Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19 Νοεμβρίου 2023

Συντάκτης  | 

αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 13 έως 19 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 13 έως 19 Νοεμβρίου δείχνουν μια περίοδο αιφνίδιων αλλαγών και προκλητικών συμπεριφορών.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 Νοεμβρίου δείχνουν πως για εσάς δίνεται η ευκαιρία να καλύψετε ψυχολογικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Ενώ παράλληλα, αρχίζει μια περίοδος αποκατάστασης στον τομέα των σχέσεων σας με τους άλλους.

Το υπόλοιπο όμως τμήμα αυτού του μήνα, βελτιώνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Σας βοηθά να εφοδιαστείτε εκεί που χάσατε ή που ταλαιπωρηθήκατε. Αισθηματικά έρχονται καλύτερες μέρες και οικονομικά είναι πιο εύκολο να βρίσκονται χρήματα ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα μιας υπόθεσης από εκεί που το είχατε αφήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη. Η εποχή αυτή είναι πιο κατάλληλη για να γεφυρώσετε χάσματα διαφωνιών και να πλησιάσετε ευκολότερα εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Βελτιώνεται επίσης το κλίμα στον τομέα της εργασίας και ανταποκρίνονται γρηγορότερα εκείνοι στους οποίους θα απευθύνετε τα αιτήματα σας.

Αισθηματικά οι προθέσεις του συντρόφου σας βελτιώνονται και επικοινωνιακά σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι. Από εσάς εξαρτάται ποια θα είναι η προτεραιότητά σας και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος είναι έντονη από πλευράς ροής ποικίλων επαγγελματικών ενδιαφερόντων αλλά και υποχρεώσεων. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου προωθεί την υλοποίηση σχεδίων σας. Η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη ενισχύει την κατάσταση στην εργασία όπως και το περιεχόμενο στο πορτοφόλι σας.

Ερωτικά βρίσκεστε σε φάση βελτίωσης ή σε δυνατότητα νέων κατακτήσεων. Επωφεληθείτε από το έμφυτο ταλέντο της επικοινωνίας και μιλήστε ουσιαστικά με εκείνους που σας ενδιαφέρουν, ή μπορούν να σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του μήνα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα για εσάς. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας και η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό δίνουν διευκολύνσεις στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Κατάλληλη εποχή να εξωραΐσετε χώρους του σπιτιού σας ή να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

Ακόμη μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις, ή και να κάνετε ένα σημαντικό βήμα σε μια συλλογική προσπάθεια. Ο Άρης στον Σκορπιό, σας διατηρεί σε μια κατάσταση έντασης αλλά παράλληλα σας ενισχύει ηθικά χάρη στα ικανοποιητικά αποτελέσματα της δράσης σας.

ΛΕΩΝ

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 Νοεμβρίου δείχνουν πως τώρα ίσως νιώσετε πίεση, ενδεχομένως και μια μικρή απειλή. Είναι από τη συσσώρευση υποχρεώσεων και αναγκών στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Η πίεση θα οδηγήσει σε λύσεις και η τυχόν απειλή θα αποκαλύψει προθέσεις.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις και την τυχόν περιπετειώδη ερωτική σας πρόθεση. Η Νέα Σελήνη φωτίζει περισσότερο τα οικογενειακά ζητήματα, διευκολύνει συνεννοήσεις και συμβιβασμούς, αρκεί να μην θέσετε κόκκινες γραμμές. Γενικότερα οι μέρες αυτές είναι αποτελεσματικότερες εκείνων που προηγήθηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συνέχεια του Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προβλέπεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο πληθωρική σε περιστατικά. Το σημαντικό είναι ότι δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της κατάστασης στα οικονομικά και σας δίνονται λύσεις στις συναλλαγές ή στις συνεργασίες.

Οι εξωτερικοί παράγοντες που τις επηρέασαν απαλείφονται και μπορείτε είτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε να επιμείνετε περισσότερο στην προάσπιση του συμφέροντός σας. Θυμηθείτε να είστε συγκεκριμένοι στις επιδιώξεις σας και διαλλακτικοί σε κάποιες από τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες αυτές, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας διευκολύνει τις συναλλαγές και αυξάνει τον παράγοντα της τύχης. Παράλληλα ο Ερμής από τον Τοξότη ενισχύει συναλλαγές, διευκολύνει πρακτικές επιδιώξεις, αλλά σας ζητά να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί.

Επαγγελματικά παραμένουν οι ευθύνες αλλά τις επόμενες μέρες έχετε καλύτερες δυνατότητες στη διεκπεραίωση θεμάτων που είχαν καθυστερήσει. Κάπου θα χρειαστεί να καθορίσετε νέα στρατηγική και να βρείτε νέα πεδία δράσης. Ερωτικά θα μεσολαβήσουν ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιό σας δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τη ζωή σας και να βρείτε τον τρόπο για την υλοποίηση ενός σχεδίου σας! Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό επηρεάζει κάπως τις ισορροπίες γύρω σας και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στις ευαίσθητες σχέσεις σας.

Η οικογένεια, οι σχέσεις με γονείς και παιδιά παίρνουν θετικό πρόσημο και είναι στο χέρι σας να ξεφύγετε από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Στόχοι, ταξίδια και σπουδές ευνοούνται περισσότερο από άλλες φορές, ενώ είναι πιο κατάλληλη η περίοδος για οικονομικές αναπροσαρμογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 Νοεμβρίου δείχνουν πως η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη, βελτιώνει την κατάσταση στα επαγγελματικά σας. Θα σας βοηθήσει να λύσετε μερικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εκεί τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα σας χαρίζει αρκετές καλές στιγμές στα αισθηματικά και σας εφοδιάζει με πληροφορίες ή τα μέσα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε ένα σκοπό. Οικονομικά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας , έστω και την τελευταία στιγμή. Μην παρασύρεστε από την καλή σας διάθεση και μη βάζετε προτεραιότητα τους άλλους, τη στιγμή που οι δικές σας ανάγκες πλειοδοτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιωμένο προβλέπεται για εσάς το υπόλοιπο μέρος του Νοεμβρίου. Είναι σημαντικότερες οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε και θα είναι και επιτυχείς οι όποιες επαγγελματικές ή δημόσιες προωθήσεις και εμφανίσεις. Μειώνεται η αντίθεση στις σχέσεις σας με τους άλλους και γίνεται πιο εφικτή η συνεννόηση ακόμη και με τους αντιπάλους σας.

Ωστόσο, μεριμνήστε σε όλους τους τομείς να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Αισθηματικά γίνετε πιο τολμηροί οι ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις ή να μην λειτουργείτε με γνώμονα τον εγωισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρατηρείται μια έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τις μέρες αυτές. Αποφύγετε την εμπλοκή τρίτων στα συμφέροντα σας και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας. Μια φιλία ή μια συναισθηματική προσφορά θα έρθει ως από μηχανής θεός και θα φέρει ανακούφιση τη στιγμή που θα την χρειάζεστε όσο ποτέ.

Προσπαθήστε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο κάνοντας τις δέουσες υποχωρήσεις σε σημείο που σας επιτρέπονται. Επωφεληθείτε από κάποιες σημαίνουσες πιθανότητες για λύσεις στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης και γιατί όχι και ανακούφισης. Έχετε τώρα την ευκαιρία να βάλετε σε καλύτερη τάξη αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Αποφύγετε τοξικούς ανθρώπους που δηλητηρίαζαν την καθημερινότητά σας. Κρατηθείτε παράλληλα μακριά από ένα παρασκήνιο που σας είχε στο στόχαστρο άδικα.

Ορισμένοι κερδίζετε την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς, να αναλάβετε ένα δύσκολο καθήκον. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που σας προσφέρουν δυνατότητες και ευκαιρίες, ξεπεράστε μια πρόσφατη φοβία σας και ξεκινήστε την πορεία επίτευξης των στόχων σας.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!