Ανδρική Μόδα

Πώς θα φορέσεις τα χρωματιστά παντελόνια

Συντάκτης  | 
τα χρωματιστά παντελόνια

Ralph Lauren ss2022

Τα χρωματιστά παντελόνια είναι για το 2022 και για τους άντρες η επιτομή του ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού στυλ. Πως θα τα φορέσεις όμως σωστά;

Τα χρωματιστά παντελόνια πολλοί θεωρούν πως είναι θέμα γυναικείο και είναι αρνητές αυτού του στυλ. Όμως η νέες τάσεις των μεγάλων οίκων μόδας έχουν αρχίσει πλέον να αναμειγνύουν χρώμα και στο αντρικό στυλ.

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τη διαχρονικότητα και τη φινέτσα των blue jeans και των μαύρων παντελονιών. Είναι κλασικά κομμάτια ένδυσης, που αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζει ο κάθε άντρας το προσωπικό του στυλ.

Όμως, αφού το χτίσει, η μόδα τον καλεί και να το εξελίξει, δοκιμάζοντας πράγματα έξω από το συνηθισμένο και καθιερωμένο. Ένας τρόπος για να πειραματιστεί, είναι η επιλογή ζωηρών αποχρώσεων και στο παντελόνι.

Για να μη παίξεις όμως στη τύχη το στυλ σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, για να φορέσεις άνετα και με αυτοπεποίθηση τα χρωματιστά παντελόνια.

Πράσινο – το safe bet

Οι αποχρώσεις που μπορείς να δοκιμάσεις είναι αμέτρητες. Το πράσινο είναι το πιο “ασφαλές” χρώμα που μπορείς να επιλέξεις. Από την πολύ απαλή απόχρωση μέχρι την πιο έντονη.

Ταιριάζει με το ίδιο χρώμα σε άλλη απόχρωση και με πολλά άλλα χρώματα. Έτσι, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μπορέσεις να βρεις κάποιο από αυτά στη ντουλάπα σου για να το συνδυάσεις.

Η ευελιξία του στο ταίριασμα επιτρέπει να το συνδυάσεις σχεδόν με όλα τα είδη ρουχισμού. Από λευκά t-shirt μέχρι navy blue, γκρι και βέβαια μαύρα blazers. Αλλά και με αθλητικά παπούτσια όλων των αποχρώσεων.

τα χρωματιστά παντελόνια

Hermes ss 2022

Μη στέκεσαι στη μονοχρωμία

Το να συνδυάσεις ένα χρώμα έξω από τα συνηθισμένα στο παντελόνι και μετά να φορέσεις το ίδιο στο πάνω μέρος, θα σε κάνει ίσως να φαίνεσαι κακόγουστος. Ναι, είναι τάση, αλλά είναι και λίγο επικίνδυνο..

Προτίμησε να συνδυάσεις τα χρωματιστά παντελόνια με κλασικά χρώματα στο πάνω μέρος (λευκό, μαύρο ή μπλε) ή με χρώματα που δημιουργούν κομψή αντίθεση. Για παράδειγμα, ροζ με μπλε ή κίτρινο, πράσινο με μπλε, κίντρινο με μπλε ή πορτοκαλί με γκρι του πάγου ή πράσσινο.

Ralph Lauren ss2022

Κράτα τις ισορροπίες

Μία συνηθισμένη παρανόηση είναι πως τα χρωματιστά παντελόνια χαρακτηρίζονται ως ανώριμα, παιδικά ή αντιεπαγγελματικά. Τέτοιες παρανοήσεις τις ενισχύουν με το χειρότερο τρόπο ένα ζευγάρι κάλτσες από καρτούν ή άλλες παρόμοιες επιλογές συνδυασμού. Για αυτό, φρόντισε να φοράς ένα μονόχρωμο και κομψό ζευγάρι κάλτσες, σε κλασικές και ουδέτερες αποχρώσεις.

τα χρωματιστά παντελόνια

Ralph Lauren ss2022

Παπούτσια – η τελευταία πινελιά

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των κατάλληλων υποδημάτων. Τα χρωματιστά παντελόνια συνδυάζονται καλύτερα με κλασικά παπούτσια, σε σχέδιο και χρώμα. Εκτός εάν επιλέξεις ένα total color beach look.

Για παράδειγμα, αν φορέσεις κόκκινο παντελόνι, απέφυγε τα πολύχρωμα παπούτσια και προτίμησε μαύρα broques ή λευκά sneakers: δύο χρώματα που ταιριάζουν με όλα.

τα χρωματιστά παντελόνια

Ermenegildo Zegna ss2022

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!