Street Style & Tips

Styling tips: Τα χειμερινά στιλ που σε κρατούν ζεστή και in fashion

Συντάκτης  | 

Styling tips χειμερινά στιλ

Αυτά είναι κάποια styling tips για τα πιο ζεστά και άνετα χειμερινά στιλ που έχεις δοκιμάσει. Βρες την cozy πλευρά του χειμώνα χωρίς όμως να χάσεις το στιλ σου!

Σε αυτό το άρθρο σου έχω κάποια βασικά styling tips για ζεστά και άνετα χειμερινά στιλ και outfits στην τελευταία λέξη της μόδας. Δημιούργησε το στυλ που σου αρέσει αυτό τον χειμώνα και το fashion icon της σεζόν!

Από τη Νάντια Γρινιεζάκη

Όταν η θερμοκρασία πέφτει αναζητούμε σύνθετα και κομψά σύνολα για να κυκλοφορούμε ζεστές, άνετες αλλά και με στιλ. Συνήθως όμως, για να πετύχεις τη ζέστη καλείσαι να θυσιάσεις το στιλ σου, μοιάζοντας στο τέλος περισσότερο με χιονάνθρωπο παρά με cute γαλλιδούλα.

Υπάρχουν όμως κάποιες απλές στιλιστικές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να είσαι πάντα on fashion. Αυτές θα σε κάνουν να είσαι άνετη και ζεστή χωρίς φυσικά να χάσεις το στιλ σου.

Βρες το αγαπημένο σου στιλ με τις προτάσεις των ειδικών της μόδας!

Ανατρέχοντας σε προτάσεις και tips ειδικών της μόδας και fashion gurus, κατέληξα στα παρακάτω trends ως τα πιο hot αυτής της σεζόν. Είναι στιλ διαχρονικά, με τα οποία μπορείς να είσαι πάντα στη μόδα επιλέγοντας τα κατάλληλα κομμάτια. Εάν επιλέξεις δε τα fashion items της τρέχουσας χειμερινής σεζόν, θα μπορέσεις να απογειώσεις το στιλ σου!

Knee high ή over the knee μπότες

Εμπιστεύσου τις ψιλές μπότες τον χειμώνα! Συνδύασέ τις με τζιν ή δερμάτινο κολάν και με φόρεμα ή φούστα με χοντρό καλτσόν σε μαύρο ή φυσικό χρώμα. Οι μπότες που φτάνουν στα γόνατα ή πάνω από αυτά, αποτελούν πάντα τάση τον χειμώνα. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικές με κάθε look και μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα! Αυτή τη σεζόν συνδύασε τις με στενό παντελόνι ή κολάν για extra πόντους ζεστασιάς και με γούνα για ξεχωριστό στιλ.

Styling tips χειμερινά στιλ

Oversized πουλόβερ πάνω από παλτό

Μια ιδιαίτερα κομψή πρόταση που έχει γίνει must φέτος. Η τάση επιβάλλει πάνω από το παλτό σου να “ρίξεις” ένα ζεστό πλεκτό πουλόβερ. Έτσι, μετατρέπετε από ρούχο σε  αξεσουάρ που ολοκληρώνει τα χειμερινά looks. Φυσικά, προσφέρει extra πόντους ζεστασιάς αλλά και στιλ!

Δερμάτινα ρούχα

Τα top leather pieces της σεζόν είναι κοστούμια, ταγιέρ, παντελόνια, φορέματα, tops και τζάκετ. Αυτά αποτελούν τις πιο fashionable προτάσεις για μοναδικό στιλ αλλά και ζεστές εμφανίσεις. Τα δερμάτινα έχουν κατακτήσει πάλι την καθημερινότητα μας. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και σε κάθε περίσταση, για ένα λιτό ή ιδιαίτερα σέξι στιλ! Είναι ιδανικά για τις κρύες μέρες αφού δεν επιτρέπουν στο κρύο να τα διαπεράσει.

Styling tips χειμερινά στιλ

Layering

Ένα από τα βασικότερα styling tips για ένα ζεστό χειμερινά στιλ είναι το layering. Όσα περισσότερα είναι τα πλεκτά κομμάτια που φοράς τόσο το καλύτερο! Άσχετα εάν επιλέξεις χοντρή ή λεπτή πλέξη, τα επίπεδα ρούχων θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα ζεστή. Πρόσθεσε μέσα από το βασικό πλεκτό πουλόβερ ή φόρεμα σου μια πιο λεπτή μπλούζα. Πάνω από αυτά συνδύασε μία πλεκτή ζακέτα ή γιλέκο, έτσι θα είσαι σίγουρη πως στο κρύο θα παραμείνεις ζεστή. Εάν μπεις σε κλειστό και ζεστό χώρο από την άλλη, μπορείς εύκολα να τα ξεφορτωθείς. Με αυτό τον τρόπο δεν θα κρυώσεις, αλλά ούτε και θα ιδρώσεις ποτέ!

Styling tips χειμερινά στιλ

Το μαύρο ζιβάγκο

Το κομμάτι πασπαρτού για κάθε χειμώνα και κάθε σύνολο είναι το μαύρο ζιβάγκο. Μπορεί να φορεθεί με όλα τα ρούχα, ακόμη και με φορέματα. Κυρίως όμως συνδυάζετε κομψά και διακριτικά κάτω από τοπ, πουκάμισα και ”V” πουλόβερ.

Styling tips χειμερινά στιλ

Τζάκετ κάτω από παλτό

Αυτό είναι ένα απλό styling hack που σου προσφέρει πάντα ζεστασιά! Φόρεσε ακόμη και ένα ανοιξιάτικο τζάκετ ή blazer μέσα από το χειμερινό παλτό σου. Θα έχεις ζέστη και περισσότερο στυλ ακόμη και όταν βγάλεις το παλτό σου. Αυτό το στιλ ενδείκνυται για τα office looks!

Styling tips χειμερινά στιλ

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!