Γενικά

Ζώδια! 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΗ Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Μία εβδομάδα που μας κάνει πολύ ρομαντικούς συνάμα όμως και αλληλέγγυους γιατί έχουμε όλες τις δυνάμεις μας απλωμένες και στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας αλλά και σε αυτούς που μπορούμε απλώς να προσφέρουμε και να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας!

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;

Κριός
Έχετε αντιληφθεί ότι ο τρόπος που σκέφτεστε φωτίζει τα θέματά σας με ένα φως που αλλάζει και την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και κυρίως τον τρόπο που αντιδράτε. Ενίοτε γίνεστε και επιθετικοί ή και απότομοι αλλά αυτό είναι δείγμα του μεγάλου σας ενθουσιασμού και ίσως και να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Πάντως, η μανία σας να βιάζεστε ξεπερνάει τα όρια. Προσέξτε και τις μετακινήσεις σας, γιατί ξαφνικά σας αρέσει η ταχύτητα και μάλιστα αποτελεί και έναν τρόπο εκτόνωσης. Ερωτικά; συντονίζεστε σωστά και διορθώνετε όλα αυτά που έχετε κάνει λάθος ή που αφήνατε να περνάνε και να σας δημιουργούν αποστάσεις που ούτε καν αντιλαμβανόσασταν τις συνέπειές τους… Επαγγελματικά, θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε ή και να προσαρμοστείτε γιατί μπαίνουν νέοι παράμετροι που σας δυσκολεύουν μεν, αλλά και σας κάνουν να βλέπετε ότι το συμφέρον σας δεν είναι αυτό που πρωταρχικά πιστεύατε…

Ταύρος
Μία εβδομάδα με έντονη κοινωνική ζωή που είναι ένα σπορ που σας αρέσει ολοένα και περισσότερο και φυσικά κάνετε και πολύ καλή προθέρμανση και εξάσκηση για να είστε σε φόρμα. Αν το παρακάνετε είναι γιατί δε θα προλαβαίνετε και δε θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε που είναι απαραίτητη η παρουσία σας και που μπορείτε να λάμψετε δια της απουσίας σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σας τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά και σας δίνει μεγάλη ασφάλεια. Αυτό που αυτή την εβδομάδα σας κάνει δύσπιστους είναι ο ίδιος σας ο εαυτός που μερικές φορές θέλετε να τον αφήσετε ελεύθερο και μερικές φορές τον περιορίζετε μαζί με τα συναισθήματά σας που τα καταπιέζετε… Ερωτικά λοιπόν, μη φοβηθείτε να νιώσετε ακόμα και αν οι συνθήκες της ζωής σας είναι περιορισμένες από μία άλλη σχέση ή ένα γάμο που εκ των πραγμάτων δημιουργεί περιορισμούς… Γιατί ο έρωτας δε θα σας ρωτήσει… Επαγγελματικά, έχετε πολλά να συζητήσετε και να μην ντραπείτε να διαφωνήσετε ειδικά όταν έχετε πειστεί ότι το συμφέρον σας είναι διαφορετικό και δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς!

Δίδυμοι
Μία εβδομάδα που είστε σε επιφυλακή και δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, απεναντίας θέλετε όλα να τα παίρνετε πάνω σας και μάλιστα τοις μετρητοίς χωρίς καμία αργοπορία. Η συνήθεια να βιάζεστε γίνεται ολοένα και πιο εντατική καθώς πιστεύετε ότι τίποτα δεν πρέπει να μην το εκμεταλλευτείτε τη στιγμή που συμβαίνει και μάλιστα να έχει και την πιο γρήγορη εξέλιξη. Στα επαγγελματικά σας αυτή η έντονη δράση σας δημιουργεί και αντιπαραθέσεις καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια οι διαφορές και οι διαστάσεις απόψεων, έχετε όμως τον τρόπο να επαναφέρετε τις καταστάσεις εκεί που νομίζετε ότι είναι η ουσία χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Ερωτικά, θέλετε όσο τίποτα άλλο να ξέρετε που μπορείτε να στηριχθείτε και τους τρόπους που θα λειτουργήσουν αποδεικτικά… Λεκτικές αντιπαραθέσεις αποσαφηνίζουν τις διαφορές που τις κάνουν τόσο ορατές όσο και να τις λύσουμε, εφόσον κρίνουμε ότι υπάρχουν τέτοια περιθώρια!

Καρκίνος
Μία σύντομη επιστροφή στο παρελθόν μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να κάνετε μια σύγκριση του τότε και του τώρα, όχι όμως για να σας πιάσει μελαγχολία, αλλά για να βρείτε λύσεις σε προσωπικά σας θέματα. Εφ’ όσον η μνήμη σας είναι άψογη, θυμηθείτε τι είχατε κάνει σε ανάλογη περίπτωση και τι αποτέλεσμα είχατε. Μία ενίσχυση ή αλλαγή της εξωτερικής σας εμφάνισης είναι επίσης πιθανή. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, έχετε πέραση, άρα και ευκαιρίες για κάτι καινούργιο. Αν αποβάλλετε κάποιες ανασφάλειες ή δισταγμούς, ενδεχομένως η εξέλιξη να είναι πιο γρήγορη.

Λέων
Έχετε μια συναισθηματική φόρτιση και ενδεχομένως να παραπονεθείτε ότι προσπαθείτε άδικα και οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται ή δεν παίρνετε πίσω τα ανάλογα με αυτά που προσφέρετε στη δουλειά σας. Όμως, είναι πιθανό εσείς να έχετε παραπάνω προσδοκίες απ’ όσες θα έπρεπε. Μία αποκάλυψη πάντως θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Ερωτικά, νιώθετε πολλά για ένα πρόσωπο, προτιμάτε όμως να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην του τα δείξετε γιατί δεν έχετε βεβαιωθεί αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο.

Παρθένος
Μια συζήτηση με ένα πολύ φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βγάλετε από μέσα σας διάφορα που σας βαραίνουν, αλλά και να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Αν μάλιστα το θέμα σας είναι ερωτικό, τότε ίσως πειστείτε να αφήσετε κατά μέρος τις πολλές αναλύσεις και να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Από την άλλη μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, με τους οποίους έχετε κοινές αναφορές ή κινείστε στον ίδιο χώρο για να ερευνήσετε αν υπάρχουν προοπτικές για μια μελλοντική συνεργασία.

Ζυγός
Θα ασχοληθείτε με αρκετά επαγγελματικά ζητήματα και μάλιστα κάποια από αυτά είναι και επιτακτικά. Το θέμα είναι ότι για μία ακόμα φορά μπορεί το συναισθηματικό σας κομμάτι να σας μπλοκάρει και να μην καταφέρετε να εκφράσετε την αντίθεσή σας ή να καταλήξετε σε μία απόφαση που ενδέχεται να δυσαρεστήσει ορισμένα άτομα. Ερωτικά, φαίνεται να κολλάτε και πάλι σε ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας, που ακόμα έχουν μείνει… εκκρεμότητες μεταξύ σας ή μεγαλύτερό σας ηλικιακά σας, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Σκορπιός
Θα έχετε τη δυνατότητα είτε να έρθετε σε επαφή με κάποια πρόσωπα που είναι μακριά σας είτε να εξερευνήσετε κάποια καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές ή να επεξεργαστείτε ιδέες σας για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Θα μάθετε αρκετά, θα μιλήσετε για διάφορα και γενικά θα διαμορφώσετε μια εικόνα για να ξέρετε πώς να κινηθείτε. Ερωτικά, αν δε νιώθετε έτοιμοι ή σίγουροι για την ανταπόκριση ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, θα κάνετε μεν κινήσεις να το πλησιάσετε, αλλά προσεκτικές για να μην εκτεθείτε.

Τοξότης
Θα είστε πολύ πιο ήρεμοι από τις προηγούμενες μέρες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε και ξένοιαστοι. Θα έχετε μια ανησυχία για την πορεία των επαγγελματικών ή των οικονομικών σας και ενδεχομένως να καταλήξετε ότι όσες παρορμήσεις κι αν σας έρχονται, πρέπει να παραμείνετε σταθεροί στα πλάνα σας και να μην ξεφεύγετε από τα όριά σας. Ερωτικά, νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μία πιο σοβαρή δέσμευση, όμως καλό θα ήταν να αρκεστείτε σε πιο ελαφριές καταστάσεις, να χαρείτε το τώρα γιατί, με την αστάθεια που επικρατεί, το μέλλον είναι αβέβαιο.

Αιγόκερως
Ελκύετε άτομα που θα ήθελαν να αποκτήσουν πιο στενή επαφή μαζί σας, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για κοινωνικούς. Ωστόσο, η δική σας επιφυλακτικότητα, ενδεχομένως από το φόβο σας να μη γίνετε θύμα εκμετάλλευσης, εμποδίζει στο να αναπτυχθεί μια καινούργια συνεργασία ή φιλία. Κάποια παράπονα από τον άνθρωπό σας πιθανόν λόγω της πολύωρης απασχόλησής σας με τα επαγγελματικά σας δε θα τα γλυτώσετε. Αν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε ότι ένα πρόσωπο σας πιέζει και οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως απότομες. Μπορεί να μετανιώσετε κιόλας για το θάρρος που του δώσατε.

Υδροχόος
Μπορεί να βαριέστε γιατί επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια στην καθημερινότητά σας, κυρίως όμως στη δουλειά σας, που βέβαια σας καλύπτει βασικές ανάγκες σας, όχι όμως και το δημιουργικό σας κομμάτι. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν έχετε εναλλακτική, δε γίνεται να κάνετε κάτι διαφορετικό και πιέζεστε συναισθηματικά να το αποδεχτείτε. Από την άλλη όμως ίσως είναι κι ένα κίνητρο για να αρχίσετε να ψάχνετε. Επίσης, θα σας απασχολήσει αρκετά η διατροφή σας ενώ είναι πιθανή και μια αδιαθεσία που θα σας καταβάλλει.

Ιχθείς
Έχετε πάρει τα πάνω σας αυτή την περίοδο και έχετε κάθε δικαίωμα να ελπίζετε τα καλυτέρα και για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Είστε δημοφιλείς, προσελκύετε το ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων και οι επιλογές σας συνεχώς αυξάνονται. Αν αποβάλλετε, μάλιστα, κάποιες ανασφάλειές σας, δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και βγάλετε προς τα έξω σιγουριά και αυτοπεποίθηση, τότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Φροντίστε, ωστόσο, να έχετε τη διαίσθησή σας οδηγό και να αποφύγετε συναισθηματικές λακκούβες που μπορεί να ανακόψουν την επιτυχημένη πορεία σας.

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *