Γενικά

Ζώδια! 18 έως 24 Δεκεμβρίου

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΗ Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα 18 έως 24 Δεκεμβρίου 217 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η εβδομάδα που μας φτάνει στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων έρχεται με μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη που μας καλεί να βάλουμε τα δυνατά μας με έμφαση στην κοινωνική ζωή αλλά και στα θρησκευτικά καθήκοντα όπως απαιτούν οι μέρες αυτές και κυρίως στην προετοιμασία για τα Χριστούγεννα!

Κριός
Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε μία περίεργη σύνδεση με τα παλιά αλλά δεν μπορείτε να την αποτιμήσετε σωστά γιατί έχετε αυξημένες ευαισθησίες και σκέφτεστε υπερβολικά. Προφανώς αυτές οι σκέψεις  δε βοηθούν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις παρόλο που η Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας σας ανοίγει δρόμους αλλά σας γεμίζει και με ανυπομονησία, κάτι που τελικά θα σας βάλει σε διαδικασία εγρήγορσης κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα νομικά που πρέπει να επαναφέρετε ή θέματα γνώσεων που χρειάζονται φρεσκάρισμα. Οριστική λύση όμως θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα που θα έχετε και τη βοήθεια της ορθής πλέον πορείας του Ερμή!  Ερωτικά, είστε πολύ πιο ανοικτοί και μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστα τους άλλους γιατί τώρα τελευταία βάζατε κάποιους περιορισμούς ομολογουμένως πολύ μεγαλύτερους από όσο θα έπρεπε!

Ταύρος
Επαναπροσδιορίζεστε εσείς και αυτό που σας χρειάζεται είναι να δεχθείτε τη θέση σας και να προσπαθήσετε να την ενισχύσετε. Είστε αυστηροί στις επιλογές σας και αυτό είναι κάτι που μάλλον σας αρέσει και θέλετε να το υιοθετήσετε και να το ενισχύσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί οι υπολογισμοί σας γίνονται με έναν τόσο δικό σας τρόπο που δεν μπορείτε να τον αποτιμήσετε σωστά. Επαγγελματικά, σας αρέσουν τα σχέδια όμως πρέπει να έχουν και μία ρεαλιστική βάση για να στηριχτείτε. Οι συζητήσεις επί μακρόν και άνευ ουσίας σας κουράζουν. Ερωτικά, η δική σας αλήθεια είναι διαφορετική από των άλλων όμως εσείς είστε αποφασισμένοι να την φτάσετε και να την ανακοινώσετε αλλά και να τη θεωρήσετε ως μόνη και αποδεκτή!

Δίδυμοι
Είστε από τους τυχερούς της εβδομάδας γιατί νιώθετε πιο ανάλαφροι αφού ο Κρόνος από απέναντι παύει να σας πιέζει και φυσικά σας αφήνει περιθώρια επιλογών. Αυτό σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο σας προετοιμάζει για επιλογές που είναι δικές σας και ευτυχώς έχετε την ευχέρεια να τις πραγματοποιήσετε… Ερωτικά, είναι καλύτερα να αφήνετε τους άλλους να μιλάνε ακόμα και αν πέφτουν σε αντιφάσεις γιατί έτσι θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάτι και να αιτιολογήσετε τη συμπεριφορά σας. Επαγγελματικά, κάνετε νέα ανοίγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και κυρίως έχουν ένα αισιόδοξο μήνυμα να σας δώσουν για αρχή γιατί η υλοποίηση και το αποτέλεσμα θα έρθει αργότερα και εφόσον συνειδητοποιήσετε το κόστος που πρέπει να μοιραστείτε με άλλους ή ακόμα και να επενδύσετε!

Καρκίνος
Πολλή δουλειά έχετε και φυσικά αυτό δε σας πτοεί αφού καταφέρνετε και έχετε σωστή αναλογία και με τη διασκέδαση και το μόνο σας πρόβλημα είναι ο ύπνος που τον στερήστε αλλά έχετε αποθέματα προς κατανάλωση και προς διάθεση… Ομολογουμένως είστε σε εορταστικό κλίμα από νωρίς φέτος και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ερωτικά, είστε περιζήτητοι και διαθέτετε τον εαυτό σας μέχρι του σημείου ακόμη και να σπαταλιέστε άσκοπα όταν δεν υπάρχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη δική σας πλευρά. Επαγγελματικά, η πολλή δουλειά έρχεται για να σας δείξει ότι πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο όμως να βάλετε και όρια που αν δεν τα βάλετε εσείς θα τα βάλουν οι πολύτιμοι συνεργάτες σας. Δηλαδή να μεν κάνετε ανοίγματα αλλά να διασφαλίζεστε, κυρίως ως προς το οικονομικό σκέλος!

Λέων
Ερωτικοί είστε αυτή την εβδομάδα και όχι δεν είναι κακό να ενθουσιάζεστε αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει αμοιβαιότητα σε αυτά που νιώθετε… Έτσι λοιπόν μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε, να νιώσετε κάτι για έναν άνθρωπο και να θελήσετε να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία αν και προς το παρόν θέλετε να το κρατήσετε μυστικό από τον κοινωνικό σας περίγυρο ίσως ακόμα και από τον εαυτό σας γιατί δε θέλετε να παραδεχτείτε ότι μπαίνετε εκ νέου σε αυτή τη διαδικασία… Επαγγελματικά, είστε περισσότερο προσηλωμένοι αν και η καθημερινότητά σας έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αυτό σας δημιουργεί ερωτηματικά τα οποία θα τα λύσετε εν καιρώ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγάζετε πρόωρα συμπεράσματα. Μέτρο χρειάζεται και σωστές επιλογές οι οποίες να προέρχονται από ασφαλή κίνητρα κάτι που αυτή την εβδομάδα είναι δύσκολο να βρείτε!

Παρθένος
Γενικά είστε σε καλή διάθεση και θέλετε να το μοιραστείτε με την οικογένειά σας αυτές τις μέρες ή να ανοίξετε το σπίτι σας και να είστε άξιοι οικοδεσπότες μόνο που πρέπει να μετρήσετε και τις ανάγκες ή και τα γούστα των καλεσμένων σας για να τους ευχαριστήσετε και όχι μόνο τα δικά σας… Ερωτικά, είστε κουμπωμένοι έως και αυστηροί και το ένστικτό σας δε σας δίνει τα σωστά μηνύματα οπότε και εσείς αντιδράτε με λάθος τρόπο εκεί που θα έπρεπε να είστε πιο δεκτικοί έως και πιο ανοικτοί. Έτσι λοιπόν μπορείτε να χάσετε μία ευκαιρία απλώς και μόνο γιατί δε δώσατε το πράσινο φως ή δώσατε ένα λανθασμένο έτσι να οδηγηθείτε σε μία λανθασμένη απόφαση και λόγω των ημερών αυτό θα σας φανεί ακόμα πιο δύσκολο να το ξεπεράσετε… Επαγγελματικά, καλό είναι να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις και να αφήσετε τους άλλους να σας αποδείξουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας!

Ζυγός
Νιώθετε τυχεροί στα οικονομικά σας αλλά αυτό που δεν μπορείτε να διασφαλίσετε είναι ότι θα μπορέσετε να προσδώσετε στην τύχη αυτή ένα πιο μόνιμο χαρακτήρα και να τη διατηρήσετε όσο μπορείτε περισσότερο. Ερωτικά, ξέρετε ότι η δική σας κάλυψη αναγκών δεν ισχύει απαραίτητα και αμφίδρομα… Αν λοιπόν παραγνωρίζετε τις ανάγκες των άλλων θα βρεθείτε να απολογείστε και μάλιστα δε θα καταλάβετε πως φτάσατε σε αυτό το σημείο, χωρίς καν να έχετε λάβει προειδοποίηση. Επαγγελματικά, μην έχετε εμμονές με κάτι που αλλάζει και ιδιαίτερα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε ποιον ρόλο παίζουν και κυρίως ποιες εντολές παίρνουν για να αναμειγνύονται τόσο ενεργά σε ζητήματα που μέχρι εχτές δεν το έκαναν!

Σκορπιός
Είναι μια εβδομάδα με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα που το βρίσκετε σαν μοναδική ευκαιρία ακόμα και αν υπάρχουν ασάφειες που λειτουργούν ανασταλτικά και δε σας δίνουν την απόλυτη ασφάλεια για να τις κατοχυρώσετε με μελλοντικές προεκτάσεις. Ερωτικά, είστε ανήσυχοι για μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί και δεν ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε. Δεν έχετε βρει τον κατάλληλο τρόπο και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, η οποία θα κυλήσει και εσείς θα εξακολουθείτε να την κουβαλάτε. Οικονομικά, έρχονται καλύτερες μέρες και δεν είναι ευχολόγια είναι που εσείς εξαργυρώνετε όλες τις προσπάθειες που κάνατε και έβρισκαν τοίχο ή δεν είχαν ως τώρα το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις προσπάθειες που κάνατε ακόμα και με αποδείξεις για να λάβετε το αντίτιμό σας έστω και με καθυστέρηση!

Τοξότης
Μία εβδομάδα που ξεκινάει καλά για εσάς και βέβαια θα πρέπει να δώσετε έμφαση στον τομέα των συνεργασιών σας και να μη φοβηθείτε το καινούργιο αν και προς το παρόν είστε σε συζητήσεις ,με γρήγορες όμως εξελίξεις! Στα επαγγελματικά σας βλέπετε κινητικότητα και μεγαλύτερη συνέπεια παρόλο που ο Ερμής θα δείξει τις ευεργεσίες του από την ερχόμενη εβδομάδα πιο δυναμικά! Έτσι λοιπόν, θέματα υλοποιούνται ταχύτερα ώστε να δώσετε και κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες και να ολοκληρωθούν πλήρως. Ερωτικά, επανέρχεστε στη ρουτίνα και είναι κάτι που ενώ δεν το αντέχετε εντούτοις πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Ένας τρόπος είναι η περισσότερη κοινωνική ζωή και οι συναναστροφές με φίλους με μεγαλύτερη συχνότητα. Αν μέσα από φιλίες μπορεί να δημιουργηθεί ένας έρωτας; Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσει αλλά δεν ξέρετε αν και πως θα καταλήξει!

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα που σας βοηθά να ξεπερνάτε τα θέματα της οικογένειας πιο εύκολα και κυρίως να είστε σίγουροι ότι θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που πάει καλύτερα είναι τα οικονομικά σας, και μάλιστα με ένα ρυθμό που σας εξασφαλίζει ότι και στο μέλλον θα έχετε ακόμα περισσότερα οφέλη. Αν υπάρχουν οφειλές σε τράπεζες ή γενικότερα σε δημόσιους οργανισμούς μπορείτε να τις βάλετε σε σειρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα σας δώσει ανακούφιση. Ερωτικά, αν κρατάτε μυστικά είναι γιατί δε θέλετε να τους επιβαρύνετε, χωρίς να αποκλείεται όμως να υπάρχει μία κρυφή ερωτική σχέση σε πολύ αρχικό στάδιο που θέλετε να τη ζήσετε έστω και επιφανειακά! Επαγγελματικά, όλα είναι σε μορφή σχεδίου χωρίς συγκεκριμένο πλάνο υλοποίησης!

Υδροχόος
Είστε από τους τυχερούς της εβδομάδας αυτής και η ορθή πορεία του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας θα σας δώσει περισσότερη άνεση να εξελίξετε όλες τις υποθέσεις σας με δικές σας πρωτοβουλίες και αν έχετε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος ώστε στο παρόν να εστιάζετε σωστά και να μη φοβάστε το επόμενο βήμα. Πρώτα μπορείτε να το επεξεργαστείτε ως ιδέα και μετά να περάσετε στην υλοποίηση αφού την έχετε μελετήσει σχολαστικά. Ερωτικά, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε αφού επανέρχεστε σε κάτι που είχατε απορρίψει ως προοπτική και μάλιστα το βρίσκετε και ιδιαίτερα ελκυστικό. Επαγγελματικά, κάνετε σωστές υποχωρήσεις είτε στους όρους είτε σε παράταση πληρωμής ώστε να διασφαλίσετε το σίγουρο και με ένα συμβόλαιο που καλό είναι να μην το υπογράψετε αλλά να το προετοιμάσετε.

Ιχθείς
Εβδομάδα γεμάτη δράση και ενέργεια που ανανεώνεστε και γίνεστε πιο ομιλητικοί και καθόλου δεν έχει σημασία που δεν είστε απόλυτα συγκεκριμένοι. Έχετε όμως έντονη αισιοδοξία και αναζητάτε την ικανοποίηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις έρχονται να προστεθούν σε όλα αυτά που θα σας δώσουν έστω και εφήμερη χαρά ανοίγοντας ένα ακόμα παράθυρο αισιοδοξίας. Ερωτικά, σας ενδιαφέρει πρωτίστως να μοιράζεστε και να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα σας. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να γεννηθεί ακόμα και από το χώρο εργασίας αν και δεν αποκλείεται να είναι κάτι που το έχετε ξαναζήσει. Κοιτάξτε και την εξωτερική σας εμφάνιση πιο σχολαστικά και θα δείτε ότι μπορείτε να τη βελτιώσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε πολύτιμοι αλλά σίγουρα μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν και με καλύτερο τρόπο!

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *