Για το τουρσί
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το ξίδι, τον κόλιανδρο, το μπούκοβο, αλάτι και μεταφέρουμε σε δυνατή φωτιά.
- Αφήνουμε να πάρει μια βράση και να λιώσει η ζάχαρη.
- Παράλληλα κόβουμε το κολοκύθι και το καρότο σε λεπτές ροδέλες 1 εκ. και βάζουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε μικρά μπουκετάκια και τα βάζουμε στο ίδιο μπολ με τα υπόλοιπα λαχανικά.
- Βάζουμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Μεταφέρουμε όλο το μείγμα σε ένα μπολ και καλύπτουμε με μια μεμβράνη. Φροντίζουμε η μεμβράνη να εφάπτεται με τα λαχανικά ώστε να μείνουν βυθισμένα μέσα στο μείγμα.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να κρυώσουν και να μαριναριστούν.
- Σουρώνουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα ταψί με το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους.
Για την τεμπούρα
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι με το ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το κορν φλάουρ, το αλεύρι, τη νοστιμιά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε την παγωμένη σόδα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
- Βάζουμε τα λαχανικά στο μείγμα της τεμπούρας και μεταφέρουμε στο καυτό λάδι.
- Τηγανίζουμε σε δόσεις για 1-2 λεπτά να χρυσαφίσουν και να γίνουν τραγανά. Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για το σερβίρισμα
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την πάπρικα, το κάρι, τον χυμό από το λάιμ, τη νοστιμιά και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τα λαχανικά με τη σάλτσα γιαουρτιού, τη γλυκόξινη σάλτσα και κόλιανδρο.