Παιδί & Έφηβοι

Must-have αγορές που γίνονται κάθε χρόνο καθώς ανοίγουν τα σχολεία

Συντάκτης  | 

Must-have αγορές που γίνονται κάθε χρόνο καθώς ανοίγουν τα σχολεία

Το άνοιγμα των σχολείων είναι μία συναρπαστική στιγμή για τα παιδιά και τους γονείς. Μία στιγμή γεμάτη προσμονή, προετοιμασίες, και φυσικά αγορές που σηματοδοτούν μια φρέσκια αρχή!

Ποιες είναι όμως εκείνες οι αγορές που γίνονται κάθε χρόνο όταν ανοίγουν τα σχολεία και που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους; Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα must-have και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω!

Laptops και προϊόντα τεχνολογίας

Στη σημερινή εποχή, η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας, γι’ αυτό και οι περισσότεροι μαθητές έχουν laptop ή tablet. Χρησιμοποιούν μάλιστα αυτές τις συσκευές για διάφορους σκοπούς, από την αναζήτηση πληροφοριών σχετικών με την ύλη τους, μέχρι το γράψιμο εργασιών. Άρα, είναι σημαντικό οι μαθητές να έχουν καλής ποιότητας συσκευές, μιας και πρόκειται να τις χρησιμοποιούν συχνά! Πριν κάνεις όμως την τελική επιλογή για το τι laptop να πάρεις στο παιδί σου, περιηγήσου σε μερικά online καταστήματα με είδη τεχνολογίας, όπως το www.you.gr για να δεις τι κυκλοφορεί στην αγορά. Κι επειδή τα είδη τεχνολογίας γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά για τα παιδιά όταν συνοδεύονται από fancy αξεσουάρ, μπορείς να βρεις διάφορα πρωτότυπα αυτοκόλλητα για να διακοσμήσεις το laptop στο Etsy!

Σχολικός εξοπλισμός

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό και νοσταλγικό από την ετήσια επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο για την προμήθεια του σχολικού εξοπλισμού! Η μυρωδιά των καινούργιων τετραδίων και μολυβιών, οι πολύχρωμοι μαρκαδόροι, οι ολόλευκες σελίδες των μπλοκ ακουαρέλας που περιμένουν να ζωγραφιστούν, η ευχάριστη αναστάτωση που κυριαρχεί στο κατάστημα… Όλα είναι γεμάτα προσμονή για την έναρξη του σχολικού έτους. Τα παιδιά -κυρίως αυτά των μικρότερων τάξεων- παίρνουν πάντα από το σχολείο τους μία λίστα με τις αγορές που πρέπει να κάνουν, οπότε ξέρεις ακριβώς τι να προσθέσεις στο καλάθι σου. Όσο για τα μεγαλύτερα, καλύτερα να τα αφήσεις να διαλέξουν μόνα τους, σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο!

Καινούργια παπούτσια

Νέα σχολική χρονιά, χωρίς καινούργια παπούτσια δε γίνεται -άλλωστε, κάθε χρόνο τα παιδιά χρειάζονται όλο και μεγαλύτερο νούμερο, καθώς αναπτύσσονται! Το είδος παπουτσιού που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις στα παιδιά όταν ξεκινούν το σχολείο είναι φυσικά τα αθλητικά παπούτσια ή τα sneakers, τα οποία μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα. Μερικά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξεις στα παπούτσια είναι να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα του παιδιού, να του αρέσουν, αλλά και να είναι αρκετά άνετα στο πόδι του, ώστε να μη χρειαστεί να αντικατασταθούν πριν περάσει ένας χρόνος.

Δοχεία αποθήκευσης φαγητού

Σχολείο σημαίνει ταπεράκια με φαγητό από το σπίτι και υγιεινά σνακ, οπότε τα δοχεία αποθήκευσης φαγητού είναι μία απαραίτητη αγορά που πρέπει να κάνεις με την έναρξη της σχολικής χρονιάς! Επιπλέον, τα τάπερ αποτελούν και επιπλέον κίνητρο για να παίρνει μαζί του το παιδί σπιτικό φαγητό στο σχολείο, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγει στις ανθυγιεινές επιλογές του κυλικείου. Φυσικά, πέρα από τα τάπερ, δεν θα πρέπει να παραλείψεις να αγοράσεις και επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού και θερμός, ώστε να έχει πάντα μαζί του το παιδί αρκετό νερό και τα αγαπημένα του ροφήματα!

Είδη οργάνωσης γραφείου

Ένα καλά οργανωμένο και όμορφα διακοσμημένο γραφείο είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα του μαθητή, κάνοντας το διάβασμά του πιο αποδοτικό. Από ένα καλό γραφείο και μία εργονομική καρέκλα που υποστηρίζει σωστά την σπονδυλική στήλη, μέχρι ένα φωτιστικό που φωτίζει επαρκώς το χώρο και κουτιά αποθήκευσης, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να προμηθευτείς για να οργανώσεις σωστά το γραφείο του παιδιού. Καλό είναι όμως να το αφήσεις να διαλέξει μερικά πράγματα σύμφωνα με το γούστο του, ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος, ο οποίος του ταιριάζει!

Σχολική στολή και νέα ρούχα

Η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεωθεί η γκαρνταρόμπα του παιδιού! Φυσικά, το βασικό κριτήριο για να γίνει αυτό είναι το τί θα φοράει καθημερινά στο σχολείο. Το ζητούμενο είναι να έχει ρούχα που είναι άνετα, πρακτικά, και ανθεκτικά, ώστε να αντέχουν σε όλες τις δραστηριότητες που κάνει το παιδί μέσα στη μέρα. Αν, από την άλλη, το παιδί φοράει στολή στο σχολείο του, τότε η αρχή της σχολικής χρονιάς είναι η στιγμή για να πάρει καινούργια στο νούμερό του!

Τα ψώνια που θα κάνεις στην αρχή της νέα χρονιάς είναι κάτι παραπάνω από απλές αγορές -προσφέρουν ενθουσιασμό και θετική ενέργεια για την έναρξη του νέου έτους, πράγμα που φυσικά καθορίζει και πως αυτό θα εξελιχθεί!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!