Σεξ

Γυναικείο στήθος: Ποιο μέγεθος επιθυμούν οι άντρες

Συντάκτης  | 

Το γυναικείο στήθος χαρακτηρίζεται από πολλούς άντρες ως “ο επίγειος παράδεισος” τους, αλλά και ως “ο οργασμός” κάθε άντρα. Ποιο μέγεθος στήθους όμως είναι τελικά αυτό που εξιτάρει τους άντρες;

Το γυναικείο στήθος είναι το Α και το Ω του σώματος της γυναίκας. Και αυτό που επιθυμεί κάθε γυναίκα από την εφηβεία και μετά, είναι βέβαια να έχει ένα καλοσχηματισμένο, σφριγηλό και όμορφο στήθος. Τι προτιμούν όμως τελικά οι άντρες;

Στους άντρες αρέσουν τα γυναικεία στήθη γενικότερα και το στήθος θεωρείται ίσως το ποιο ερωτικό σημείο του γυναικείου σώματος. Βέβαια, αυτονόητο είναι πως από γυναίκα σε γυναίκα το στήθος διαφέρει.

Στην εποχή μας υπάρχουν πολλά εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και τόνωσης του στήθους. Αυτά μπορούν να “βοηθήσουν” πολύ, κάνοντας το στήθος να φαίνεται πιο πλούσιο, πιο καλοσχηματισμένο, πιο σφριγηλό και… πιο τέλειο!

Τα πιο κοινά και συνηθισμένα είναι οι στηθόδεσμοι (κοινώς σουτιέν) τα οποία περιέχουν “μαξιλαράκια” ενίσχυσης, σχηματισμού ή ανόρθωσης. Όμως, υπάρχουν και γυναίκες οι οποίες αναζητούν επιπλέον βοήθεια, μέσω ενός πλαστικού χειρουργού. Έχοντας ως προσδοκία να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο, μικρότερο, πλούσιο ή τέλειο στήθος.

Όμως τελικά τι κάνει τους άντρες να “τρελαίνονται” με το γυναικείο στήθος;

Μα φυσικά το μέγεθος και το σχήμα του. Κάθε γυναίκα, ανάλογα με το σωματότυπο της έχει και το αντίστοιχο στήθος. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες εστιάζουν περισσότερο στα στήθη, παρά σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος μιας γυναίκας, αφού:

1. Έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως αντικείμενο του έρωτα, του πόθου και της εμμονής.

2. Είναι το πρώτο σημείο σε ένα γυναικείο σώμα που ξυπνά την επιθυμία για σεξ.

3. Για πολλούς το γυναικείο στήθος είναι το σύμβολο της θηλυκότητας.

4. Κάθε γυναικείο σώμα έχει στήθος, το οποίο είναι διαφορετικό σε σχήμα και μέγεθος.

5. Έχει… “κίνηση”! Ποιος άντρας δεν τρελαίνεται με το γυναικείο στήθος που ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τον ρυθμό του βαδίσματος ή με το τρέξιμο ή με τον χορό; Μα φυσικά, οι περισσότεροι.

6. Με τον ερεθισμό στις θηλές σου! Οι ερεθισμένες θηλές είναι αυτό που διεγείρει κάθε αντρικό μυαλό και αυτό γιατί πιστεύει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την αναστάτωση.

Στο ερώτημα “ποιο είναι το μέγεθος στήθους που επιθυμεί τελικά ένας άντρας” οι απαντήσεις είναι δύο.

Υπάρχουν οι άντρες που τους εξιτάρει το μεγάλο γυναικείο στήθος και υπάρχουν και άντρες που το επιθυμούν μικρό και…διακριτικό.

Ποιοι άντρες θέλουν μεγάλα στήθη

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες που επιθυμούν μεγάλα στήθη είναι κυρίως οι εξωστρεφείς, αυτοί δηλαδή που θέλουν πάντα να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι άντρες με έντονη προσωπικότητα, άντρες σεξιστές και άντρες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν οικογένεια σχετικά σύντομα.

Ποιοι άντρες θέλουν μικρά στήθη

Σύμφωνα πάλι με έρευνες, οι άντρες που επιθυμούν μικρά στήθη είναι άντρες που έχουν οικονομική σταθερότητα και επιθυμούν να έχουν γενικότερα χαμηλό Profile. Αυτοί οι άντρες θέλουν η γυναίκα που είναι δίπλα τους να είναι πιο… ήπια και πιο… φυσική.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!