Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Τεχνολογία

PlayStation 5: Το νέο τρέιλερ φέρνει αδημονία

Συντάκτης  | 

Playstation

Το PlayStation 5 είναι πιο κοντά από ποτέ και η Sony αναμένεται θα προβεί σε ανακοινώσεις για την τιμή και την ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Την Πέμπτη, στις 23:00 ώρα Ελλάδος, θα μεταδοθεί ζωντανά το The Showcase Event της Sony. Τότε θα γίνει γνωστή η τιμή, αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας. Την ίδια στιγμή, πρόκειται να παρουσιαστούν και τα περισσότερα από τα παιχνίδια που ετοιμάζει η εταιρεία μαζί με τους συνεργάτες της για να συνοδεύσουν τη νέα κονσόλα.

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων, η εταιρεία θέλει να ανεβάσει στα ύψη την αγωνία των θαυμαστών της με ένα νέο εντυπωσιακό διαφημιστικό όχι μόνο για το PlayStation 5, αλλά για την ευρύτερη έννοια του «PlayStation». Η διαφήμιση ονομάζεται «The Edge» και δείχνει έναν νεαρό άνδρα σε ένα αλιευτικό σκάφος. Καθώς ταξιδεύει στη θάλασσα μεταφέρεται σε μια μυθική εκδοχή του κόσμου και βρίσκει μια σειρά διαφορετικών πλοίων και αεροσκαφών να τον ακολουθούν.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.