναι σίγουρο, πως εάν ξαπλώσετε στο Terra δεν θα θέλετε να ξανασηκωθείτε!

 

Μέσα από συνεχόμενη έρευνα η εταιρία πλέον εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα της κατασκευάζοντας μοντέρνα κρεβάτια και νέους τύπους στρωμάτων, όπως στρώματα με ενσωματωμένο ανώστρωμα, υβριδικά στρώματα, υφάσματα εμποτισμένα με ελαιόλαδο (ως φυσικό αντιβακτηριδιακό) και πολλά άλλα.

 

Μιλήσαμε με τον κύριο Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και μας παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρίας και τις ειδικές υπηρεσίες που παρέχει.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Trikki Strom;

Κωνσταντίνος Παπαποστόλου: Στην Trikki Strom ειδικευόμαστε στην κατασκευή ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων, προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, ανωστρώματα, επιστρώματα) και κατασκευή κρεβατιών (μεταλλικών και επενδυμένων). Έχουμε ένα εξελιγμένο τμήμα ταπετσαρίας που αναλαμβάνει την πλήρη επισκευή επίπλων (αλλαγή υφάσματος και επένδυσης), ενώ με τη χρήση του πιο εξελιγμένου μηχανήματος οικολογικού καθαρισμού της Filterqueen αναλαμβάνουμε την πλήρη απορρύπανση στρωμάτων και επίπλων!

Ποια είναι τα είδη στρωμάτων της Trikki Strom και ποιες είναι οι ιδιαιτερότητές τους;

Κ.Π.: Έχουμε διάφορους τύπους στρωμάτων! Τα στρώματα ύπνου της Trikki Strom που κατασκευάζουμε είναι ορθοπεδικά αλλά και ανατομικά (με ελατήρια Bonnel, ανεξάρτητα ελατήρια και χωρίς ελατήρια). Διατίθενται σε διάφορες σκληρότητες και ελαστικότητες. Εκτός από τον βασικό πυρήνα του στρώματος που παρέχει στήριξη στο σώμα μας, δίνουμε έμφαση και στα υλικά άνεσης. Φροντίζουμε κάθε στρώση να έχει ουσία, δεν μας ενδιαφέρει ο μεγάλος αριθμός τους αλλά η ποιότητά τους και η τέλεια συνεργασία μεταξύ τους.

Στόχος είναι το στρώμα να προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα! Δίνουμε μεγάλη έμφαση στα υφάσματα και την ποιότητα τους, καθώς έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα και συμβάλλουν στην δροσιά και την υγιεινή του στρώματος. Όλα τα υλικά μας πληρούν τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις όπως: OEKO-TEX STANDART 100, GOTS CERTIFIED ORGANIC, ISO:9001 κλπ.

στρώματα ύπνου Trikki Strom

Που εστιάζετε στην ποιότητα και την κατασκευή των στρωμάτων σας;

Κ.Π.: Έπειτα από πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας εστιάζουμε σε 3 βασικούς παράγοντες.

  1. Κάθε στρώμα πρέπει να παρέχει τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης καθώς πολλά προβλήματα μέσης και αυχένα προκύπτουν από τη λάθος σκληρότητα του στρώματος και την έλλειψη της σωστής στήριξης του σώματος.
  2. Κάθε στρώμα, ανεξαρτήτως σκληρότητας, πρέπει να προσαρμόζεται απόλυτα στις καμπύλες του σώματος και να το ξεκουράζει.
  3. Η θερμοκρασία που δημιουργείται στο μικροκλίμα των στρωμάτων να είναι ουδέτερη, ώστε να αποφεύγουμε προβλήματα εφίδρωσης.

Ανατομικά στρώματα ύπνου, βρεφικά και παιδικά στρώματα, επιστρώματα και ανωστρώματα σχεδιασμένα να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ύπνου. Κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά, που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και αντοχή στο χρόνο.

 

Εκτός από τα μεταλλικά κρεβάτια μας είπατε πως κατασκευάζετε πλέον και επενδυμένα κρεβάτια, κατά παραγγελία;

Κ.Π.: Σωστά! Τα τελευταία χρόνια εκτός από μεταλλικά κρεβάτια κατασκευάζουμε και κρεβάτια με επένδυση (ύφασμα, δερματίνη, τεχνόδερμα), σε οποιαδήποτε διάσταση μας ζητηθεί. Ο πελάτης μπορεί να έρθει στην έκθεσή μας και να επιλέξει ανάμεσα σε μια πληθώρα αποχρώσεων και σχεδίων, ώστε να βρει αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο του.

στρώματα ύπνου Trikki Strom

Κάνετε όμως και επενδύσεις επίπλων. Σε ποιο βαθμό;

Κ.Π.: Αναλαμβάνουμε την επένδυση στα περισσότερα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με μικρές εξαιρέσεις. Η διαδικασία περιλαμβάνει την αλλαγή της εξωτερικής επένδυσης του επίπλου (ύφασμα, δέρμα, κλπ) και της εσωτερικής του επένδυσης (αφρώδες υλικό, ιμάντες στήριξης, κλπ). Δεν αναλαμβάνουμε την επισκευή του σκελετού ενός επίπλου (ξύλινου ή μεταλλικού).

Εκτός από τα χειροποίητα ανατομικά στρώματα, έχετε και μια μεγάλη γκάμα μαξιλαριών. Ποια από αυτά προτείνετε περισσότερο;

Κ.Π.: Το μαξιλάρι είναι όπως το στρώμα, δηλαδή διαφορετικό για τον καθένα μας. Βασικό κριτήριο πάντα είναι η σωστή στήριξη του αυχένα κάθε ατόμου, ανάλογα με τον τρόπο που κοιμάται.

Για παράδειγμα, εάν κοιμόμαστε στο πλάι χρειαζόμαστε ένα πιο ψηλό μαξιλάρι, ενώ εάν κοιμόμαστε μπρούμυτα θέλουμε ένα πολύ χαμηλό. Το υλικό παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Καλό είναι το μαξιλάρι μας να αναπνέει και να είναι δροσερό. Ένα ζεστό μαξιλάρι δεν μας ξεκουράζει και αυξάνει τις πιθανότητες πιασίματος του αυχένα, λόγω εφίδρωσης. Γι’ αυτό δεν μπορώ να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο είδος. Για κάθε έναν/μια το μαξιλάρι που θα επιλέξει πρέπει να είναι ιδανικό για τον/την ίδιο/α.

Τέλος, καθώς αναφέρατε ακόμη υπηρεσία που παρέχεται από την Trikki Strom, μας είπατε πως δραστηριοποιήστε και στον καθαρισμό επίπλων και στρωμάτων;

Κ.Π.: Ναι, εκτός από τα στρώματα ύπνου της Trikki Strom ένα πολύ σημαντικό σκέλος για εμάς είναι και ο καθαρισμός τους. Πολλοί δεν αντιλαμβανόμαστε πως για έναν ξεκούραστο ύπνο χρειαζόμαστε και ένα απόλυτα καθαρό στρώμα. Ένα στρώμα γεμάτο μικροοργανισμούς και οργανικούς ρύπους όπως ακάρεα, μύκητες και μικρόβια, μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στην υγεία. Όπως αλλεργίες, πρήξιμο ματιών, φαγούρα και πολλά άλλα. Αποτέλεσμα είναι και ο ύπνος μας να διαταράσσεται…

Στην Trikki Strom, με τη χρήση των πιο εξελιγμένων Αμερικανικών συστημάτων καθαρισμού, τελευταίας τεχνολογίας, πετυχαίνουμε την πλήρη απορρύπανση ενός στρώματος. Όμως μπορεί να γίνει και άμεσος καθαρισμός και απορρύπανση επίπλων και χαλιών.

Τα μηχανήματα καθαρισμού τα έχουμε επιλέξει πολύ σχολαστικά και εκτός από τον καθαρισμό επιφανειών υπάρχει και φίλτρο για τον καθαρισμό του αέρα ενός χώρου. Τα συστήματα καθαρισμού μας κρατούν στα φίλτρα τους ρίπους και μικροοργανισμούς και δεν αποβάλλονται στην ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Έπειτα, πέρα από την απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών εστιάζουμε και στο αισθητικό κομμάτι καθαρισμού. Όπως την πλήρη απομάκρυνση διάφορων λεκέδων.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Πούλιος © DesignMagazine.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!