Fashion Νews

Εντυπωσιακό το fashion show του Jacquemus για τη σεζόν S/S 2021 (video)

Συντάκτης  | 

Μέσα στο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το ανατρεπτικό γεμάτο ρομαντισμό fashion show του Jacquemus για τη σεζόν S/S 2021.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Jacquemus, παρουσίασε την καμπάνια για τη σεζόν S/S 2021, που έλαβε χώρα στο φυσικό δρυμό της περιφέρειας του Vexin της Γαλλίας. Το fashion show, με την υπογραφή «LAmour» (η αγάπη), ήταν περισσότερο από κάτι το εντυπωσιακό. Η πασαρέλα των μοντέλων πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα τεράστιο χωράφι με στάχυα. Τα μοντέλα έμοιαζαν να αναδύονται μέσα από το θέρος.

Jacquemus- catwalk στο Vexin της Γαλλίας

Σε αυτό το μοναδικό fashion show, ο σχεδιαστής μόδας Jacquemus, τοποθέτησε ένα ξύλινο catwalk, όπου εκεί πάνω τα μοντέλα, άντρες και γυναίκες, παρουσίασαν τη συλλογή του για τη νέα σεζόν S/S 2021. Το ύφος των ρούχων απόπνεαν κάτι περισσότερο από ρομαντισμό. Ευάερα φορέματα από μετάξι, ψηλόμεσα loose παντελόνια, μεταξωτές φούστες σε ίσια γραμμή και slip dresses που θύμιζαν 90s.  Τα υφάσματα, ήταν τόσο αέρινα, δροσερά που αγκάλιαζαν εντυπωσιακά τα σώματα των μοντέλων. Οι αποχρώσεις κυμαίνονταν σε τόνους γήινους, υπήρχαν βέβαια και αποχρώσεις του μπλε σκούρο αλλά και του μαύρου. Κυρίαρχο χρώμα ήταν το λευκό. Τα κοσμήματα που έδιναν άλλη πνοή στα ρούχα ήταν κυρίως με ethnic χαρακτήρα αλλά και funky.

Αυτό το fashion show δίδαξε πολλά. Εκτός από την αγάπη, δίδαξε πως ένα άνθρωπος μπορεί να σκορπίσει απλόχερα την αγάπη, να δείξει το ταλέντο και το μεράκι του για τη δουλειά, ακόμα και σε περιόδους πανδημίας.

 

Αξιοσημείωτο είναι αναφερθεί και η ανάρτηση του σχεδιαστή, Jacquemus, στον προσωπικό του λογαριασμό:

“H ιδέα πίσω από αυτήν τη συλλογή, την «L’Amour» ξεκίνησε ως κάτι διαφορετικό. Φαντάστηκα ανθρώπους να μαζεύονται για να γιορτάσουν την αγάπη. Οι χορογραφίες του Alexander Ekman με τους χορευτές να «πετούν» στον αέρα, η ταινία του Emir Kursturica, «Στον Καιρό των Τσιγγάνων» και ο μαγευτικός ρεαλισμός της… Αυτές οι σκηνές αντιπροσώπευαν στο μυαλό μου «τελετές αγάπης», μεγάλες και μικρές. Αλλά αυτό που είναι τόσο όμορφο για τη συλλογή «L’Amour» είναι το πώς μπορεί να αντέξει η αγάπη- μερικές φορές ακόμη και να γίνει ισχυρότερη – όταν ξαφνικά χωρίζονται οι άνθρωποι που είναι μαζί….”

Συνέχισε γράφοντας…..

Όχι πολύ καιρό πριν τη σύλληψή της, με την ομάδα μου χωρίστηκε μεταξύ μας, ήμασταν όλοι στα σπίτια μας και αισθανόμασταν την επιθυμία να εργαστούμε πάνω σε ένα νέο όραμα. Από αυτήν την επιθυμία γεννήθηκε η συλλογή-σύμβολο της αγάπης. Γίναμε μια ανθρώπινη αλυσίδα, κάθε βήμα της οποίας αντιπροσωπεύει τη δημιουργική διαδικασία που εκτελείται με αγάπη. Στην πραγματικότητα, κάθε απόφαση που λαμβάνω σχετικά με το brand JACQUEMUS βασίζεται πρώτα στην αγάπη και την κοινή λογική. Με αυτήν τη μικρότερη συλλογή, που παρουσιάζεται κυρίως στην οικογένεια και τους φίλους μας, φέρνουμε τους εσωτερικούς μας κόσμους στην ύπαιθρο, «ερμηνεύοντας» με τρόπο προσιτό και απτό τα υφάσματα και τα αξεσουάρ που βλέπουμε γύρω μας. Η ομάδα μου έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, και είμαι τόσο ευγνώμων που φτάσαμε εδώ. Για μένα, είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να δουν ότι μια πραγματική γιορτή της αγάπης (aka «L’Amour») είναι καθολική.» Simon.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!