Gossip

Λευτεριά στην Ελληνίδα νύφη που έχει πεθερά!

Συντάκτης  | 

Έπρεπε να φτάσουμε στα τέλη του 2020 για να κάνει και μια νύφη την επανάστασή της!

Φήμες λένε πως φέτος θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα για πολλές γυναίκες ανά τον πλανήτη -μα και για το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων- που έχουν και τις 7 θανάσιμες πεθερές σε μία!

Έπρεπε να ζήσουμε στιγμές πανδημίας από ότι φαίνεται για να μπορέσουν τα ζευγάρια και οι οικογένειες να περάσουν ήρεμες και ειρηνικές γιορτές. Κάθε χρόνο, κάθε σπίτι που σέβεται τον εαυτό του, αντιμετωπίζει τα ίδια διλήμματα (κυρίως η γυναικεία πλευρά του σπιτιού) η οποία δεν ξέρει τι να πρωτομαζέψει, το σπίτι, τα παιδιά η το στόμα της, όταν ακούει αυτή την μελωδική κατά τα άλλα και γεμάτη ενθουσιασμό φράση από το σύντροφό της «Αγαπη μουυυ, φέτος θα περάσουμε τις γιορτές με τη μητέρα μου!!!»

Και κάπου εκεί είναι που αναλογίζεσαι και αρχίζεις να εκτιμάς τη φετινή κατάσταση! Αποστάσεις 2 μέτρων, απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό και άλλες τόσες απαγορεύσεις που τελικά σου φαίνονται «Δώρο θεού». Ούτε χωριό με τους γονείς του, ούτε τραπεζώματα που μόνο σε καυγάδες καταλήγουν, ούτε γενική για τα όσα βλέπει η πεθερά, ούτε συμβουλές για το μεγάλωμα των δικών σου παιδιών, ούτε «αγόρι μου αδυνάτισες, δεν σε φροντίζει αυτή»

Ήγγικεν η ώρα της απελευθέρωσης κορίτσια μου! Μένουμε σπίτι και ασφαλείς με τους πολύ στενούς και αγαπημένους μας, δηλαδή τη δική μας οικογένεια και με τους δικούς μας κανόνες!

Φέτος λοιπόν πεθερόπληκτη φίλη μου, άδραξε την ευκαιρία και ζήσε κάτι πρωτόγνωρο αλλά εξίσου εκπληκτικό για σένα και τον σύντροφό σου.

Βάλτε μουσική και κλείσε τα αυτιά σου σε ερωτήσεις όπως «εσύ κορίτσι μου δεν θες να παντρευτείς επιτέλους ;” μαγειρέψτε οι δύο σας ότι σας αρέσει χωρίς να είστε αναγκασμένοι να περάσετε τις γιορτές μέσα στην κουζίνα για την παραδοσιακή γέμιση που άλλωστε ποτέ δεν θα την φτάσεις στο γαστρονομικό επίπεδο της πεθεράς σου σύμφωνα με εκείνη! Δείτε ταινίες αγκαλιασμένοι στον καναπέ χωρίς τα άγρυπνα βλέμματά της (μμμμ από τη μύτη τον σέρνει)! Παίξτε επιτραπέζια χωρίς να σας υπενθυμίζει κάθε λεπτό πόσες κόρες από τις φίλες της έχουν κάνει ήδη παιδί στην ηλικία σας ενώ εσείς παίζοντας είναι σαν να παλιμπεδίζετε στα μάτια της, μιλήστε για τη σχέση σας και γνωρίστε καλύτερα τα παιδιά σας και τις ανησυχίες τους χωρίς τριβές και χωρίς συμβουλές που ποτέ δε ζητήσατε!

Ίσως τελικά τα φετινά Χριστούγεννα να τα θυμόμαστε με νοσταλγία και χαμόγελο μετά από λίγα χρόνια…! “ Food for thoughts”

ΥΓ1: Βασισμένο σε πραγματική ιστορία!

ΥΓ2: Αν έχετε παρόμοιες εορταστικές σουρεάλ καταστάσεις , περιμένουμε να τις μοιραστείτε μαζί μας!

ΥΓ3: Καλές και Χαρούμενες Γιορτές!


Περιμένω και την δική σου ιστορία στο mbouroubourou@gmail.com


 

Η στήλη της Madame Bourou Bourou είναι αυτό που δηλώνουν οι λέξεις... Πολυλογού, καυστική και σαρκαστική! ☼ ☼ ☼ Γράψε και εσύ την ιστορία σου, το πρόβλημά σου ή ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί ή σου έχει συμβεί. ☼ ☼ ☼ Στείλε το μήνυμα σου στο... mbouroubourou@gmail.com ☼ ☼ ☼ Θα το δημοσιεύσει ή θα σου απαντήσει μέσα από την στήλη της με τον δικό της τρόπο.... Αυτό που θα σου πει σίγουρα δεν θα το έχεις σκεφτεί...!!!