Γενικά

Τα ζώδια και το τραγούδι τους για την εβδομάδα 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΟ επιμένων και υπομένων νικά μας υπενθυμίζουν τα άστρα για την εβδομάδα 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2016, με την εβδομάδα αυτή που ο Αύγουστος ρίχνει αυλαία να κλείνει -τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς- την περίοδο των διακοπών και να μας οδηγεί και πάλι πίσω στις υποχρεώσεις και την καθημερινότητά μας με την υπομονή και την ψυχραιμία να είναι τα δυνατότερα όπλα για να διέρθουμε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό διάστημα!!!

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, περνά στο συντροφικό Ζυγό, ο Ερμής ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να καταρρίψει ψευδαισθήσεις και να μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα…

Πάμε να δούμε όμως τι θα ζήσουμε στα ερωτικά μας αυτή την εβδομάδα!


Κριός
«Ξενύχτησα στην πόρτα σου – Γιάννης Χαρούλης»
Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον έρωτα, στη σχέση και στη συντροφικότητα… Ίσως τώρα έφτασε η στιγμή να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις τις υποχωρήσεις σου! Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και η Έκλειψη Ήλιου στον Ιχθύ, δηλώνουν ότι η διέξοδός σου από το άγχος και την ένταση των ημερών είναι η ζεστασιά και ο έρωτας…

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ. Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ. Εδώ είναι πλούσιοι και φτωχοί άνθρωποι κι ανθρωπάκια, εδώ είν’ ο ήλιος κι η βροχή, αγάπες και φαρμάκια…»

Ταύρος
«Πάντα θα ζεις – Κώστας Μαρτάκης»
Ο έρωτας μυρίζει παρελθόν, αναμνήσεις και απωθημένα που δεν έγιναν πραγματικότητα… Αυτή την εβδομάδα ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο, αλλά και η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να νοσταλγείς στιγμές του χτες… Ξεκαθαρίσματα γίνονται τώρα στα ερωτικά σου και εσύ κάνεις σκληρές συνειδητοποιήσεις…

«Ούτε ένα τηλεφώνημα, μου λες δεν έχει νόημα! Να με ξεχάσεις βιάζεσαι, το βλέπω καθαρά. Στα θέλω σου αμύνεσαι, σκληρή μπορείς να γίνεσαι! Εγώ είμαι αυτός που λύγισε και ακούω την καρδιά. Δε θα ξεχάσω ποτέ, στο λέω ποτέ, για μένα πάντα θα ‘σαι εδώ! Δε θα ξεχάσω ποτέ, στο λέω ποτέ, υπάρχω για να σ’ αγαπώ! Πάντα θα ζεις μέσα στη σκέψη μου κι ας μη σε ξαναδώ. Ας είναι η τελευταία λέξη μου, η λέξη σ’ αγαπώ!»

Δίδυμοι
Δε θέλω πια να ξαναρθείς – Imam Baildi / Μαίρη Λίντα»
Δε σηκώνεις και πολλά αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου… Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και επειδή είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σου, ζορίζεσαι, μαζεύεσαι και δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου! Παράλληλα, η Έκλειψη Ήλιου στον Παρθένο σε κάνει να αλλάζεις στόχους και να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου! Αυτή την εβδομάδα δε θέλεις να ασχολείσαι με καθετί που αποδείχθηκε στα μάτια σου ότι ήταν ψεύτικο. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε βάζει σε διαδικασία εύρεσης ενός νέου έρωτα…

«Ποτέ δε θέλω πια να ξαναρθείς στ’ ομολογώ, ποτέ στο δρόμο μου να μη βρεθείς για να σε δω, θα μου θυμίσεις τα παλιά τα πρώτα βράδια μας, θα μου θυμίσεις και τα πρώτα χτυποκάρδια μας… Δε θέλω πια να ξαναρθείς, δε θέλω πια μες την καρδιά φωτιά, δε θέλω πια να σ’ αγαπώ, να σε ξεχάσω προσπαθώ!»

Καρκίνος
«Τους είπες πως – Μαλού»
Λόγια, ειδήσεις, συναντήσεις από το παρελθόν σου ξυπνούν θύμησες του χτες και σε κάνουν να αναπολείς αυτή την εβδομάδα… Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και είναι λογικό να έρχεσαι αντιμέτωπος με το χτες. Παράλληλα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού ενισχύει περισσότερο την ανάγκη σου για συντροφικότητα, ενώ η Έκλειψη Ήλιου στον Παρθένο φέρνει ξαφνική είδηση-αστραπή, από ερωτική σχέση του χτες…

«Το εγώ σου και το πείσμα σου δε θέλεις να τ’ αφήσεις. Νομίζεις είσαι δυνατός και ζόρικα λυγίζεις. Κορώνα στο κεφάλι σου με είχες, μη μιλήσεις και λες σε όλους γύρω σου δε μ’ είχες αγαπήσει. Τους είπες πως τα βράδια σου εμένα μόνο θέλεις. Στις δύσκολες τις ώρες σου εμένανε γυρεύεις. Τους είπες πως τηλέφωνα με παίρνεις μες στις νύχτες γιατί έτσι ξέρουν να αγαπούν μονάχα οι αλήτες…»

Λέων
«Κάνε στην άκρη – Άντζελα Δημητρίου»
Έφτασε η ώρα να πάψεις να ασχολείσαι με καταστάσεις που σε φθείρουν, που σε κάνουν να ξεχνάς τι είναι πραγματικός έρωτας… Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου σε δυσαρμονία με τον Κρόνο, σου δίνει τη δύναμη να γυρίσεις σελίδα σε μία σχέση, έστω και αν αυτό σε απογοητεύει… Βέβαια, τα φλερτ δε λείπουν αυτή την εποχή, αφού η Αφροδίτη από το Ζυγό σε κάνει να εξωτερικεύεσαι και να παίζεις…

«Κάνε στην άκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω κι ασ’ την καρδιά μου να επιμένει πρέπει να μείνουμε δυο ξένοι. Κάνε στην άκρη για να φύγω, απόψε θέλω να ξεφύγω, τα έχω όλα αποφασίσει φτάνει η ματιά σου να μ’ αφήσει. Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω και όταν θέλω θα σου πω πως σ’ αγαπώ, τη ζωή μου όπως θέλω εγώ θα ζήσω, κάνε στην άκρη, σε παρακαλώ!»

Παρθένος
«Μη μου ζητάς – Γιώργος Μαζωνάκης»
Όχι, δεν αλλάζεις γνώμη, δεν κάνεις πίσω, τελειώνεις οριστικά ό,τι δε σου αξίζει να το ζεις πλέον… Ο έρωτας, η σχέση, η συντροφικότητα, φαίνεται ότι αυτό τον καιρό δε σου δίνουν αυτό που έχεις ανάγκη! Παράλληλα, ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, γυρίζει ανάδρομος και εσύ θέλεις οριστικά να κλείσεις τα ανοιχτά κεφάλαια του χτες…

«Φτάσαμε στο τέρμα του έρωτά μας κι εδώ χωρίζουν τα βήματά μας, πρέπει να το παραδεχτείς όσο πολύ κι αν πληγωθείς, μη μου ζητάς ν’ αλλάξω γνώμη για μας απόψε δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Μη μου ζητάς να μείνω πίσω, μονάχα φίλα με στα χείλη πριν σ’ αφήσω…»

Ζυγός
«Δεν το αντέχω – Γιώργος Παπαδόπουλος»
Μέσα στο δύσκολο σκηνικό της εβδομάδας, εσύ μπορεί να δραματοποιείς τις καταστάσεις, αλλά έχεις μία Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιό σου και σίγουρα η υπόθεση έρωτας έχει… εξελίξεις! Πριν δεις όμως χαρές και ευτυχισμένες στιγμές, έχεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, αφού μία μπερδεμένη ερωτική ιστορία με αρκετό παρασκήνιο, φαίνεται ότι σε αποδιοργανώνει… Έκλειψη στην Παρθένο και ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, αποτελούν μία προσωρινή «ζάλη» και εσύ πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις ερωτικές σου επιλογές.

«Δεν το αντέχω να φεύγεις μακριά, να είσαι τώρα σε άλλη αγκαλιά, δεν το αντέχω να μη σε έχω και να ζω χωρίς εσένα. Δεν το αντέχω να ζούμε χωριστά, κάποτε κάναμε όνειρα κοινά, δεν το αντέχω να μη σε έχω, σ’ αγαπώ, γύρνα σε μένα. Μια γυρνάς, μια φεύγεις, όλο μ’ αποφεύγεις, μια ζωή να σ’ αγαπώ μα δεν το βλέπεις. Δεν το αντέχω να φεύγεις μακριά, να είσαι τώρα σε άλλη αγκαλιά, δεν το αντέχω να μη σε έχω και να ζω χωρίς εσένα. Δεν το αντέχω να ζούμε χωριστά, κάποτε κάναμε όνειρα κοινά, δεν το αντέχω να μη σε έχω, σ’ αγαπώ, γύρνα σε μένα!»

Σκορπιός
«Τι λες να φταίει – Πάνος Κιάμος»
Τι λες να φταίει και αλλάζουν τα συναισθήματά σου και βράζεις στο ζουμί σου; Μα φυσικά ο Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, αλλά και η Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο… Η εβδομάδα είναι κρίσιμη για όλα τα ζώδια και εσύ αυτή τη φορά στρέφεσαι στον έρωτα, τον οποίο τον βιώνεις με πάθος… Δε σου εγγυάται ότι θα έχει πορεία και εξέλιξη, όμως για την ώρα ζεις τις δυνατές στιγμές σου!

«Τι λες να φταίει; Ο χαρακτήρας μου που αλλάζει όψεις, μήπως η ανάγκη που ‘χες να με κόψεις με το ξυράφι της καρδιάς; Τι λες να φταίει; Ότι είναι η αγάπη μου νερό που τρέχει μα εσύ ξεδίψασες και πέρα βρέχει και στους εχθρούς σου με μετράς; Για πες μου τι λες να φταίει, το πείσμα μου που δεν το βάζω κάτω, το δηλητήριο που ήπια ως τον πάτο κι όποτε πάω να σηκωθώ εσένα ψάχνω; Τι λες να φταίει, η άρνησή μου για το παρακάτω, άμα δεν έχω αυτό που θέλω να ‘χω, τότε από αυτό ας σκοτωθώ, εσένα ψάχνω!»

Τοξότης
«Τι έκανα για πάρτη μου – Γλυκερία»
Κάνεις την απογραφή σου αυτή την εβδομάδα, σκέφτεσαι τι έδωσες, τι πήρες, τι ένιωσες και τι έγινε στο τέλος… Οι αναθεωρήσεις δε λείπουν, ενώ συνειδητοποιείς έστω και με τρόπο σκληρό, ότι πρέπει να ωριμάσεις και να δεις διαφορετικά τα πράγματα… Αυτή την εβδομάδα έχεις περισσότερο ανάγκη τους φίλους, την παρέα και την ανεμελιά, παρά τον έρωτα που φαίνεται ότι περνά την κρίση του, λόγω Έκλειψης Ήλιου και Ανάδρομου Ερμή!

«Σκέφτηκα που λες να κάνω στη ζωή μου απογραφή, για να δω τι μου ‘χει μείνει και τι κράτησες εσύ! Έδωσα ό,τι κι αν είχα σ’ έναν έρωτα τρελό, για να πάρω στο φινάλε, δάκρυ πίκρα χωρισμό! Τι έκανα για πάρτη μου τι έκανα για μένα, είχα ψυχούλα κι έδωσα κι όμως πήγε στα χαμένα… Τι έκανα για πάρτη μου τι έκανα για μένα, είχα ψυχούλα κι έδωσα κι όμως πήγε στα χαμένα! Σκέφτηκα να ξεφυλλίσω τη ζωή μα τι τα θες, με παράπονα γεμάτη, κι υστερόγραφο οι χαρές! Έζησα κοντά σου χρόνια, το πικρό σου σ’ αγαπώ κι άκου το παράπονό μου, στο τραγούδι μου αυτό!»

Αιγόκερως
«Θα τα βροντήξω – Πίτσα Παπαδοπούλου»
Είσαι από τα ζώδια που αυτό τον καιρό δεν επηρεάζονται έντονα από τα πλανητικά δρώμενα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε σε πιάνει η κρίση επαναστατικότητας! Η Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο, μαζί με τη δυσαρμονία της με τον Κρόνο, σε οδηγεί να κάνεις σκληρές δηλώσεις που τις πιστεύεις, ενώ οι αποφάσεις σου γίνονται τώρα καταπέλτης, που πονάει όποιον τις ακούσει… Συγκρατήσου και μπες και στη θέση του άλλου!

«Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω, θα τα βροντήξω σου το λέω αληθινά. Μού ‘χετε φάει τη ζωή μου λίγο-λίγο, θα τα βροντήξω και θα πάρω τα βουνά. Όλους και όλα τα σιχάθηκα, δε θέλω πια κανένα. Όλους και όλα τα σιχάθηκα, και πιο πολύ εσένα…»

Υδροχόος
«Στο άδειο μου πακέτο – Φίλιππος Νικολάου»
Νιώθεις ανασφάλεια; Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον με τη σχέση σου; Δείξε ψυχραιμία και θυμήσου ότι η εμμονή, το πάθος και η ζήλεια αυτό το διάστημα θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές! Η Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέρεψες από αποθέματα, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, σε κάνει ακλόνητο στις αποφάσεις σου!

«Στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες, δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες, αχ να ‘σουνα τσιγάρο τελευταίο, γουλιά-γουλιά μαζί σου να τα λέω. Μα τι να πω, που ‘μαι στεγνός από ψιλά και από παρέα και σ’ αγαπώ, γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία!»

Ιχθείς
«Κάτι τέτοιες νύχτες – Αντώνης Βαρδής»
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, με μία Έκλειψη Ήλιου στο δικό σου άξονα, να σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής, που ναι μεν μπορεί τώρα να σε τρομάζει, θα σε οδηγήσει όμως σε μία νέα ζωή! Δε λείπουν όμως οι απογοητεύσεις για μία σχέση του χτες που σε πίκρανε και δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες σου… Μη γυρνάς στις νύχτες του χτες… δες μπροστά!

«Έχω μια διάθεση απόψε να σε δω. Αχ και τι δε θα ‘δινα να ‘ρχόσουνα εδώ, τα δικά σου βήματα ν’ ακούσω στα σκαλιά κι ύστερα στην πόρτα, να γυρίζεις τα κλειδιά. Άσχημα παιχνίδια που μου παίζει το μυαλό, με τη φαντασία μου σε φέρνω πάλι εδώ, να με νανουρίζεις με τραγούδια και φιλιά, να ‘σαι η ζωή μου, όπως ήσουνα παλιά… Κάτι τέτοιες νύχτες που βουλιάζω στο ποτό, μου περνάει η σκέψη πως ακόμα σ’ αγαπώ… Κάτι τέτοιες νύχτες να ησυχάσω δεν μπορώ, θέλω να γυρίσεις, να σ’ αγγίξω, να σε δω…»

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *