Γενικά

Ζώδια! 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΗ Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Και πάλι είμαστε στην ενδιάμεση εβδομάδα πριν την τελευταία Έκλειψη της χρονιάς και ζώντας στον απόηχο της προηγούμενης προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τα δεδομένα των ημερών και να ανασυγκροτηθούμε αλλά κυρίως να δράσουμε και να επιδράσουμε εκεί που η δική μας αναλγησία βοήθησε ή επέτρεψε σε κάποια γεγονότα να εκδηλωθούν που δεν αφορούν απαραίτητα εμάς ως μονάδα αλλά και ως ομάδα…

Κριός
Είστε ανοικτοί σε καινούργιες γνωριμίες που τις θεωρείτε τόσο σημαντικές όσο και αναγκαίες, έτσι λοιπόν είστε εύκολοι στο να βάλετε ανθρώπους στη ζωή σας και αυτή τη φορά να τους δώσετε έναν ρόλο καθοριστικό. Τις αντιδράσεις όμως από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις δεν θα τις αποφύγετε, οπότε φροντίστε να είστε επεξηγηματικοί αν χρειαστεί αν και δεν έχετε τέτοια διάθεση. Ερωτικά, νιώθετε ότι θέλετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μάλιστα τον διεκδικείτε ίσως και με τρόπο που να προκαλεί ερωτηματικά. Επαγγελματικά, οργανώνεστε αλλά ακόμα δεν έχετε πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις… Πάντως η στασιμότητα δεν σας ταιριάζει και καλό είναι να μην την υιοθετήσετε αυτό το διάστημα. Οι φίλοι σας πάντως δείχνουν να σας καταλαβαίνουν περισσότερο και καλά κάνετε και τους εμπιστεύεστε!

Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας όχι απαραίτητα από δική σας επιθυμία αλλά είναι οι εξελίξεις γρήγορες που γεννούν γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε άλυτα ή να τα αφήσετε να αιωρούνται. Αν καταφέρετε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις θα έχετε λύσει σχεδόν το κάθε πρόβλημα… Ερωτικά, όλα συνηγορούν στο να κάνετε δεύτερες σκέψεις και ίσως και να μετανιώνετε για συμπεριφορές σας. Αυτό όμως δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει αν δεν πάρετε πιο οριστικές αποφάσεις και κυρίως αν δεν δείτε τον αντίκτυπο που έχει δημιουργηθεί στην άλλη πλευρά. Ερωτικές ιστορίες που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα είναι μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, αλλά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, να είστε τουλάχιστον πολύ προσεκτικοί… Οικονομικά, μην ξανοίγεστε γιατί μετά δεν θα μαζεύεστε!

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα είναι που αναρωτιέστε αν ζείτε το παρόν ή ζείτε στο παρελθόν με προεκτάσεις στο μέλλον αλλά αυτή είναι μία πρόγευση, γιατί αργότερα, προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα. Ερωτικά λοιπόν, και εσείς επιδιώκετε επανασυνδέσεις ή τουλάχιστον μία ακόμα επαφή με αυτούς που απευθύνεστε και έχετε τώρα την τέλεια ευκαιρία να το κάνετε. Επαγγελματικά, αν έχετε συνεταίρους προσέξτε γιατί κάποιος πρέπει να είναι πιο συντηρητικός στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό τον ρόλο αυτή τη φορά πρέπει να τον παίξετε εσείς… Επαγγελματικά, υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις αλλά μην βιάζεστε… Υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις για τα οικογενειακά σας ειδικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας και την εκμετάλλευσή τους!

Καρκίνος
Είναι μία εβδομάδα που έχει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και ίσως αποκαλυφθεί και ένα μυστικό που θα σας δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση αλλά και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι σας δημιουργεί ακόμα καλύτερες προοπτικές. Θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και αν έχετε κάτι προς εκμετάλλευση μπορείτε να το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και να δείτε το αποτέλεσμα άμεσα. Ερωτικά, έχετε τον τρόπο να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας αλλά και την υπομονή να περιμένετε για να φτάσετε το απόλυτο… Ευνοούνται και ταξίδια σε μέρη που είχατε ξαναπάει έτσι για να σας ξυπνήσουν ωραίες αναμνήσεις και αν δεν μπορέσετε να τα εκτελέσετε τουλάχιστον μπορείτε να τα προγραμματίσετε! Επαγγελματικά, μην βιάζεστε γιατί αυτά που δεν ξέρετε είναι σημαντικά, και θα χρειαστεί να περιμένετε!

Λέων
Μια εβδομάδα που έχει δράση κυρίως σε οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και σας σπρώχνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας ωφελήσουν οικονομικά και να  δώσουν τόνωση στο εισόδημά σας. Έτσι λοιπόν, αυτά που σκέφτεστε έχουν τους σωστούς αποδέκτες και η αμεσότητά σας είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά σε αυτά που ζητάτε. Αν θέλετε να νιώσετε περισσότερο ασφάλεια στα ερωτικά σας μπορείτε να το επικοινωνήσετε, αλλά θα χρειαστεί και εσείς να εξωτερικευτείτε… Επαγγελματικά, το δημιουργικό άγχος είναι αυτό που σας κάνει να αντιδράτε σωστά αν και κάποιες φορές έχετε παραπάνω ζήλο από όσο σας επιτρέπεται… Αυτό βέβαια, είναι ένα χαρακτηριστικό σας που το εκδηλώνετε γενικότερα!

Παρθένος
Και αυτή η εβδομάδα είναι για εσάς άνετη και σας οπλίζει με εφόδια ώστε να προχωρήσετε δυναμικά και μάλιστα να πάρετε ωραίες πρωτοβουλίες και στον έρωτα αλλά και με οτιδήποτε θα καταπιαστείτε στα επαγγελματικά σας. Αν προς το παρόν σας προβληματίζει η οικονομική προέκταση ενός θέματος είναι γιατί υπάρχει καθυστέρηση και ορθά και εσείς αναρωτιέστε αν κάνατε το σωστό… Ερωτικά πάντως, είστε τόσο σίγουροι για την έλξη που αποπνέετε όσο και η ψυχολογία σας να είναι ανεβασμένη μαζί με την αυτοπεποίθησή σας! Έχετε και τον τρόπο να παίρνετε την απάντηση που θέλετε και μάλιστα χωρίς να κουράζεστε… Επαγγελματικά, το μυαλό σας τρέχει με μεγάλες ταχύτητες και προβλέπει σωστά όλα αυτά που θα σας φέρουν πιο κοντά σε μία βελτίωση των συνθηκών!

Ζυγός
Για εσάς το μόνο σας μεγάλο άγχος είναι το οικονομικό και προσπαθείτε με διακριτικές κινήσεις να το διαχειριστείτε και φτάνετε ευτυχώς σε κάτι που τουλάχιστον σας ανακουφίζει. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να το διαπραγματευτείτε χωρίς να έχετε άγχος και κυρίως να σας προσδώσει κάτι σημαντικό λίγο αργότερα. Ερωτικά, είτε εσείς έχετε μυστικά είτε μία σχέση πρέπει να μείνει μακριά από το προσκήνιο για να μπορέσει να σας δώσει την ικανοποίηση που θα θέλατε. Πάντως, τα καταφέρνετε και όχι μόνο αυτό είστε και σωστοί διαχειριστές των καταστάσεων. Ξέρετε να κατευθύνετε σωστά ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις… Επαγγελματικά, ο τρόπος που σκέφτεστε ανταμείβεται και εσείς τόσο περισσότερο συνεχίζετε επεκτατικές κινήσεις και δεν βάζετε όρια…

Σκορπιός
Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα είναι εστιασμένη στην καλή σας φυσική κατάσταση που προσπαθείτε να τη βελτιώσετε μέσα από γυμναστική αλλά και διατροφή και καθώς βλέπετε αποτελέσματα προσπαθείτε ακόμα περισσότερο ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γιατί προς το παρόν δεν έχετε φτάσει τον στόχο σας. Η εργασία σας έχει αρχίσει και αποδίδει και αυτό σας εντείνει τη διάθεση να είστε προετοιμασμένοι, να κάνετε σωστό προγραμματισμό αλλά και να είστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Ερωτικά, έχετε την ευκαιρία να επαναφέρετε συζητήσεις ή να τονίσετε τα σημεία που σας δημιουργούν αποστάσεις, προβάλλοντας αυτά που σας ενοχλούν και σας κάνουν να μην νιώθετε άνετα!

Τοξότης
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές μετακινήσεις και για κοινωνικούς λόγους και ψυχαγωγικούς και οικογενειακούς οπότε έχετε πολλά να κάνετε και ακόμα περισσότερα να ζήσετε αυτή την εβδομάδα! Αφήστε που όσο περισσότερο μπαίνετε στο κλίμα και προάγετε μία ιδέα μέσω των συνομιλιών που κάνετε τόσο περισσότερο ενθουσιάζεστε με τις προοπτικές που σας ανοίγονται. Τα ερωτικά σας ίσως να μην είναι και η πρώτη σας προτεραιότητα και αυτό δεν θα είναι σκόπιμο από την πλευρά σας αλλά θα είναι έτσι οι καταστάσεις που θα σας απασχολούν άλλα… Επαγγελματικά, σας αρέσει που σας προωθούν και μάλιστα σα να σας είχαν αφήσει στο περιθώριο τελευταία, πράγμα που σας δημιουργούσε ανησυχίες οι οποίες δεν ήταν δικαιολογημένες!

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα με έμφαση στο να είστε ασφαλείς και αυτό δεν είναι εύκολο όντας σε διαρκώς μεταβαλλόμενες καταστάσεις… Ένας τομέας που σας ανησυχεί είναι τα οικονομικά σας που έτσι και αλλιώς σας αναγκάζουν σε έναν τρόπο ζωής ενώ σας απασχολεί αρκετά και η διαχείρισή τους αν και τώρα βλέπετε ότι πρέπει να ρισκάρετε και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές! Ερωτικά, αφήνετε τις πρωτοβουλίες στους άλλους και μετά θα τοποθετηθείτε γιατί ίσως σας βάλουν καινούργιες παραμέτρους που αγνοείτε και έτσι δεν θέλετε να βιαστείτε, σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον. Επαγγελματικά, το αποτέλεσμα αποτιμάται κυρίως με οικονομικά κριτήρια αλλά με άμεσο αντίκτυπο στο δικό σας εισόδημα. Αποκαταστήστε και τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας χαρίζοντάς τους λίγο περισσότερο χρόνο… Το αναζητούν!

Υδροχόος
Δεν σταματάτε να βλέπετε τις προκλήσεις να περνάνε από μπροστά σας που ξεκινάνε από μία κουβέντα και αλίμονο αν δεν την πιάσετε για να την εξελίξετε εσείς βάζοντας τα δικά σας χαρακτηριστικά και βέβαια να την εμπλουτίσετε με τις δικές σας σκέψεις αλλά και συμφέροντα… Επαγγελματικά λοιπόν, είστε έτοιμοι να αναμειχθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες που θα σας ωφελήσουν οικονομικά, αλλά το κέρδος θα μοιράζεται… Ερωτικά, οι δεσμεύσεις έρχονται από μόνες τους χωρίς να χρειαστεί να το επεξεργαστείτε ή να το ανακοινώσετε. Αν αναζητάτε και αισθηματική κάλυψη αυτή θα έρθει ίσως πιο αργά και όσο εσείς επενδύετε και αφήνετε τον χρόνο να σας αποδείξει ότι το να δίνετε σας επιστρέφεται πίσω πολλαπλά!

Ιχθείς
Είστε ασυγκράτητοι αυτή την εβδομάδα και έχετε τα δίκια σας, αλλά προσέξτε μην τα χάσετε… Ερωτικά, μάλλον έχετε παραπάνω από μία επιλογές και δεν μπορείτε να απορρίψετε κάτι χωρίς να το δοκιμάσετε και αυτό είναι που θα σας δημιουργήσει και μεγαλύτερη ανυπομονησία! Αν είστε σε σχέση τώρα αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα αφού νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το σταματήσετε, για την ώρα τουλάχιστον. Επαγγελματικά, όσο γρήγοροι είστε και όσο αναλυτικοί, τόσο πιο εύκολα έχετε τη λύση και την εξέλιξη στα χέρια σας. Επαγγελματικά λοιπόν, καλό είναι να δίνετε και τις πληροφορίες σας και όχι μόνο αυτό να κατοχυρώνετε ότι είναι δικές σας. Φιλίες μέσα από τον χώρο της εργασίας περιέχουν συμφεροντολογικό χαρακτήρα! Προσέξτε τις!

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *