Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων: 8-14 Μαΐου 2023

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από 8 έως 14 Μαΐου. Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται καταιγιστικές εξελίξεις…

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να μην ριψοκινδυνεύετε συναισθηματικά αλλά ούτε και οικονομικά αυτό τον καιρό. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά μην εγκαταλείψετε τον αγώνα και αναζητήστε κάπου αλλού την ευκαιρία.

Προσπαθήστε να αναλύσετε τις καταστάσεις και να δείτε όχι μόνο τα λάθη των άλλων, μα και τα δικά σας. Προβλέψτε επίσης τυχόν οικονομικές ανάγκες και οργανωθείτε οικονομικά. Μία συζήτηση ή μία επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας προβληματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν κάτι δεν πάει καλά στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα, φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μην είστε παράτολμοι σε αποφάσεις ή ενέργειες. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στις ιδιοτροπίες ή τα προβλήματα του ανθρώπου που αγαπάτε.

Ακόμη, αν έχετε τώρα την πεποίθηση ότι κάτι δεν σας ικανοποιεί στη σχέση σας, μην βιαστείτε να την διαλύσετε πριν να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε. Στον επαγγελματικό τομέα μην ριψοκινδυνεύετε κάτι σίγουρο πριν είστε σίγουροι για κάτι πραγματικά καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κούραση στην εργασία σας ή έλλειψη οργανωμένης δραστηριότητας και προγραμματισμού σας κάνουν να αισθάνεστε εξαντλημένοι.

Οικονομικά, τίποτα δεν είναι θαυμάσιο, κυρίως αν φερθήκατε παράτολμα. Στον αισθηματικό τομέα δεν προμηνύεται καμία σημαντική αλλαγή. Τυχόν γνωριμίες αυτής της περιόδου δεν θα καταλήξουν σε κάτι σοβαρό. Μάθετε να «μην τα λέτε όλα» και σκεφτείτε μήπως είστε υπερβολικοί όταν εκφράζετε τη γνώμη σας για τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από μία περίοδο απογοήτευσης, αρχίζει η εποχή της ανασυγκρότησης. Είναι γεγονός πως πολλά έχουν αλλάξει μέσα σας στο τρόπο που αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας και ότι πολλά συναισθήματα έχουν περάσει στο παρελθόν.

Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και συντηρητικοί για αρκετό ακόμη καιρό, ιδιαίτερα αν έχετε δημιουργήσει υποχρεώσεις ή έχετε αναλάβει ευθύνες.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά είναι τα προβλήματα για τους πιο πολλούς από εσάς, ιδίως αν βρίσκεστε σε νέο εργασιακό περιβάλλον. Μάθετε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας αν αμφισβητούν την αξία σας ή προσπαθούν να σας φερθούν δόλια.

Αισθηματικά, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Αποφύγετε συγκρούσεις και μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες δεν είναι έτοιμοι. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά ο δεσμός ή ο γάμος σας, αγωνιστείτε χωρίς εγωισμούς και ίσως κερδίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε τους σκοπέλους που έχει δημιουργήσει μία παρεξήγηση ή η αψυχολόγητη συμπεριφορά κάποιου δικού σας ανθρώπου. Οργανωθείτε και εργαστείτε χωρίς να δίνετε αφορμή για σχόλια στο περιβάλλον της εργασίας ή στους ανθρώπους που σας είναι χρήσιμοι.

Αισθηματικά, τίποτα σημαντικά διαφορετικό δεν φαίνεται να συμβαίνει. Μπορεί τα προβλήματα ή η συμπεριφορά του ανθρώπου σας να σας καταπιέσουν για λίγο, όμως με λίγη υπομονή όλα μπορούν να διορθωθούν. Οικονομικά, προμηνύεται βελτίωση.

ΖΥΓΟΣ

Σε αυτήν την περίοδο του Μαΐου προγραμματίστε τις ενέργειες σας και φανείτε προνοητικοί. Ακόμη, μην αφήνετε στους άλλους πρωτοβουλίες που αφορούν τα συμφέροντα σας. Επαγγελματικά, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Σχετικά σύντομα αρχίζει μία περίοδος που θα σας «ανεβάσει» κοινωνικά και οικονομικά. Αισθηματικά δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα. Μπορείτε τώρα να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά ή να αρχίσετε κάτι καινούριο αν είστε αδέσμευτοι. Προσέξτε όταν οδηγείτε και όταν η σκέψη σας ταξιδεύει αλλού από αυτό που κάνετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία συναισθηματική απογοήτευση, ανοίγει το δρόμο για μία καινούρια εμπειρία που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να σας «γεμίσει» ψυχικά.

Αν έχετε βιώσει μια επαγγελματική αποτυχία μην απογοητεύεστε γιατί είναι αυτή ακριβώς, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερες ευκαιρίες που θα αξιοποιήσουν τα προσόντα σας. Η περίπτωση πάντως «αποτυχίας» είναι μάλλον απίθανη για το ζώδιο σας που ξέρει όσο κανένα άλλο να μάχεται και να νικά. Οικονομικά, υπάρχει μία ασάφεια. Φροντίστε να μην διαιωνιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ο ανάδρομος Ερμής που έχει πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα. Υπομονή αυτήν την εβδομάδα καθώς μετά, σας δίνει τη ζωτικότητα και τη διάθεση και ένα είδος υπερβολικής δραστηριότητας. Προσέξτε να μην σας καταβάλει σωματικά.

Μην άγχεστε τόσο πολύ και υποχρεώστε τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μπορεί να μην τα κάνουν όλα τέλεια, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε και ένα μικρό «κομφούζιο» στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατανόηση θα πρέπει να δείξετε όσον αφορά στα αισθηματικά σας, για αρκετό καιρό ακόμη. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την υπομονή σας τις μέρες αυτής της ατελείωτης περιόδου που σας ταλαιπώρησε. Είναι πάντως σίγουρο ότι οι λύσεις βρίσκονται αρκετά κοντά.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να προσέξετε λίγο την υγεία σας. Ενοχλήσεις που μαρτυρούν ψυχική κόπωση δεν είναι καθόλου απίθανες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορώ να πω ότι στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι τόσο δυσάρεστα όσο σας φαίνονται. Αν δεν υπήρχε και ένα είδος εγωισμού που κάποτε σας οδηγεί σε λάθη τακτικής ή εκτίμησης, πολλά θα ήταν τώρα απείρως καλύτερα.

Η διάθεση σας πολλές φορές είναι αρκετά άσχημη και η εριστική σας συμπεριφορά ιδιαίτερα αναπτυγμένη. Στον επαγγελματικό τομέα, παρ΄ όλες τις δυσκολίες, όλα είναι περισσότερο αισιόδοξα. Η σκληρή δουλειά και η υπομονή είναι απαραίτητα προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των επιδιώξεων σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η έλλειψη οργανωμένης δραστηριότητος και προγραμματισμού σας κάνουν να αισθάνεστε εξαντλημένοι. Δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις στις επιδιώξεις σας και, μάλιστα, από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Αυτό μπορεί προς στιγμή να σας συγχύσει αλλά μην αφήνετε να σας απογοητεύσει ή να σας καθυστερήσει. Στον αισθηματικό τομέα, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα νοιώσετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας και πολλά παράπονα σας δεν θα υπάρχει πια λόγος να σας ταλαιπωρούν.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!