Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Fashion news

GUCCI: Η νέα καμπάνια «HOLIDAY 2019» (+video)

Συντάκτης  | 

gucci-holiday-2019-campaign

Η GUCCI, μέσα από τη νέα της καμπάνια «HOLIDAY 2019», κάνει έντονη την έκφραση αγάπης της για το καλοκαίρι, τα ταξίδια και τα ζεστά εξωτικά νησιά!

Από τον fashion editor Gio Etty

Πλοία που σαλπάρουν, αιώρες και χιονάνθρωποι από άμμο στην παραλία…

Η Gucci, μέσα από τη νέα της καμπάνια «HOLIDAY 2019», κάνει έντονη την έκφραση αγάπης της για το καλοκαίρι. Τα ταξίδια και τα ζεστά εξωτικά νησιά μπορούν και αυτά να γιορτάσουν την εορταστική περίοδο…

Άλλωστε να μην ξεχνάμε, πως όταν στο βόρειο ημισφαίριο έχουμε χειμώνα, στο νότιο επικρατεί καλοκαίρι. Πόσες φορές δεν έχετε δει χαρακτηριστικές εικόνες από τους Αυστραλούς να κάνουν Χριστούγεννα στην παραλία; Και Άγιους Βασίληδες να “σερφάρουν” στα κύματα ή να “έρχονται” στην παραλία με jet ski;

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ έχουν αναμειχθεί με καλοκαιρινά φόντα και θέματα. Ενώ τα σχέδια των υφασμάτων και των αξεσουάρ ίσος παραπέμπουν περισσότερο σε άνοιξη και καλοκαίρι παρά σε χειμώνα.

Έντονες αποχρώσεις, λουλούδια, παιχνιδιάρικα designs και ξένοιαστες στιγμές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλης αυτής της διαφορετικής χειμερινής καμπάνιας.

Ο Creative Director της Gucci Alessandro Michele για άλλη μια φορά κέρδισε την προσοχή όλων όσων ασχολούνται με την μόδα, μέσα από αυτήν την καμπάνια που παραπέμπει στην σειρά “Το πλοίο της αγάπης” (Love Boat). Με θέμα «το πλοίο των δώρων» για τα φετινά Χριστούγεννα, η καμπάνια φωτογραφήθηκε από την Harmony Korine και μεταφέρει με τις εικόνες της το κοινό, μέσα στην τηλεοπτική σειρά των 80’s!

GUCCI

GUCCI

GUCCI

GUCCI

GUCCI

GUCCI

gucci-holiday-2019-campaign