Γενικά

Αυτές είναι οι σειρές που παίρνουν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν

Συντάκτης  | 

ΤηλεόρασηΗ φετινή τηλεοπτική σεζόν οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος και έχουμε ήδη εκείνες τις τηλεοπτικές σειρές που κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

Αυτές οι σειρές αγαπήθηκαν τόσο για τη σωστά δομημένη πλοκή τους, όσο και για το καστ. Άλλες ανήκουν στον ALPHA, άλλες στον AΝΤ1, άλλες μετρούν ήδη πολλά χρόνια τηλεοπτικής επιτυχίας και άλλες μπήκαν φέτος πολύ δυναμικά και κέρδισαν αμέσως το τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα στην τηλεοπτική σεζόν που σε λιγότερο από ενάμιση μήνα κλείνει, είδαμε και σειρές να μην ολοκληρώνουν καν τα επεισόδια που είχαν προγραμματιστεί γιατί πολύ απλά δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των ιθυνόντων.

Μπορεί η πλέον επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το τατουάζ» να ρίχνει αυλαία καθώς όπως οι ιθύνοντες δήλωσαν, το φινάλε γράφεται φέτος έτσι ώστε να μην κουράσει άλλο τον κόσμο

Μπορεί η επίσης πολύ αγαπημένη σειρά του ίδιου καναλιού «Το σόι σου» να κλείνει φέτος τον κύκλο της, παρά τα υψηλά νούμερα που σημειώνει, για τον ίδιο λόγο και άλλες να «κόβονται» επειδή πολύ απλά δεν… πήγαν, ωστόσο υπάρχουν και σειρές που πήραν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν

Δείτε στη συνέχεια ποιες σειρές πήραν τo πράσινο φως σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού 7 μέρες tv.

 

Πέτα τη φριτέζα
Ένα project που ακουγόταν ότι υπήρχε εδώ και καιρό στα συρτάρια του ΑΝΤ1, βγήκε τελικά στον αέρα και δικαίωσε απόλυτα όσους πίστεψαν σε αυτό. Η συνεργασία του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού με τον Γιάννη Μπέζο έχει γεννήσει πολύ μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στο παρελθόν και η «Φριτέζα» έχει πλέον προστεθεί στη λίστα,

Πέτα τη φριτέζα

 

Γυναίκα χωρίς όνομα
Η καθημερινή σειρά που εδώ και χρόνια έψαχνε το κανάλι του Αμαρουσίου για να ανεβάσει την απογευματινή του ζώνη, βρέθηκε σε μία ιστορία βουτηγμένη στο δράμα. Με βασικούς άξονες την αγάπη της μητέρας για το παιδί της, το μίσος και την εκδίκηση, η πλοκή της «Γυναίκας» κέρδισε από την αρχή το κοινό, παρά το επίπονο θέμα της. Η σεναριογράφος, Μαρία Γεωργιάδου, γρήγορα τράβηξε τον δικό της δρόμο, μακριά από την πρωτότυπη σειρά πάνω στην οποία “πάτησαν” αρχικά οι χαρακτήρες, και η δεύτερη σεζόν, που από νωρίς επιβεβαιώθηκε πως θα υπάρξει, αναμένεται να κινηθεί σε εντελώς καινούργια μονοπάτια. Σε αυτό το πλαίσιο, περιμένουμε να δούμε αρκετά νέα πρόσωπα να μπαίνουν στην ιστορία, καθώς μέχρι το φετινό φινάλε, στα μέσα με τέλη του Ιουνίου.

Γυναίκα χωρίς όνομα

 

Έλα στη θέση μου
Οι καθημερινές σειρές δεν είναι εύκολο πράγμα, γι’ αυτό κι όταν ένα κανάλι βρίσκει κάποια που του χαρίζει νούμερα, δεν την αφήνει να του φύγει εύκολα. Τα 25άρια που κάνει κάθε μέρα το «Έλα στη θέση μου» αποτελούν πια καθεστώς στη ζώνη των 8 για το κανάλι της Κάντζας και το ιδανικό lead in για τις σειρές του prime time.

Έλα στη θέση μου

 

Μην ψαρώνεις
Μπορεί να ξεκίνησε στο δεύτερο μισό της σεζόν, μπορεί οι ανταγωνιστές του να είχαν ήδη κερδίσει το κοινό τους, παρ’ όλ’ αυτά, η σειρά που διασκευάζει σεναριακά ο Άγγελος Χασάπογλου και σκηνοθετεί ο Πιέρρος Ανδρακάκος, αποδείχθηκε λίρα εκατό για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Γι’ αυτό άλλωστε κι έγινε ξεκάθαρο από πολύ νωρίς ότι θα συνέχιζε και τη νέα σεζόν, αφού ο έρωτας που πάει να γεννηθεί ανάμεσα στον ιχθυοπώλη Μανώλη και την πρώην πλούσια και νυν… βιοπαλαίστρια Σάντυ, έχει πολλά επεισόδια ζωής ακόμη.

Μην ψαρώνεις

 

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Στη σημερινή τηλεόραση, 6 σεζόν μοιάζουν υπερβολικά πολλές. Τι πρέπει να πούμε τότε για τις 7 τις οποίες θα κλείσει του χρόνου η «Μουρμούρα»; Το project του ΑLPHA που ξεκίνησε ως… πείραμα τον Οκτώβριο του 2013, αγαπήθηκε πολύ κι έμεινε στις οθόνες μας μετά από απαίτηση του κόσμου.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Πηγή

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *