Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Κινηματογράφος

“Για πάντα” (treiler)

Συντάκτης  | 

Μπορείτε να θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε πει “Για πάντα”; Mία μοντέρνα ιστορία αγάπης που δυναμώνει, αναπνέει και πονάει στους έντονους ρυθμούς ζωής του σήμερα.

Σε αυτήν την ταινία “Για πάντα” ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διασκευάζει το σενάριο της ταινίας «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ. Η ταινία παρουσιάζει  έναν ώριμο και εντυπωσιακό άντρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άγνωστη επίσης εντυπωσιακή γυναίκα. Την γυναίκα αυτή υποδύεται η γοητευτική  Κατερίνα Γερονικολού.

Μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός, ταλαντούχα και εξαίρετη προσωπικότητα που αγαπάει τη δουλειά της. Και οι δύο σαν ξεχωριστές προσωπικότητες είναι μοναχικοί άνθρωποι. Είναι απομακρυσμένοι από τους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ο άντρας έχει μια μυστηριώδη συμπεριφορά και πραγματοποιεί διάφορες συμπεριφορές και το «λάθος» της γυναίκας είναι ότι τα δίνει όλα για όλα. Κάτι το οποίο θεωρείται και λάθος. Θα συνυπάρξουν στη σχέση τους. Οι εκπλήξεις όμως δε θα λείπουν. Καθ΄όλη τη διάρκεια της ταινίας θα υπάρχει σασπένς. Και οι δύο θα δοκιμάσουν τα όριά τους μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Στο γενικό της σύνολο, η ταινία είναι μια ιστορίας αγάπης που δυναμώνει και περνάει κάθε λογής κύματα. Περνάει από όλες τις διακυμάνσεις του έρωτα, και η αγάπη τους αλλά και ο έρωτας τους δυναμώνει. Μια ταινία με αισθηματικό δράμα. Θα κρατήσει η αγάπη τους και θα περάσουν όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουν;

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 !

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Σενάριο: CAGAN IRMAK

Διασκευή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ