Σχέσεις

Όταν οι κολλητές σου τον βλέπουν με άλλο μάτι!

Συντάκτης  | 

Τι παθαίνουν οι κολλητές όταν δημιουργηθεί ένα ζευγάρι μέσα στην ίδια παρέα; Γιατί αρχίζουν ξαφνικά να βλέπουν τον… κολλητό με άλλο μάτι;

Λόγια, λόγια ψεύτικα! Να το θυμάστε αυτό για πολλές «κολλητές»!

Αγαπητά μου κοριτσούδια, εύχομαι να είστε καλά, να χαρήκατε αρκετά τα χιόνια και φυσικά να είστε όλες και όλοι covid free!

Μπορεί η καιρική «Μήδεια» να πέρασε και να ξεμπερδέψαμε μέσα σε 3 μέρες, αλλά η «Μήδεια» που λέγεται «κολλητούλες» στην παρέα σας και του αγοριού σας, μπορεί και να μην αντιμετωπίζεται  τόσο εύκολα!

Πολλές είναι οι ιστορίες που φτάνουν στο προσωπικό μου email (mbouroubourou@gmail.com) – όπως με ενημερώνουν από το… «κοντρόλ»! Οπότε έφτασε η ώρα να θίξω και να σχολιάσω καυστικά -όπως οι άλλοι μου λένε- όχι επειδή είμαι μπροστά, την ύπαρξη της κολλητής του αγοριού σου, της δικής σου ή της κοινής σας κολλητής!

Πολλές φορές λένε πως αναγνωρίζουμε την αξία κάποιου, όταν τον χάνουμε! Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς μάλλον συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση! Υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν στην φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, μερικές όχι. Μερικές χμμμμ ναι, ίσως, όταν είναι single γιατί όταν δεν είναι δεν υπάρχει «κολλητούλης».

Μια πολύ συνηθισμένη περίπτωση είναι η παρακάτω…

Μπορεί να συνυπάρχουμε όλοι μαζί, μέσα σε μία ανάμεικτη παρέα. Όταν όμως τύχει να «σκάσουν» καρδούλες και πυροτεχνήματα ανάμεσα από μια φίλη και έναν φίλο, της ίδιας παρέας, τι συμβαίνει; Τα υπόλοιπα θηλυκά της «ετοιμοθάνατης» πλέον κολλητής παρέας, πολλές φορές δείχνουν την πραγματική τους ταυτότητα. Τότε καταλήγουμε στο «rip» παρέα…. Ω παρέα (για να ολοκληρώσω και τη κλήση της λέξης παρέα).

Συχνά μου έχετε γράψει πως αφού γίνατε ζευγάρι, μέσα στην κοινή σας παρέα (κάτι το οποίο συμβαίνει πιο συχνά σε νεότερες ηλικίες), τότε οι υπόλοιπες «θηλυκές» υπάρξεις αρχίζουν να…  δυσανασχετούν. Αρχίζουν να βλέπουν αλλιώς το amore σας και… «πρώην» κολλητό τους! Πρώην, καθώς ξαφνικά τον βλέπουν και αυτόν σαν ταίρι και όχι σαν φίλο όπως έως τότε!

Από εκεί λοιπόν που ήσασταν όλοι μαζί και συνέχεια διασκεδάζατε και γελούσατε, με πειράγματα και κάνοντας αστεία ο ένας με τον άλλον, τώρα υπάρχει μια τυπικότητα και μια αμηχανία στον αέρα… Η παρέα είναι σαν να γνωρίζεται ξανά από την αρχή…

Τι γίνετε;

Κάπου εκεί πολλές φορές ξεκινάνε ξαφνικά τα ψουψουψου των φιλενάδων για το ταίρι σου. Μόνο για τα ελαττώματα του, διάφορα μικροθεματάκια και λάθος κινήσεις του. Που… ως εκ θαύματος  παρατήρησαν μόνο αυτές και όχι εσύ, που είσαι μαζί του σε σχέση!

Τότε σκάει και η γνωστή ατάκα… «Καλό παιδί, αλλά όχι για σένα αγάπη μου, εσύ θες έναν καλύτερο».

Αν ακούσεις αυτό το… «ρεφρέν», έχεις πάρει το έτερον σου ήμισυ και έχεις φύγει έτη φωτός μακριά τους!

Φυσικά, ενημερώνεις και τον άμεσα ενδιαφερόμενο (τον καλό σου), για αυτές τις «παράξενες»  συμπεριφορές. Και κάπως έτσι… εξαφανίζεστε! Όσο κι αν σου αρέσει η παρέα που έχεις ή έχετε  δημιουργήσει. Τα κορίτσια αυτά, ποτέ δεν θα θέλουν το καλό σου, αλλά τον ίδιο «τον καλό σου»! Αυτό, από την ώρα που σας είδαν σε σχέση!

Είναι ένα κλικ θα έλεγα, που γίνεται μάλλον στο κεφάλι πολλών γυναικών. Το παθαίνουν όταν δουν ένα οικείο αρσενικό να φέρεται όμορφα, με ειλικρινή συναισθήματα και με την ανάλογη «περιποίηση» στο ταίρι του. Ξαφνικά, αρχίζει να ανεβαίνει ακόμη πιο πολύ στα μάτια τους και αυτόματα ξεκινάει η σύγκριση…!

Γιατί σε εκείνη και όχι σε μένα;

Αυτές βέβαια δε τις λες πια φίλες, σε καμία περίπτωση! Οπότε, παίρνεις τον καλό σου και εξαφανίζεστε άμεσα!

Αυτό είναι το μυστικό της υπόθεσης και όχι οι προστριβές μεταξύ σας. Στεναχώριες και καλοκαρδοσύνες, δεν χωράνε σε αυτές τις καταστάσεις. Το μόνο που θα θέλουν είναι να σας παραπλανήσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με στόχο τον χωρισμό. Οπότε, μην ακούω «τι θα κάνω, θα ξεκόψω με την παρέα και με τις φίλες»;

Ναι, γιατί τέτοιο είδος φίλου δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει!

Η πραγματική φίλη θα κινηθεί διαφορετικά. Εάν δει κάποιο πρόβλημα θα σου το έχει αναφέρει πριν κάνεις αυτή τη σχέση. Θα προσπαθήσει να σε… «προστατέψει» πριν, όχι μετά, ξαφνικά.

Και που ξέρεις εάν είστε τόσο καλά μεταξύ σας σαν ζευγάρι, όπως και σαν φίλοι, μπορεί όντως να «δέσει το γλυκό»! Σε αυτή την περίπτωση, μην ξεχάσεις να μου στείλεις κουφέτα!!!


Στείλε μου και εσύ το μήνυμά σου για τα δικά σου… ερωτικά μπερδέματα, στο mbouroubourou@gmail.com


 

Η στήλη της Madame Bourou Bourou είναι αυτό που δηλώνουν οι λέξεις... Πολυλογού, καυστική και σαρκαστική! ☼ ☼ ☼ Γράψε και εσύ την ιστορία σου, το πρόβλημά σου ή ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί ή σου έχει συμβεί. ☼ ☼ ☼ Στείλε το μήνυμα σου στο... mbouroubourou@gmail.com ☼ ☼ ☼ Θα το δημοσιεύσει ή θα σου απαντήσει μέσα από την στήλη της με τον δικό της τρόπο.... Αυτό που θα σου πει σίγουρα δεν θα το έχεις σκεφτεί...!!!