Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Νέα & Lifestyle

Η Monica Belucci στο Ηρώδειο ως Μαρία Κάλλας

Συντάκτης  | 

Monica Belucci

Θεατρικό ντεμπούτο για την Monica Belucci στο Ηρώδειο, στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, στην παράσταση«Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις».

Την έγκρισή του έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, με σχετική εισήγησή του, για την φιλοξενία της παράστασης «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

Η παράσταση αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικά τολμηρό καλλιτεχνικό βήμα στην πολύχρονη καριέρα της Μόνικας Μπελούτσι. Πρόκειται για έναν δύσκολο θεατρικό μονόλογο που σχετίζεται με μια από τις διασημότερες προσωπικότητες του 20ού αιώνα.

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό. Είπα «ναι», παρά τον φόβο μου. Ένα «ναι» από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να το σκεφτώ περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Monica Belucci, εξομολογούμενη το άγχος της για το αποτέλεσμα του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.