Γενικά

Ζώδια. Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου 2016!

Συντάκτης  | 

AutumnΟ Νοέμβριος είναι ένας μήνας που έχει πολλά να μας δώσει, πολλά να μας πει… Είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν γύρω μας θα συντελέσουν στο να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να κατακτήσουμε κάτι που πραγματικά το θέλουμε πολύ!

Οι ευκαιρίες δε θα λείψουν, τα αινίγματα θα λυθούν, οι σοβαρές αποφάσεις μπορεί να αποδειχθούν σκληρές αλλά θα… έχουν ωφέλιμο χαρακτήρα για την πορεία πολλών ανθρώπων. Δε θα λείψουν αυτό το μήνα και τα δυνατά ερωτικά πάθη, που θα προκαλέσουν γεγονότα στις ερωτικές σχέσεις πολλών ανθρώπων.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το μηνιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για το Νοέμβριο 2016 από τον Κώστα Λεφάκη.

Κριός
Οι πρώτες μέρες του μήνα κρύβουν ένταση στα επαγγελματικά σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και στις εργασιακές σχέσεις σας.

Είστε σε ετοιμότητα να κάνετε ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά στη σταδιοδρομία σας, τα εμπόδια όμως εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ο Δίας από το Ζυγό φροντίζει να είστε πάντα μέσα στη δημιουργικότητα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αλλά στα αισθηματικά σας φροντίστε να διαθέτετε περισσότερο πλουραλισμό και λιγότερο απόλυτη διάθεση.

Ο ανάδρομος Ουρανός στο ζώδιό σας, οξύνει τη σκέψη σας και δίνει έμφαση στην ανάγκη οικονομικής ασφάλειας. Αυτό θα κάνει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας πιο συντηρητικό ενώ θα σας κατευθύνει προς μία αναγκαία συνεργασία με οικονομικό όφελος.

 

Ταύρος
Οι εξελίξεις του μήνα προβλέπονται σημαντικές, τόσο σε θέματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας, όσο και θέματα που άπτονται των προσωπικών σας συμφερόντων σε μια μέχρι πρότινος, προσοδοφόρα συνεργασία.

Η συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σας επιτρέπει, μέχρι τότε, να έχετε κλείσει εκκρεμότητες στα οικονομικά σας, να διαφυλάξετε προνόμια στην εργασία σας, αλλά και να προετοιμάσετε το έδαφος για μία αλλαγή αντικειμένου, ή την τοποθέτησή σας σε διαφορετική θέση.

Αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται από τις 12 του μήνα και μετά, καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συμβάλλει στην τακτοποίηση κάποιων ζητημάτων και στην ικανοποίηση των συναισθημάτων σας.

 

Δίδυμοι
Είναι η περίοδος που πρέπει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, που θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά και που θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους γύρω σας.

Συγκρατηθείτε όταν πρέπει και, πείτε αυτά που θέλετε να πείτε, όταν έχετε προηγουμένως σκεφτεί τις συνέπειες των λόγων σας. Το απρόοπτο δεν είναι στο πλευρό σας αυτό το μήνα, επομένως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και λιγότερο παρορμητικοί.

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 13 του μήνα και μετά, σας ευνοεί στα επαγγελματικά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στους decision makers του χώρου που δραστηριοποιείστε.

 

Καρκίνος
Ο Ήλιος από το Σκορπιό μέχρι τις 22 του μήνα με τη βοήθεια του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 13, φροντίζει να διευκολύνει τις ενέργειές σας όσον αφορά στην τακτοποίηση θεμάτων επαγγελματικών σχέσεων, νομικών διενέξεων αλλά και θεμάτων τα οποία αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές του χαρακτήρα σας.

Είναι αναγκαίο να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες υστερόβουλες κινήσεις των ανθρώπων γύρω σας, αλλά και έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας στην εργασία και στις νομικές σας υποθέσεις.

Ένα μικρό ταξίδι θα σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει ένα κίνητρο για μια μελλοντική σας ασχολία.

 

Λέων
Η οικογένεια και οι ανάγκες της, προβλέπεται ότι θα είναι αρκετές φορές στο προσκήνιο αυτό το μήνα.

Δείτε με προσοχή πώς θα οργανώσετε το χρόνο σας και πώς θα ανταποκριθείτε καλύτερα σε ότι είναι απαραίτητο να γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιο ευχάριστα και πιο ενδιαφέροντα φαίνεται να γίνονται τα πράγματα μετά τις 22, όταν ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, χαρίζοντάς σας περισσότερη ελευθερία κινήσεων, μεγαλύτερη αναγνώριση στην εργασία αλλά και νέες δραστηριότητες.

Οι ευαίσθητες ισορροπίες φαίνεται να διατηρούνται στα αισθηματικά σας και αυτό οφείλεται στο πόσο υποχωρητικοί ή διαλλακτικοί είστε σε επιμέρους θέματα.

 

Παρθένος
Ο μήνας προβλέπεται σημαντικός για την αισθηματική σας ζωή, καθώς ευνοεί τις επιλογές σας αλλά σας ζητά να είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε.

Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω μετά τις 12 του μήνα και φροντίζει να δημιουργήσει κατάλληλες ευκαιρίες για συναντήσεις και συνεννοήσεις.

Η συνάντησή της με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το λόγο της έλξης για τον πιθανό σας σύντροφο, αλλά και θα σας στηρίξει σε προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Οικονομικά φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να σκεφτείτε τρόπους βελτίωσης του εισοδήματός σας.

 

Ζυγός
Περισσότερο τυχεροί από άλλες φορές θα είστε αυτό το Νοέμβριο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τον παράγοντα τύχη.

Ο Δίας στο ζώδιό σας, υπερασπίζεται τα συμφέροντά σας, δίνει διέξοδο στις ανησυχίες σας και σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων από άλλες φορές. Αν μπορέσετε να διαγράψετε τις χρόνιες ανησυχίες σας για το οτιδήποτε, τότε θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση των σημαντικών σας στόχων, τόσο στην εργασία και στα οικονομικά σας, όσο και προς την ψυχική σας πληρότητα και υγεία, με την εμφάνιση ενός νέου αισθηματικού ενδιαφέροντος στη ζωή σας.

Για εσάς που είστε σε σχέση ή γάμο, αυτό ερμηνεύεται σαν μια νέα, πολύ ευχάριστη και ανανεωτική ασχολία.

 

Σκορπιός
Θα καταφέρετε και πάλι να ισορροπήσετε ανάμεσα σε επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές ασχολίες.

Είστε ιδιαίτερα επινοητικοί όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας, πολλές φορές όμως αγνοείτε σημαντικές ευκαιρίες προώθησης των συμφερόντων σας.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι τις 12 υποστηρίζει τις ενέργειες και επιλογές σας και σας βοηθά να προσεγγίσετε οικονομικούς παράγοντες και στόχους.

Η Πανσέληνος θα επιβραβεύσει τις αισθηματικές σας αναζητήσεις, θα σας παρασύρει όμως σε υπερβολικές εκτιμήσεις και σενάρια όσον αφορά στο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Αν είστε ευαίσθητοι σε καταστάσεις πίεσης, φροντίστε να καταπολεμήσετε το άγχος σας.

 

Τοξότης
Σε εσάς, αυτό το μήνα η φαντασία κεντρίζει την πραγματικότητα και όχι το αντίστροφο. Είστε δημιουργικοί, ευθύς, ειλικρινείς και δημιουργείτε αμέσως συμπάθειες με τη συμπεριφορά σας.

Ο μήνας έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα αισθηματικά σας, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Είστε αποφασισμένοι να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, αλλά φροντίστε να ενισχύσετε με κάποιο τρόπο τα επιχειρήματα και τις ενέργειές σας. Προσοχή επίσης στις οποιεσδήποτε νομικές σας υποθέσεις, καθώς έχετε την τάση να μην παίρνετε στα σοβαρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες.

Σοβαρευτείτε εκεί που χρειάζεται, δείξτε υπευθυνότητα όταν αναλαμβάνετε μία υποχρέωση και μην απογοητεύεστε όταν κάποιοι δυσκολεύονται να σας ακολουθήσουν στις επιλογές σας.

 

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 του μήνα, ενισχύεται η προσωπικότητά σας, η επικοινωνιακή και ερωτική σας διάθεση και γενικά, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας απασχολούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Είστε πρόθυμοι να δώσετε λύσεις σε δύσκολα θέματα, τηρώντας πάντα τις ηθικές και συναισθηματικές σας αξίες.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, όταν η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα δημιουργηθούν εντάσεις σε θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική σας ασφάλεια, τις σχέσεις της οικογένειας με τους ευρύτερους συγγενείς και θα έρθει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα με το χαρακτήρα του επείγοντος. Φροντίστε όμως να έχετε προνοήσει για έκτακτες οικονομικές ανάγκες.

 

Υδροχόος
Συνεχίστε να έχετε εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους ανθρώπους που φροντίζετε και αγαπάτε.

Είναι ο μήνας που θα σας απασχολήσει στις λεπτομέρειες της εργασίας, της αισθηματικής σας ζωής και των πολλών κοινωνικών σας δραστηριοτήτων.

Όσο και αν το θέλετε, για να ξεκουραστείτε, δεν πρόκειται να μείνετε στιγμή μόνοι, ήσυχοι και ανενόχλητοι. Ο Δίας από το Ζυγό φροντίζει για τη θετική έκβαση των υποθέσεών σας, αλλά οι πολλές σας υποχρεώσεις, καθυστερούν τη χρονική στιγμή που θα απολαύσετε αμέριμνη την ησυχία σας.

Μέχρι τότε, φροντίστε να απομονώνετε και να διεκπεραιώνετε οριστικά τις εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

 

Ιχθείς
Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις ασχολίες σας. Είναι η περίοδος που τα λόγια σας μετρούν και οι απόψεις σας υπολογίζονται από εκείνους ακριβώς στους οποίους απευθύνονται.

Το απρόοπτο θα παίξει και πάλι το ρόλο του, ο οποίος τις περισσότερες φορές θα αποδείξει γρήγορα τη χρησιμότητά του.

Αισθηματικά, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε κάπως το τοπίο, αποφύγετε όμως να φανερώσετε τις ευαισθησίες σας.

Αυτή τη φορά ας μην είστε εσείς εκείνοι που θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα αναγκαστείτε να πληρώσει και πάλι το κόστος τους.

Επαγγελματικά, οργανώστε καλύτερα τις επαφές, τις παρουσιάσεις και διαφυλάξτε τον πολύτιμο χρόνο σας από άσκοπες παραλείψεις και καθυστερήσεις.

Όσο πιο καίριοι είστε στις ενέργειές σας, τόσο περισσότερο θα εκτιμηθείτε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *