Γενικά

Τα ζώδια για την εβδομάδα 25 έως 31 Ιουλίου 2016.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΦτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο και ήδη η καλοκαιρινή διάθεση είναι τόσο ανεβασμένη όσο και κανείς να μην μπορεί να αντισταθεί στις προκλήσεις του καλοκαιριού… Ο έρωτας ανθεί και αναγεννιέται από όλες μας τις ενέργειες χαρίζοντας χαρά και αισιοδοξία αλλά και πινελιές ξεκούρασης…

Είναι αναμφισβήτητα μία ερωτική εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Ερμή από το Λέοντα να ενώνουν όλες τις δικές τους δυνάμεις σε έναν τέλειο συνδυασμό με τον Ουρανό και να υποδεχόμαστε τα ξαφνικά με τέτοιο ενθουσιασμό και να τα ενσωματώνουμε στη ζωή μας! Ο Άρης διανύει την τελευταία του εβδομάδα από το Σκορπιό και δίνει όλες τους τις δυνάμεις να επιμένουμε σε αυτά που θεωρούμε δικά μας και να μη θέλουμε να μας τα πάρει κανείς…

Κριός
Έχετε τόση ενέργεια όσο και να μην μπορείτε να ηρεμήσετε με την καλή έννοια του όρου μιας και έχετε ανησυχίες και δεν μπορείτε να μην τις εκδηλώνετε ή να μην ψάχνετε… Ανταποκρίνεστε σε οτιδήποτε σας προτείνουν ή βλέπετε ότι χρειάζεται να ανταποκριθείτε, ακόμα και αν ξέρετε ότι ίσως δώσετε κάτι τώρα και το αντάλλαγμα θα το πάρετε αργότερα… Στα επαγγελματικά σας, οι νέες δραστηριότητες σας εξιτάρουν και τις βρίσκετε άκρως ενδιαφέρουσες! Εκεί εκτονώνετε και τη δημιουργικότητά σας και ανοίγετε και ολοκαίνουργιες προοπτικές -έστω και με μικρά βήματα στην αρχή- αλλά σημασία έχει να εισχωρήσετε… Ο έρωτας για εσάς είναι η κινητήρια δύναμη των πάντων και γι’ αυτό επιστρατεύστε τον, όσο πιο γρήγορα μπορείτε και δώστε του μία οριστική μορφή που να μην μπορεί να σας την πάρει κανείς!

Ταύρος
Το ζητούμενο για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι να αποκρούετε όλες τις επιθέσεις ή να απαντάτε ορθά και απόλυτα όταν βλέπετε ότι αυτό που σας προτείνουν δε σας συμφέρει στα επαγγελματικά σας! Ειδικά όταν νιώθετε ότι σας αδικούν ή ότι σας αναθέτουν πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας και απλώς πρέπει να εξυπηρετήσετε καταστάσεις θυμώνετε και πιστεύετε ότι πρέπει να δείξετε αυτή σας τη δυσαρέσκεια… Το καλό είναι ότι νιώθετε συμπαράσταση στον απόλυτο βαθμό από τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Και εσείς όμως επιστρέφετε αυτή τη συμπεριφορά, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και κάνοντας τα αδύνατα-δυνατά για να προστατεύσετε τις σχέσεις σας και τις επιρροές που δέχονται από τη δική σας ζωή και τα γεγονότα όπως διαδραματίζονται… Ερωτικά, το θερμόμετρο είναι πάντα στα ύψη για εσάς και εκμεταλλευτείτε το Δία από την Παρθένο καθώς σας ανοίγει την όρεξη ίσως όχι με την ένταση που θα θέλατε, αλλά με πιο αργό και σταθερό τρόπο!

Δίδυμοι
Στην πρώτη γραμμή για εσάς είναι το στοιχείο σας η επικοινωνία, η εξωστρέφεια και οι μετακινήσεις! Γι’ αυτό λοιπόν δε θα σταματήσετε ούτε να μιλάτε ούτε να λέτε τις απόψεις σας ούτε να κάνετε τις δικές σας αποδράσεις έστω και κοντινές και να οργανώνετε τις μακρινές σας για λίγο αργότερα… Θα είστε όμως συνετοί στις αποφάσεις σας. Ερωτικά, οι αισθήσεις σας είναι σε συναγερμό και θέλετε τόσο πολύ να δώσετε αλλά και να νιώσετε από κοινού ότι προχωράτε και βάζετε κοινούς στόχους που σας έρχονται στο μυαλό εντελώς ξαφνικά και θέλετε όμως να τους υλοποιήσετε γρήγορα και άμεσα. Στα επαγγελματικά σας, ευκαιρία να κάνετε και καινούργιες γνωριμίες οι οποίες είναι χρήσιμες αλλά πρέπει να τις μεθοδεύσετε για να τις κρατήσετε ζωντανές και να τις αναπτύξετε με ιδιαίτερο ζήλο!

Καρκίνος
Για εσάς το ζητούμενο είναι ασφάλεια και το να ξέρετε σε ποια θέση βρίσκεστε κάθε φορά και να προσπαθήσετε να συλλέξετε τα δεδομένα ώστε να δείτε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να δείτε ποιους συμμάχους έχετε και ποιους τελικά δεν τους έχετε και πρέπει να ψάξετε για άλλους… Πάντως, οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και κυρίως σε οικονομικό επίπεδο που αν χρειαστεί να κάνετε μία επένδυση θα είναι γιατί αναγνωρίζετε ότι είναι δελεαστική και δε χρειάζεται να την αναβάλλετε… Ερωτικά, πιστεύετε ότι είστε πολύ ειλικρινείς για να μην εκτιμηθεί από τους άλλους και ότι έχετε βάλει τα δυνατά σας για να αποδείξετε τι μπορείτε να προσφέρετε. Επαγγελματικά, σωστά εστιάζετε στο οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας το οποίο σας αγχώνει μεν, αλλά θα το αναλάβετε πάση θυσία!

Λέων
Μία ολοδική σας εβδομάδα είναι αυτή που έρχεται και αν δεν το έχετε καταλάβει θα ανακαλύψετε ότι όλα ξεκινούν και καταλήγουν σ’ εσάς και μάλιστα με τόσο γρήγορες διαδικασίες όσο και να μην προλαβαίνετε να αντιληφθείτε το πόσο εύκολα εμπλέκεστε στα γεγονότα και πόσο γρήγορη ανταπόκριση περιμένουν από εσάς. Ερωτικά, τα πράγματα βαδίζουν σταθερά μεν αλλά οι εξελίξεις δεν περιμένουν… Για εσάς είναι μία ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε να παίξετε και ρόλο καθοδηγητή. Στα επαγγελματικά σας, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις γνώσεις σας πράξη και να δείτε πως θα καταφέρετε να αφομοιώσετε περισσότερα ή να αναρριχηθείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις παίζοντας ένα ρόλο πιο δημιουργικό αλλά που σας ταιριάζει επακριβώς!

Παρθένος
Μία εβδομάδα για εσάς με ακόμα περισσότερη εσωτερική αναζήτηση που θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν και περισσότερες ευκαιρίες για χρήματα! Ακόμη και αν πρέπει να τα μοιραστείτε και δε θα είναι απόλυτα δικά σας, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αφορά ένα σημαντικό ποσό που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο… Αυτό που σας χρειάζεται είναι να είστε ξεκάθαροι στα οικογενειακά σας να τα λέτε τόσο ανοικτά όσο και να μη φοβάστε τις αντιδράσεις που μπορεί να δημιουργηθούν… Ερωτικά, ξέρετε ότι κάτι σας κρύβουν αλλά όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το ανακαλύψετε και φυσικά αυτό να σας βοηθήσει να μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας… Στο τέλος της εβδομάδας, μία συνομιλία σας βοηθάει να πάρετε μία τύπου εκδίκηση σ’ αυτό τον τομέα… Επαγγελματικά, αγχώνεστε για λάθος πράγματα γιατί σας έχει πιάσει μία μανία να αλλάξετε κάτι χωρίς να βλέπετε τις συνέπειες!

Ζυγός
Μία εβδομάδα για εσάς που και πάλι η κοινωνικότητά σας θα είναι σε κατακόρυφη πορεία και εσείς θα κουραστείτε μεν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα το ευχαριστηθείτε κιόλας! Η ουσία είναι ότι νιώθετε ότι έχετε επιλογές και εναλλακτικές λύσεις ακόμα και για να σκέφτεστε πιο ευχάριστα ή να νιώθετε ότι μπορείτε να στηριχτείτε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν απλόχερα τη δική τους βοήθεια και πραγματικά μπορούν να σας εμπλέξουν και να σας ενθαρρύνουν σε μία δραστηριότητα που θα είναι άκρως σημαντική. Ερωτικά, πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες έστω και για κάτι περιστασιακό και προσέξτε μη βάλετε σε κίνδυνο μία μόνιμη κατάσταση γιατί και οι μόνιμες σχέσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερες προοπτικές ανανέωσης. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργείτε ανασφάλειες στους άλλους, που προέρχονται και από δικές σας αμφιταλαντεύσεις… Σωστά βλέπετε το στόχο σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτός δεν απαιτεί θυσίες που μπορούν να σας δυσκολέψουν!

Σκορπιός
Μία εβδομάδα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν νιώθετε πίεση ή το χρόνο να σας είναι ο μόνιμος βραχνάς σας αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τις εκτελέσετε. Πάντως, δείτε το θετικό που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτή την ιστορία και δώστε όλη σας τη δύναμη για να εξασφαλίσετε και το μέγιστο των αποτελεσμάτων. Η ουσία είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την απουσία ή την αναλγησία των άλλων… Ερωτικά, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο χαλαρά θα θέλατε αφού σας πιέζουν οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τον έρωτα… Και σωστά αναρωτιέστε αν ο έρωτας δημιουργεί τέτοιου είδους υποχρεώσεις όμως τώρα θα μάθετε ότι δεν μπορείτε να λειτουργείτε εντελώς αυτόνομα αλλά μέσα σε πλαίσια που σας βάζουν σε καλούπια που τα νιώθετε στενά και φυσικά θέλετε να τα επιμηκύνετε ή να τα φαρδύνετε!

Τοξότης
Σαφώς και πιστεύετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και είναι η σειρά σας να βάλετε τους όρους σας και να ζητήσετε και την πιστή εφαρμογή τους. Για τα ερωτικά σας, αυτά που δε λέτε είναι τα σημαντικά ή αυτά που σας μεταφέρουν χωρίς όμως να τα φιλτράρετε και να αφήνετε ένα σύννεφο να μεγαλώνει που θα μπορούσατε να το περιορίσετε εύκολα ή και να το απομακρύνετε εντελώς και χωρίς να αφήσει καμία σκιά. Είναι στο δικό σας χέρι να αφήσετε πίσω την όποια απορία σας και θα το κάνετε σίγουρα την ερχόμενη εβδομάδα για να μη χάσετε και άλλο χρόνο. Επαγγελματικά, πιστεύετε ότι κάποια θέματα δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε μόνοι σας και χρειάζεστε συμβουλές από ανθρώπους με μεγαλύτερη εμπειρία ή που είναι σε ανώτερα κλιμάκια από εσάς. Πάντως, μη διστάσετε ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι ότι έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν…

Αιγόκερως
Ώρα για οικονομικές διεκδικήσεις και στο χέρι σας είναι να τις κάνετε και δικές σας απολαβές και αυτό να σας ελαφρύνει όλο το άγχος για τα οικονομικά σας σε αυτή τη φάση! Ερωτικά, σαφώς και είστε πιο ανάλαφροι ή νιώθετε ότι μπορείτε να αφήσετε το περιθώριο του χρόνου στους άλλους χωρίς βέβαια να τους δίνετε και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων… Βασικά, απαιτείτε από τους άλλους να εκτελέσουν κάτι ως δείγμα ότι έχουν κατανοήσει όλες τις δικές σας επιθυμίες που τις θεωρείτε απόλυτα λογικές… Επαγγελματικά, τα πράγματα αλλάζουν και μπαίνετε και πάλι στο προσκήνιο και αν πιστεύατε ότι σας έχουν αδικήσει ή ότι σας έχουν παραγκωνίσει είναι απλώς γιατί ίσως δεν είχαν το χρόνο να σας εξηγήσουν κάτι που αγνοείτε και γι’ αυτό κάποιες αποφάσεις τους σας στεναχώρησαν και θεωρήσατε ότι σας έθεσαν στο περιθώριο… Αυτά όμως τελείωσαν!

Υδροχόος
Μία εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες που είναι εύκολο και να τις εκμεταλλευτείτε και να τις προκαλέσετε! Για τα ερωτικά σας, είναι μία ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα να επανέλθουν πολύ εύκολα με μία σας κίνηση η οποία είναι ματ και μπορεί να λύσει όλα σας τα θέματα και να βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε! Σίγουρα πάντως είστε πιο ανοικτοί σε συζητήσεις και να ακούσετε και την άποψη των άλλων και να τη συμμεριστείτε πλήρως αφού είστε και δίκαιοι αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά, πιστεύετε ότι τα πράγματα στρώνουν και αφού έχετε πολλές δυνατότητες αλλά και άξιους συνεργάτες μόνο μπροστά μπορείτε να πάτε και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη θέληση για να αξιοποιήσετε όλα τα μέσα που παρέχονται και να κάνετε τη διαφορά… Αν ανταλλάξετε κάτι, θα είναι γιατί θα είναι μία πολύ συμφέρουσα συνδιαλλαγή!

Ιχθείς
Μία εβδομάδα που σας κάνει τόσο προγραμματισμένους, συνετούς και συνεπείς όσο και να καταπλήξετε ακόμη και εσάς τους ίδιους! Αντιλαμβάνεστε την αξία της σωστής διαχείρισης και αυτή τη φορά το κάνετε χωρίς να πιέζεστε αλλά απολαμβάνοντας τα οφέλη… Αν ετοιμάζεστε να πάτε διακοπές, τότε θέλετε να τα αφήσετε όλα στην εντέλεια και χωρίς καθόλου να πάρετε τις σκέψεις σας μαζί σας εκεί που θα είστε. Σκέφτεστε και αυτούς που αφήνετε πίσω, καθώς η δουλειά δε σταματάει ποτέ… Ερωτικά, δε σας λείπει ο ενθουσιασμός, αλλά αυτή τη φορά ξέρετε να τον διαχειρίζεστε και να του δίνετε μία μορφή που είναι ξεκάθαρη και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Δείχνετε το ενδιαφέρον σας χωρίς να κουράζετε κανέναν, και κυρίως το διαχειρίζεστε ώστε να μην είστε ούτε κουραστικοί ούτε ανυπόμονοι και τελικά να σας επιστρέφεται αυτό ακριβώς με τον τρόπο που το δίνετε!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *