Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Κινηματογράφος

H Lady Gaga επιστρέφει στον κινηματογράφο

Συντάκτης  | 

lady gaga

Τρία χρόνια μετά την εξαιρετική ερμηνεία της στο «A Star is Born», η Lady Gaga επιστρέφει στον χώρο του κινηματογράφου, στη νέα ταινία του Ridley Scott.

Μετά την οσκαρική ερμηνεία της στην ταινία «A Star is Born», η Lady Gaga επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, καθώς θα υποδυθεί τη σύζυγο του μεγιστάνα της μόδας Μαουρίτσιο Γκούτσι στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021.

Τον Νοέμβριο του 2021 αναμένεται να προβληθεί η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με πρωταγωνίστρια την ίδια. Πρόκειται για μια δραματική ταινία, που εξιστορεί το χρονικό της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι από τη σύζυγό του Πατρίτσια Ρετζάνι.

Με την ταινία αυτή η Lady Gaga επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το «A Star is Born». Για την ερμηνεία της στην ταινία αυτή, μάλιστα, ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Αίσθηση είχε κάνει το περίφημο ντουέτο με τον Bradley Cooper, το οποίο πυροδότησε φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Μπορεί οι φήμες αυτές να μην επιβεβαιώθηκαν, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, ωστόσο, συνεχίζει να καταστρώνει φιλόδοξα σχέδια. Αυτά δεν αφορούν αποκλειστικά στο φυσικό της χώρο, τη μουσική, αλλά και σε τομείς όπως ο κινηματογράφος.

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «Η Oικία Gucci: Μια Αισθησιακή Ιστορία Φόνου, Τρέλας, Γκλάμουρ και Απληστίας». Το βιβλίο παρακολουθεί τα βήματα και τα συναισθήματα της Πατρίτσια Ρετζάνι από την στιγμή που ανακάλυψε ότι ο πάμπλουτος σύζυγος της την απατά, τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία εκείνη έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μέχρι την απόφασή της να τον δολοφονήσει και την τελική καταδίκη της σε φυλάκιση 16 ετών.

Πρόκειται για έναν απαιτητικό ρόλο μιας γυναίκας με πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Τις ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητας αυτής καλείται να αποτυπώσει η Lady Gaga στο κινηματογραφικό πανί.