Fashion & Celebrities

Ανθή Φακιδάρη: Ποια είναι η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria’s Secret

Συντάκτης  | 

Ανθή Φακιδάρη

H Ανθή Φακιδάρη, με καταγωγή από τα Τρίκαλα και την Κρήτη, θεωρείται supermodel και είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Η μόλις 21 ετών Ανθή Φακιδάρη, μεγάλωσε στο Περιστέρι και κατάφερε να ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας. Πλέον μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα από την Αθήνα και τις κορυφαίες μητροπόλεις της μόδας σε όλο τον κόσμο.

Το ξεκίνημα

Η ενασχόλησή της με τον χώρο του μόντελινγκ έγινε τυχαία, όταν μια μέρα επισκέφθηκε τον πατέρα της που εργαζόταν ως camera-man στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Εκεί τράβηξε την προσοχή επαγγελματιών μόδας που διέκριναν το δυναμικό της και της είπαν πως θα μπορούσε να έχει λαμπρό μέλλον στον χώρο.

Ανθή Φακιδάρη

Από εκείνη τη στιγμή η Ανθή αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η πορεία της ήταν ανοδική και η καριέρα της εξελίχθηκε ραγδαία.

Ανθή Φακιδάρη

Η πρώτη φορά όμως που η Ανθή βρέθηκε στο προσκήνιο της δημοσιότητας ήταν λόγω της σχέσης της με το μοντέλο Αγγαίο Ποθητό, έναν από τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4.

Παρά το γεγονός ότι ο σύντροφός της τράβηξε κυρίως την προσοχή, μέσω της τηλεόρασης, η ίδια εδραιώνονταν παράλληλα στον χώρο της μόδας, ανεξάρτητα από την σχέση τους.

Ανθή Φακιδάρη

Το μοντέλο μοιράζεται όμως κάποιες φορές στα social media και στιγμιότυπα από την σχέση τους και την πορεία τους.

Ανθή Φακιδάρη

Ανθή Φακιδάρη

Οδεύοντας προς την κορυφή

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, η Ανθή Φακιδάρη έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι οίκοι Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy.

Ανθή Φακιδάρη

Το εκλεπτυσμένο στυλ, η κομψότητά της και ο χαρακτήρας της, ήταν τα στοιχεία που συνέβαλαν στην ταχύτατη άνοδό της. Ο κόσμος της μόδας την λάτρεψε και την καθιέρωσε ως μια από τις τοπ επιλογές των σχεδιαστών. Άρχισε να συμμετέχει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων Εβδομάδων Μόδας και σε πολλές καμπάνιες κορυφαίων οίκων.

Ανθή Φακιδάρη

Η Ανθή έχει ως πρότυπο τη θρυλική Ζιζέλ Μπούντχεν, ενώ δηλώνει ότι το πιο αγαπημένο κομμάτι στη δουλειά της είναι τα ταξίδια και οι άνθρωποι που γνωρίζει κατά τη διάρκεια τους.

Ανθή Φακιδάρη

Ανθή Φακιδάρη

Είναι ένα από τα μοντέλα της γενιάς της με τις περισσότερες παγκόσμιες καμπάνιες και επιδείξεις μόδας, καθιστώντας την πλέον μια από τις πιο περιζήτητες παρουσίες στον χώρο της μόδας.

Be a supermodel!

Η τεράστια επαγγελματική της επιτυχία κορυφώθηκε όταν επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην αναβίωση των περίφημων «αγγέλων» στο show της Victoria’s Secret 2024. Ένα catwalk στο οποίο επιλέγεται μόνο η αφρόκρεμα των μοντέλων και στέφεται supermodels!

Ανθή Φακιδάρη

Η συμμετοχή της στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, πέντε χρόνια μετά από την απουσία της εταιρείας από τον χώρο των επιδείξεων μόδας, αποτελεί ορόσημο στην πορεία της, αλλά και στην παρουσία της Ελλάδας στον διεθνή χώρο του μόντελινγκ.

Το πανέμορφο μοντέλο κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ομορφιά και την παρουσία της στο σόου όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας παράλληλα τον θαυμασμό από το ευρύ κοινό, αλλά και από τους επαγγελματίες του χώρου.

Η Ανθή Φακιδάρη εργάστηκε σκληρά για να προετοιμαστεί για το μεγάλο σόου της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, μοιραζόταν και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αυτό τον τρόπο έδειχνε στους ακόλουθούς της ένα μέρος της διαδικασίας που προηγείται μιας τόσο μεγάλης επίδειξης. Οργάνωση, πειθαρχία αλλά και λάμψη είναι τα κλειδιά για την κορυφή! Οι δημοσιεύσεις της, ήταν γεμάτες ενθουσιασμό και επαγγελματισμό, ενώ έδειξαν την αφοσίωσή της στην καριέρα της.

Ανθή Φακιδάρη

Ανθή Φακιδάρη

Αυτή η συμμετοχή πρόσθεσε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στο ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό της, εδραιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μόδας.

Το πέρασμά από την πασαρέλα της Victoria’s Secret δεν ήταν απλώς ένα ακόμα βήμα, αλλά ένα ορόσημο που σηματοδοτεί την άνοδό της στον χώρο του μόντελινγκ.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!