Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Gossip

Η Jenifer Anniston εντυπωσίασε τους followers της

Συντάκτης  | 

Η Jenifer Anniston εντυπωσίασε τους followers της. Η χολιγουντιανή ηθοποιός «έριξε» το Instagram με μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Η Jenifer Anniston εντυπωσίασε τους followers της. Η Jennifer Anniston επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες στην συνδρομητική υπηρεσία της Apple με τη σειρά «The Morning Show». Μέσα από αυτήν την προσπάθεια θα ήθελε να προωθήσει τη νέα αυτή σειρά, η ηθοποιός έχει προγραμματίσει πολλές εμφανίσεις. Κάθε εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή.

Jenifer Anniston

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο instagram, η εντυπωσιακή Jenifer Anniston, προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω της με μια εκθαμβωτική εμφάνιση. Αν και 50 ετών, η όμορφη ηθοποιός προσέχει πολύ τη διατροφή της, προσπαθεί να γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί και γι’ αυτό το λόγο διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί.

Η φωτογραφία της στα social media προσέλκυσε τους 18 εκατομμύρια followers της. Η πιο πρόσφατη στιλιστική της επιλογή ήταν ένα μαύρο εξώπλατο μακρύ φόρεμα, σε «άλφα» γραμμή, που αγκάλιαζε εντυπωσιακά το σώμα της. Κομψό αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Η Jenifer Anniston ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια μαύρη τσάντα φάκελο. Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας «Jen in black». Αν και δεν είναι αρκετά ενεργή στα social media, έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες κόσμο σε κάθε post που ανεβάζει. Τα likes πέφτουν σαν βροχή…