Επιχειρήσεις • Οικονομία Εκπαίδευση • Κοινωνία

Deliveo: Όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη δικιά σας εταιρεία courier

Συντάκτης  | 

 

Είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δικιά σας εταιρεία courier. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τις τεχνολογικές απαιτήσεις του τομέα σας. Deliveo

Το κομμάτι της αγοράς στις ταχυμεταφορές έχει μεγάλη ανάπτυξη στις μέρες μας και χρειάζεται καινούργιες τοπικές εταιρείες για να αντεπεξέλθουν στις γρήγορες διανομές μέσα στις πόλεις και τα χωριά. Σίγουρα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά. Ο φόβος, όμως, των πολλαπλών ανταγωνιστών, είναι μεγάλος και σεβαστός. Για αυτό το λόγο, το deliveo είναι εδώ, για όλες τις ανάγκες των νέων επιχειρήσεων courier και last mile delivery.

Η ύπαρξη ενός σύγχρονου λογισμικού (Delivery Software) για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι πολύτιμη σε πολλούς χώρους ανάπτυξης και λειτουργίας της εταιρείας σας. Το Deliveo, παρέχει μια τεράστια γκάμα από λειτουργικά πακέτα, πέρα από την κεντρική διαχείριση, για να σας καλύψει σε όλους τους τομείς, χωρίς να έχει έξοδα εγκατάστασης ή συντήρησης. Με λίγα λόγια, το Deliveo είναι μια καταπληκτική κατασκευή της Mav-IT το οποίο μας έχει έρθει από τη Βουδαπέστη

Κλασικές λειτουργίες που υπάρχουν στο πρόγραμμα μας είναι η καταχώρηση και καταγραφή όλων σας των παραγγελιών, η αυτόματη ανάθεση στους διανομείς σας, η εκτύπωση όλων των απαραίτητων ετικετών για τα πακέτα σας, η ζωντανή παρακολούθηση των πακέτων και των διανομέων της εταιρείας σας στον χάρτη, η καταγραφή και καταχώρηση όλων σας των πελατών και η αυτόματη ενημέρωση όλων σας των αποστολέων και παραληπτών μέσω email ή sms μηνυμάτων. Όλα τα παραπάνω είναι μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά για ένα ολοκληρωμένο Courier System για την καινούργια σας επιχείρηση.

Το courier software έχει και τρεις έξτρα λειτουργίες στα συνδρομητικά του πακέτα.

Η πρώτη είναι τα απεριόριστα client interface (διεπαφές με το courier software σας για όλους σας τους πελάτες) έτσι ώστε να μπορούν να σας δίνουν απευθείας παραγγελίες μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς, οι οποίοι τους αποστέλλονται αυτόματα με το που γίνει η καταχώρηση των πελατών σας στο courier system σας.

Η δεύτερη είναι η δυνατότητα χρήσης του δικού σας προσωπικού API κλειδιού για να μπορέσετε να συνδέσετε απευθείας τη πλατφόρμα σας (delivery software) του Deliveo με την ίδια σας την ιστοσελίδα για να μπορούν οι πελάτες σας να βλέπουν την πορεία των παραγγελιών τους (tracking).

Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε ότι για όλες τις καινούργιες εταιρείες που ξεκινάνε στο χώρο του fast paced courier delivery, οι καταπληκτικοί web designers και web developers που έχουν γνώση σε αυτό το χώρο στην Ελλάδα από το 2015, είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν στη δημιουργία της δικιά σας ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας.

Με αυτό το τρόπο θα είστε καλυμμένοι και από την απήχηση της εταιρείας σας μέσα από το διαδίκτυο.

Η τρίτη και τελευταία λειτουργία έχει να κάνει με το ειδικά διαμορφωμένο courier application για όλα τα κινητά android. Δείχνει την ακριβή τοποθεσία των διανομέων σας στο courier system και σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε παραγγελίες πάνω στην εφαρμογή του εκάστοτε courier και να δρομολογήσετε τη διαδρομή του (Route planning), έχοντας προβλέψει για τη κίνηση, το πιθανό κόστος καυσίμων και την κατάσταση των δρόμων, σε όλο το δρομολόγιο των παραγγελιών.

Το Delivery software μας έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και λειτουργικά μέσα για να σας εντάξει με πολύ γρήγορους ρυθμούς στον τομέα των ταχυμεταφορών. Στις υπηρεσίες μας, παρέχουμε και το πακέτο της εκπαιδευτικής και λειτουργικής υποστήριξης, για να μην έχετε ποτέ το φόβο ότι δεν θα υπάρξει τρόπος αντιμετώπισης του οποιουδήποτε εμποδίου (στο θέμα του courier system και της ένωσης με κάποιο e-commerce website των πελάτων σας) εμφανιστεί στο δρόμο σας.

Το Deliveo είναι έτοιμο να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια έναρξη στην αγορά των ταχυμεταφορών και θα είναι πάντα δίπλα σας ως το καλύτερο courier system με μεγάλη ποικιλία από courier software/delivery software λογισμικών.

Σας ευχαριστούμε πολύ που διαβάσατε τη περιγραφή μας από όλες μας τις υπηρεσίες. Θα ήταν τιμή μας να σας δείξουμε και πως λειτουργεί το σύστημα του Deliveo μας από κοντά.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!