Fashion Τrends

Flared jeans: Η σωστή επιλογή! Για ποια χτυπούν οι… καμπάνες;

Συντάκτης  | 

Τα flared jeans του ’70 ή κοινώς παντελόνια καμπάνες, επιστρέφουν δυναμικά στο σήμερα! Δείτε κάποια στυλιστικά μυστικά για το μήκος και την σωστή επιλογή της καμπάνας, ανάλογα με το σωματότυπο σας.

Ξεχάστε τα τούλια και τα νυφικά φέτος όταν ακούτε για καμπάνες, εννοούμε τα παντελόνια καμπάνα ή κοινώς τα flared jeans, όπως ονομάζονται! Μπείτε λοιπόν σε ένα πιο street style mood όταν αναφερόμαστε στα flared pants. Είναι τα παντελόνια καμπάνα του 70, που επέστρεψαν!

Από τη Νάντια Γρινιεζάκη

Σύμβολο της ελεύθερης έκφρασης και συνώνυμο με τα παιδιά των λουλουδιών. Μεγάλη τάση του… «make love not war» αλλά και των σταρ μας όπως Έλενας Ναθαναήλ, Μαρίας Ιωαννίδου και Νόρας Βαλσάμη!

Το must have κομμάτι του τότε, έρχεται και στα δικά μας χέρια για να το τιμήσουμε όπως του αρμόζει. Τα it girls το λατρεύουν και το φορούν ήδη. Δημιουργούν αμέτρητες statement εμφανίσεις φορώντας το. Όπως η Jiji Hadid και η Victoria Beckham, οι οποίες ποτέ δεν έκρυψαν την αγάπη τους για τα 70s looks.

Η συγκεκριμένη τάση όμως απέφερε νέο αέρα! Τα παντελόνια φέτος διατηρούν το χαρακτηριστικό άνοιγμα τους που ξεκινάει κάτω από το γόνατο. Δίνεται όμως έμφαση και στο μήκος, που αυτό μεταφράζεται πως επιτέλους θα φορέσουμε ξανά τα ψηλοτάκουνά και τις πλατφόρμες μας!

Σωστή επιλογή καμπάνας ανάλογα με το σωματότυπό σας

Όπως κάθε ρούχο, έτσι και η επιλογή στο παντελόνι καμπάνα πρέπει να το επιλέγετε με βάση τη σιλουέτα σας, Επιλέγοντας το σωστό μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές εμφανίσεις, να κρύψετε μικροατέλειες και να τονίσετε τα δυνατά σημεία του σώματος σας.


Shop now στο νέο e-shop του Factory Outlet!
Όλες οι on-trend προτάσεις για επώνυμες online αγορές στις χαμηλότερες τιμές!

Σωματότυπος τύπου “κλεψύδρα”

Αυτό το σώμα έχει λεπτή μέση και το πλάτος της περιφέρειας είναι ίδιο με αυτό των ώμων. Το παντελόνι καμπάνα ταιριάζει απόλυτα με αυτό το είδος σωματότυπου. Σε αυτό το σώμα τονίζετε περισσότερο η μέση και η σιλουέτα δείχνει πιο λεπτή, αναδεικνύοντας έτσι περισσότερο οι  καμπύλες.

Σωματότυπος τύπου “αχλάδι”

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες με έντονη και μεγάλη περιφέρεια. Για αυτό τον σωματότυπο η ιδανική επιλογή είναι μια πιο φαρδιά, τύπου boot-cut γραμμή. Έτσι η σιλουέτα θα δείξει ψηλόλιγνη και θα δημιουργείται η ψευδαίσθηση της ομοιομορφίας μηρών και  γοφών. Προσοχή, πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε παντελόνι καμπάνα με πιέτες ή τσέπες στο ύψος της λεκάνης. Αυτό γιατί οι τσέπες σε αυτό το σημείο θα σας προσθέσουν ακόμη περισσότερο όγκο στο σημείο της περιφέρειας. Η επιλογή ενός απόλυτα επίπεδου υφάσματος στο μπροστινό μέρος του παντελονιού είναι η πιο ιδανική.

Σωματότυπος τύπου “μήλο”

Ο σωματότυπος σε μορφή μήλου είναι εκείνος που το σώμα δεν έχει καμπύλη στο σημείο της μέσης και έχει φαρδύ κορμό. Για αυτόν το λόγο η εικόνα του σώματος πρέπει να εξισορροπείται. Το top στο επάνω μέρος του σώματος πρέπει να εξισορροπείται με το κάτω μέρος, καθώς  είναι απαραίτητο να δημιουργεί καμπύλες στο σώμα. Άρα, η ιδανική επιλογή ενός παντελονιού καμπάνα είναι εκείνου που θα μπορέσει να δώσει έμφαση στο κάτω μέρος του σώματος. Επιλέξτε επομένως κάποιο πιο φαρδύ, ίσως και με σούρες, στους γοφούς, με μεγάλο άνοιγμα καμπάνας. Στην περίπτωση ενός τέτοιου σώματος, εάν συμβαδίζει παράλληλα και με χαμηλό ύψος, πρέπει δυστυχώς να παραλείψετε εντελώς ένα παντελόνι καμπάνα.

Γενικά φροντίστε οι τάσεις της μόδας όσο και να σας αρέσουν να συμβαδίζουν και με το σώμα σας. Κάνοντας τις σωστές επιλογές, να είστε βέβαιες πως θα καταφέρεται να δημιουργήσετε και το ιδανικό ντύσιμο για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Υπάρχουν όμως και κάποια επιπλέον στυλιστικά μυστικά για να πετύχετε μια τέλεια και εντυπωσιακή εμφάνιση με παντελόνι καμπάνα.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!