Γενικά

Τα ζώδια για την εβδομάδα 24 έως 30 Οκτωβρίου 2016.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΚριός
Με το βλέμμα σας στραμμένο στα επαγγελματικά σας και αυτή την εβδομάδα που αποδεικνυόσαστε η ήρεμη δύναμη αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το συμφέρον σας δεν είναι πάνω από όλα… Το να ξέρετε ποιοι είστε και τι αξίζετε δεν είναι αρνητικό, απεναντίας είναι αυτό που θα σας δώσει το εισιτήριο να πάτε… ένα βήμα παρακάτω κάνοντας αλλαγές που θα είναι όμως αντάξιές σας. Στα ερωτικά σας ψάχνεστε τώρα πιο βαθιά και θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πάντα κυρίως αν υπάρχει ανταπόκριση γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να αισθανθείτε ότι κινείστε χωρίς πλαίσια και ανησυχίες. Κοινώς θέλετε να είστε ασφαλείς και σίγουροι ότι υπάρχει ανταπόκριση… Κάντε ένα οικονομικό μάζεμα γιατί αυτό θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση κυρίως αν υπάρχουν οφειλές γιατί μπορείτε να πετύχετε καλύτερους όρους!

Ταύρος
Πολύ πιο δυναμικοί είστε αυτή την εβδομάδα και πολύ πιο απαιτητικοί και αυτό σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές αλλά και τον τρόπο να αντέχετε προκειμένου να φτάσετε στο στόχο σας! Ερωτικά, οι πολλές δεσμεύσεις σας ταιριάζουν ακόμα και αν σκέφτεστε ότι μπορεί να υπάρχουν και διαφορές ή πιστεύετε ότι σας κρύβουν κάτι που το κάνουν σκόπιμα και έχουν σκοπό να το βελτιώσουν χωρίς να γνωρίζετε τη διαδικασία που θα το κάνουν. Εσείς όμως και αυτό το θεωρείτε αρνητικό γιατί προτιμάτε να ξέρετε… Ασκείτε μια μορφή πίεσης που έτσι δε βοηθάτε τους άλλους… Επαγγελματικά, δίνετε τα χέρια και τη συγκατάθεσή σας για να προχωρήσετε σε μια συνεργασία που σας μοιάζει εντελώς ανεξάρτητη από την κύρια απασχόλησή σας ή σας παρέχει ελευθερίες να λειτουργείτε όπως ακριβώς θέλετε παρέχοντάς σας και τους πόρους που εσείς επιλέγετε…

Δίδυμοι
Πολύ εργατικοί είστε αυτή την εβδομάδα και δε μένετε σε φάση σχεδιασμού αλλά προχωράτε αποφασιστικά στην εκτέλεση ακόμα και αν δεν έχετε καταφέρει να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι κάνετε το σωστό. Βέβαια τα ρίσκα είναι δικά σας και προτιμάτε να ξεκινήσετε ίσως με πιο αργά και δειλά βήματα στην αρχή αλλά θα δώσετε την ώθηση που θέλετε στη συνέχεια. Ερωτικά, αντέχετε και αυτό είναι δείγμα ότι νιώθετε και κυρίως ότι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και υποχωρήσεις οι οποίες όμως θα έχουν ανταλλακτικό χαρακτήρα… Κάτι θα ζητήσετε και εσείς ως δείγμα ότι υπάρχει αναγνώριση και όχι μόνο αυτό αλλά και ότι σας νοιάζονται και θέλουν να σας ευχαριστήσουν. Πάντως, δεν εγκαταλείπετε και οποιαδήποτε επέκταση παράλληλα με τα υπάρχοντα γιατί αυτά σας ανοίγουν τις πόρτες της δημιουργίας κάτι που για εσάς αυτή την περίοδο μοιάζει πολύ δελεαστικό ακόμα και να αντλήσετε πόρους για επιμόρφωση!

Καρκίνος
Εσείς είστε πολύ ερωτικοί αυτή την εβδομάδα και θέλετε να πλανάται ένα μυστήριο γύρω από τον έρωτα για να τον ενδυναμώσετε ακόμα περισσότερο. Βασικά δε σας αρέσει να σας θεωρούν δεδομένους και αυτό δεν είναι κάτι που αρέσει σε κανέναν, αλλά τώρα το κάνετε πιο επισταμένα και σχεδόν επίτηδες. Μιλάτε αφήνοντας υπονοούμενα τα οποία πιστεύετε ότι θα εξάψουν τη φαντασία και θα αυξήσουν την ανυπομονησία. Για τα επαγγελματικά σας νιώθετε ότι είστε ελεύθεροι να διεκδικήσετε και να δείξετε τις επιπλέον δυνατότητες που έχετε ώστε να τις αξιοποιήσουν αφού εσείς ετοιμάζετε και εναλλακτικά σενάρια που θα σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς βέβαια να αγνοείτε τα πλαίσια που πρέπει να κινηθείτε και να δημιουργήσετε προβλήματα. Πάντως σας έρχονται πιο εύκολα τα χρήματα από όσο πιστεύατε και μην ξεχάσετε να βάζετε και κάτι στην άκρη!

Λέων
Όλο και περισσότερο χρησιμοποιείτε το ένστικτό σας και πολύ καλά κάνετε αφού το έχετε συντονίσει και λειτουργεί τέλεια έως και να αποδεικνύεται αλάνθαστο! Γίνεστε και πολύ προστατευτικοί αυτή την εβδομάδα πάντα όμως με αρκετά μεγάλη διακριτικότητα που εσάς ταλαιπωρεί γιατί ανησυχείτε αλλά δε θέλετε να το δείξετε. Ερωτικά, προσφέρετε πολλά και αυτό είναι δείγμα ενδιαφέροντος αλλά και αφοσίωσης αλλά μερικές φορές βαρυγκωμάτε γιατί δε σας τα ανταποδίδουν τουλάχιστον με τον τρόπο που θα θέλατε. Κάνετε όμως ένα λάθος το οποίο είναι ότι έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας που απαιτείτε να το ακολουθήσουν και οι άλλοι χωρίς να το ξέρουν αλλά από μόνοι τους… Επαγγελματικά, δεν είναι εύκολο να αποποιηθείτε ευθύνες αλλά ούτε και να αποφύγετε τις δικές σας. Άλλωστε αυτό σας προσθέτει κύρος το οποίο σας αρέσει και να το αποκτάτε και να το διατηρείτε!

Παρθένος
Μία εβδομάδα με πολλή σκέψη και ακόμα περισσότερη συλλογή στοιχείων που θα σας βοηθήσουν να έχετε και σωστές βάσεις αλλά και σωστές προεκτάσεις για να κινηθείτε πάνω σε αυτές. Συζητήσεις μακρόσυρτες σας προσφέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και σας ανοίγουν και έναν καινούργιο δρόμο για να επισκεφθείτε ή σας αλλάζουν τα ενδιαφέροντα. Ευνοούνται και αλλαγές στο σπίτι για θέματα άνεσης και καλαισθησίας. Ερωτικά, δύσκολα μετριάζετε το ενδιαφέρον σας ή δεν είστε ανυπόμονοι ενώ γενικότερα θέλετε να σας υποσχεθούν κάτι σχεδόν επιτακτικά χωρίς να δίνετε χρόνο στους άλλους να το επεξεργαστούν. Με τον τρόπο σας πιέζετε τις καταστάσεις αλλά δε θέλετε να το παραδεχτείτε. Επαγγελματικά, τώρα ξέρετε ότι πρέπει να δουλέψετε περισσότερο μόνοι σας και στη συνέχεια να βάλετε και άλλους στο παιχνίδι!

Ζυγός
Δεν είναι ότι δε νιώθετε ότι η υπόστασή σας και οι απόψεις σας μπορούν να εισακουστούν, είναι που θέλετε να κυριαρχήσετε και να τις επιβάλλετε με έναν πιο έντονο τρόπο και να επηρεάσετε τις καταστάσεις όσο μπορείτε περισσότερο αποτιμώντας εσείς τα οφέλη σας τα οποία αν είναι και οικονομικά ακόμα καλύτερα. Ερωτικά, κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας και κάνετε το δικό σας απολογισμό για τα γεγονότα, ο οποίος είναι τόσο εύθραυστος όσο και να μη θέλετε να το μάθει κανείς. Πάντως, έχετε μια μεθοδικότητα που γίνεστε πολύ ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα και βέβαια κανείς δεν ξέρει πως θα διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας αφού επαναφέρετε θέματα που για άλλους έχουν κλείσει αλλά εσείς τα θεωρείτε ορθάνοιχτα και μάλιστα και αρκετά συμφέροντα, με κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις για να έχουν και καλύτερη τύχη!

Σκορπιός
Δεν είναι ότι δε νιώθετε ότι η υπόστασή σας και οι απόψεις σας μπορούν να εισακουστούν, είναι που θέλετε να κυριαρχήσετε και να τις επιβάλλετε με έναν πιο έντονο τρόπο και να επηρεάσετε τις καταστάσεις όσο μπορείτε περισσότερο αποτιμώντας εσείς τα οφέλη σας τα οποία αν είναι και οικονομικά ακόμα καλύτερα. Ερωτικά κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας και κάνετε το δικό σας απολογισμό για τα γεγονότα, ο οποίος είναι τόσο εύθραυστος όσο και να μη θέλετε να τον μάθει κανείς. Πάντως έχετε μία μεθοδικότητα που γίνεστε πολύ ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα και βέβαια κανείς δεν ξέρει πως θα διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας αφού επαναφέρετε θέματα που για άλλους έχουν κλείσει αλλά εσείς τα θεωρείτε ορθάνοιχτα και μάλιστα και αρκετά συμφέροντα, με κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις για να έχουν και καλύτερη τύχη!

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα αυτό που πρέπει να σας απασχολεί πρωτίστως είναι τα επαγγελματικά σας τα οποία όμως πρέπει να τα δείτε πιο σχολαστικά και κυρίως πιο συμφεροντολογικά. Ευνοούνται και μυστικές συμμαχίες που δεν είναι απαραίτητα να σημαίνουν συνωμοσίες αλλά μπορεί κάτι να πρέπει να αποκαλυφθεί αργότερα και ως εκ τούτου να μην πρέπει να αποκαλύψετε το παραμικρό. Ερωτικά, έχετε αρχίσει και ηρεμείτε αφού καταλαβαίνετε ότι τα άκρα είχαν ως αποτέλεσμα να χαλάει και η δική σας διάθεση και να νιώθετε περισσότερη ανασφάλεια, που δεν ωφέλησε σε τίποτα. Τώρα θα μάθετε να δείχνετε συνέπεια για να υπάρξει αποκατάσταση χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε έτσι απλά ότι προηγήθηκε… Οικονομικά, η ανεξαρτησία σας σημαίνει και μεγαλύτερα κόστη, αλλά αυτό είναι και ένα τίμημα που θέλετε να το πληρώσετε!

Αιγόκερως
Μία καλύτερη εβδομάδα είναι η συγκεκριμένη για εσάς κυρίως γιατί ανακαλύπτετε ότι δεν είστε μόνοι σας και ότι τα γεγονότα έχουν δύο αναγνώσεις. Οπότε δεν πρέπει να λειτουργείτε με βάση τη μία και να αγνοείτε τις συνέπειες που θα προκαλέσει. Οπότε ναι μεν δράση αλλά και με πρόβλεψη της αντίδρασης και σε καμία περίπτωση αναλγησία η οποία θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ερωτικά, επαναφέρετε θέματα στη συζήτηση τα οποία δεν είναι ευχάριστα στους ακροατές τους. Βέβαια είναι καλύτερα να τα λέτε παρά να τα κρατάτε μέσα σας γιατί σίγουρα έχετε να επωφεληθείτε περισσότερο ακόμα και αν περάσετε και εσείς από μια διαδικασία να έρθετε σε δύσκολη θέση. Επαγγελματικά, ένας στόχος που θέλετε να βάλετε είναι προς διερεύνηση αλλά και πάλι έχετε φιλοδοξίες οι οποίες αντηχούν στους ανταγωνιστές σας ως απειλή!

Υδροχόος
Από τους άμεσα επηρεαζόμενους και εσείς της Νέας Σελήνης που σας δείχνει ότι δεν πρέπει να μένετε αμέτοχοι, αλλά να είστε διεκδικητικοί ακόμα και απόλυτοι στα επαγγελματικά σας! Το δίκιο σας είναι αυτό που θα ξεκαθαρίσει και θα δώσει ώθηση στα γεγονότα αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για να είστε εσείς αυτοί που θα πρωτοστατήσετε. Δε σας τρομάζουν τα καινούργια θέματα που θα αναμειχθείτε, αρκεί να καταλάβετε ότι θα σας ανεβάσουν και κοινωνικά αλλά και θα σας καθιερώσουν. Ερωτικά, πολύ μυστήριο έχει δημιουργηθεί αλλά είναι στα πλαίσια της διαρκούς εκτόνωσης, αλλά και της δημιουργίας μεγαλύτερου πάθους. Αυτή σας η εκκεντρικότητα σε συνδυασμό με το να είστε πιο διαθέσιμοι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας. Επαγγελματικά, πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας στην πράξη και αυτό είναι κάτι που ξέρετε να το κάνετε καλά και αν χρειαστείτε βοήθεια, θα την έχετε!

Ιχθείς
Μία καλή εβδομάδα για εσάς αφού είστε αυτοί που αναγκάζετε σε εισαγωγικά τους άλλους να επανεξετάσουν τα πράγματα βάζοντας τη δική σας συμβολή ως τη μόνη λύση για να έρθουν τα πράγματα σε μια νέα ισορροπία, η οποία είναι η δική σας ισορροπία και η μόνη σωστή… Ερωτικά, έχετε τέτοια δύναμη ώστε να προασπίζετε αυτά που σας συμφέρουν και να αφήνετε στην άκρη με μαεστρία αυτά που ξέρετε ότι δεν πρέπει να θίξετε καθώς γνωρίζετε ότι και εσείς κάπου σφάλετε… Η δύναμή σας πολλαπλασιάζεται και βέβαια και η επιτυχία σας αν αφορούν καινούργιους έρωτες ή στο να ενδυναμώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες κάτι που ξέρετε να κάνετε πολύ καλά δηλαδή να σιωπάτε όταν βλέπετε ότι κάτι δεν το έχετε, αλλά να προβάλετε αυτά που ξέρετε να κάνετε καλά και όπου έχετε ελλείψεις να τις μαζεύετε πριν γίνουν αντιληπτές από τους άλλους και χάσετε πολύτιμους πόντους!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *