Fashion Νews

Victoria’s Secret 2024: Όλο το εντυπωσιακό fashion show (video)

Συντάκτης  | 
Victoria's Secret Fashion Show 2024

Η έναρξη του catwalk για το Victoria’s Secret Fashion Show 2024 έγινε με την φράση “WE ARE BACK”

Victoria’s Secret Fashion Show 2024, «οι άγγελοι προσγειώθηκαν πάλι» έπειτα από 6 χρόνια απουσίας!

 

Το Victoria’s Secret Fashion Show 2024 επανήρθε δυναμικά, σηματοδοτώντας την επιστροφή των “Αγγέλων” έπειτα από έξι χρόνια απουσίας!

Το θρυλικό σόου μόδας που μας καθηλώνει κάθε χρόνο, επέστρεψε για να μας θυμίσει όλα όσα αγαπήσαμε. Supermodels, λάμψη, ιδιαίτερες δημιουργίες, εντυπωσιακή πασαρέλα, εμβληματικά “φτερά” και φυσικά μουσική.

Τι έκανε αυτό το σόου ξεχωριστό

Αυτό που έκανε το φετινό σόου ακόμα πιο ξεχωριστό ήταν η επανεμφάνιση «μεγάλων» μοντέλων της Victoria’s Secret. Επέστρεψαν στην πασαρέλα οι Tyra Banks, Adriana Lima και Alessandra Ambrosio. Ενώ παράλληλα είδαμε νέοανερχόμενα σούπερ μοντέλα όπως τις Ashley Graham, Valentina Sampaio και την Ελληνίδα Ανθή Φακιδάρη να κάνουν το ντεμπούτο τους στο σόου. Η Ανθή είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει επιλεχθεί για το Victoria’s Secret Fashion Show.

Το brand σηματοδότησε πως μπαίνει σε μια νέα εποχή, έπειτα από τις «προκλήσεις» των τελευταίων ετών. Το συγκεκριμένο σόου αποτελούσε έτσι σημείο αναφοράς για το μέλλον της Victoria’s Secret.

Όλα τα μοντέλα ήταν σχολαστικά επιλεγμένα, ήταν από όλες τις ηλικίες και χωρίς την εμφάνιση ανορεκτικών προτύπων. Με στόχο την “κατάργηση” των στερεοτυπικών “μόνο αψεγάδιαστων” σωμάτων, οι επιλογές των μοντέλων για την παρουσίαση των εσωρούχων κάλυπταν όλο το φάσμα. Από υγιή αδύνατα, γυμνασμένα, με καμπύλες έως και plus size σώματα!

Η βραδιά ήταν γεμάτη από ωραίες στιγμές και εκπλήξεις

Στις 15 Οκτωβρίου 2024, στη Νέα Υόρκη, οι λάτρεις της μόδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σόου ζωντανά. Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, το μουσικό μέρος το αποτελούσαν μόνο γυναίκες καλλιτέχνες. Εμφανίσθηκαν η θρυλική Cher, η δυναμική Lisa και η ανερχόμενη Tyla.

Φυσικά, η επιστροφή της Adriana Lima ήταν αυτή που εντυπωσίασε με την επιστροφή της περισσότερο. Η Βραζιλιάνα καλλονή, ξεκίνησε το 1999 την καριέρα της με το brand και από το 2017 κατέχει τον τίτλο της πιο πολύτιμης “Άγγελου” της Victoria’s Secret. Σε βίντεο που μοιράστηκε η εταιρεία πριν από το σόου, η Adriana μπήκε σε ένα ταξί και όταν ο οδηγός τη ρώτησε “πού να σε πάω;” απάντησε “σπίτι” και όταν την ρώτησε “που να ξέρω ποιο είναι το σπίτι σου;” είπε “Στο Victoria’s Secret show” και μετά ανακοίνωσε “Επανήλθα!”.

Άλλωστε όπως και φάνηκε και στο σόου, καθώς περπατούσε στην πασαρέλα απόλυτα άνετη και τραγουδώντας, η Adriana Lima πραγματικά νιώθει το συγκεκριμένο event σαν το σπίτι της!

Victoria's Secret 2024

Η μοναδική αίγλη των “αγγέλων” της Victoria’s Secret επέστρεψε δυναμικά

Αυτή η πασαρέλα γέμισε από αστέρες του μόντελινγκ, καθώς εμφανίστηκαν ονόματα όπως οι Gigi & Bella Hadid, Kate Moss και η κόρη της Lila Moss, Irina Shayk, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Eva Herzigová, Carla Bruni, Joan Smalls, Valentina Sampaio, Vittoria Ceretti, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, Doutzen Kroes και πολλά άλλα…

Όλοι οι θαυμαστές της Victoria’s Secret, της μόδας και της πολυτέλειας, δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και on line αυτό το σόου.

Δείτε όλη την επίδειξη, το pink carpet, τα πιο λαμπερά looks και όλα τα μεγάλα μοντέλα να κάνουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της χρονιάς!

>>>> Η έναρξη του fashion show ξεκινάει από το λεπτό 44:25

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!