Γενικά

Τα ζώδια για την εβδομάδα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2016.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΒρισκόμαστε στη ραχοκοκαλιά του καλοκαιριού, το θερμόμετρο ανεβαίνει και μαζί με αυτό και η διάθεσή μας για αλλαγές… Ο Ερμής μετακινείται στον Καρκίνο και μας βάζει σε πιο οικογενειακές σκέψεις, αφού μοιάζουν τα θέματα με τους ανθρώπους του στενού μας περιβάλλοντος ιδιαίτερα σημαντικά! Ο Άρης από το Σκορπιό επιστρέφει σε… ορθή πορεία και βάζει τέλος στην αναλγησία, χαρίζοντάς μας όλη του την ενέργεια! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο προχωράει ακάθεκτη και μας προτρέπει σε μεταμορφώσεις στον έρωτα… Αυτό δε σημαίνει ότι αλλάζουμε εμείς, αλλά αλλάζουμε προσεγγίσεις και ίσως κάνουμε υποχωρήσεις που θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις μας. Είναι μία εβδομάδα που έχει ευκαιρίες και για τα 12 ζώδια, ο καθένας βέβαια στα σημεία που θέλει να βάλει τις προτεραιότητες που δε θα είναι δύσκολο να τις εντοπίσει και φυσικά να τις εξελίξει!

Κριός
Αλλαγές σε θέματα σπιτιού που τώρα αφήνετε τη θεωρία και τις συνομιλίες και περνάτε σε δράση… Δεν πειράζει που οι εξελίξεις σας προλαβαίνουν, σημασία έχει όμως ότι οι αποφάσεις είναι για να παίρνονται και εσείς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με απτό και συνοπτικό τρόπο. Αν στη μέση της εβδομάδας χρειαστεί να μην είστε τόσο γρήγοροι και να περιμένετε ώστε να πάρετε μία απόφαση -κυρίως επαγγελματική- τότε θα δείτε ότι δεν ήταν χαμένος χρόνος, απεναντίας ήταν ωφέλιμο για εσάς. Στα επαγγελματικά σας λοιπόν  χρειάζεται να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που σας αφήνουν το ίδιο σημείο και εσείς αυτό το θεωρείτε ότι χάνετε χρόνο. Στα ερωτικά σας, αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε αυστηροί και στις προδιαγραφές και στον εαυτό σας προσβλέποντας να βάλετε όρους που όμως θα χρειαστεί να τους τηρήσετε πρώτοι!

Ταύρος
Ώρα για επικοινωνιακή δράση για εσάς, δε βλέπετε πουθενά όρια και το μυαλό σας τρέχει με γρήγορες ταχύτητες αλλά και πολύ εστιασμένα αυτή την εβδομάδα. Δε φοβάστε να βάλετε και το μαχαίρι στο κόκαλο ή να μιλήσετε περισσότερο ανοικτά για τα θέματα που σας απασχολούν και να υπάρχει απόλυτη ακολουθία λεγόμενων και πεπραγμένων. Είστε διατεθειμένοι να μιλήσετε με πράξεις αυτή τη φορά και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένο ορίζοντα και ίσως να γίνετε και πιο γρήγοροι. Για τα ερωτικά σας, τα κίνητρά σας είναι να βάλετε πιο σοβαρές βάσεις και να μην παρεκκλίνετε καθόλου από αυτές… Για τα επαγγελματικά σας κάτι ξεκαθαρίζει επιτέλους και σας περιμένει πολλή δουλειά αλλά αυτό είναι κάτι που δε σας τρομάζει ούτε σας αγχώνει, απλά ανυπομονείτε και μεταξύ μας, και πολύ καλά κάνετε!

Δίδυμοι
Δε σας πτοεί τίποτα, ούτε ο κυβερνήτης σας που σας εγκαταλείπει και αποφασίζει να πάει στο επόμενο ζώδιο από εσάς και να γίνει πιο αποφασιστικός και σταθερός, αλλά και άμεσος με μία άλλη έννοια του όρου αυτή τη φορά… Σας νοιάζει να ξέρετε ποιοι είστε και που μπορείτε να φτάσετε. Σας νοιάζει να πηγαίνετε αργά και να σταθεροποιείστε στο επόμενό σας βήμα. Στα ερωτικά σας, οι κρυφές σας επιθυμίες γίνονται φανερές και αυτό δεν μπορεί να σας το πάρει κανείς, παρά μόνο κάποιες δικές σας φοβίες που είναι δείγμα ανασφάλειας για έναν απροσδιόριστο λόγο. Τώρα όμως ξέρετε και που πατάτε και που μπορείτε να στηριχτείτε. Επαγγελματικά, ανοίγουν κάποιες προοπτικές αλλά απαιτούν από εσάς ιδιαίτερους χειρισμούς που ίσως και να είναι και πρωτόγνωροι… Για δοκιμάστε γιατί κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα!

Καρκίνος
Οι ευεργεσίες του σύμπαντος προσγειώνονται στο κεφάλι σας και σας προτρέπουν σε αλλαγές και γρήγορες προσαρμογές. Για τα ερωτικά σας, αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους αφού τώρα οι κινήσεις σας έχουν τόσο μεγάλη δράση που μπορεί και να αιφνιδιάζετε τους άλλους και φυσικά να ζητούν από εσάς πίστωση χρόνου που δεν μπορείτε να τη δώσετε. Ο χρόνος και τα γεγονότα σας καλούν και εσείς δε θέλετε να περιμένετε ή να αφήσετε κάτι ανεκμετάλλευτο… Βάζετε τέλος στην αναλγησία και κοιτάτε μπροστά χωρίς καμία σκιά του παρελθόντος να μπορεί να αναστείλει τη δράση σας! Στα επαγγελματικά σας όμως οι αποφάσεις σας μπορεί να βρουν έναν τοίχο γιατί κάτι αγνοείτε ή θέλετε να μην το βλέπετε, όμως υπάρχει και φυσικά θα πρέπει να τον γκρεμίσετε… Έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό;

Λέων
Εσείς επιτέλους βρίσκετε λύση σε ένα οικογενειακό θέμα που σας είχε δημιουργήσει αρκετά ζητήματα και νιώθατε εγκλωβισμένοι και σχεδόν ανήμποροι να αντιδράσετε. Τώρα πιστεύετε ότι όσο δύσκολο και αν είναι τουλάχιστον αντιμετωπίζεται και μάλιστα μπαίνει σε μία ρέγουλα που είναι εύκολο να προσαρμοστείτε. Ερωτικά, νιώθετε την έλξη πιο έντονη αλλά ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο ένα έναυσμα που όμως χρειάζεται την κατάλληλη διαχείριση και προσαρμογή… Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε με αλλαγές που σας τις φέρνουν έτοιμες στο πιάτο και μην ξαφνιάζεστε που δε σας προειδοποιούν ενώ υπήρχε αυτή η δυνατότητα… Οι μυστικές επικοινωνίες ευνοούνται και εσείς πρέπει να τις διατηρήσετε πάση θυσία αφού και εσείς πρέπει να αιφνιδιάσετε με τη σειρά σας και την ετοιμότητά σας! Για προσπαθήστε το, το έχετε !

Παρθένος
Ερωτικά σκιρτήματα για εσάς επανέρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι αυτό που νομίζετε παρελθόν και πιστεύετε ότι έχει τελειώσει δεν είναι επακριβώς έτσι τα πράγματα. Τουλάχιστον θα καταλάβετε ότι δεν ισχύει για τους άλλους και φυσικά θα ασχοληθείτε. Μη βαφτίζετε φιλίες γιατί οι φιλικοερωτικές σχέσεις απλώς είναι μία ταμπέλα που θα τη βάλετε για να νιώσετε καλύτερα, αλλά στο βάθος δεν ισχύει… Καθόλου όμως, δεν αποκλείεται μία φιλική σχέση να αποκτήσει και ερωτικές προεκτάσεις… Στα επαγγελματικά σας, αν ζορίζεστε ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε, παρ’ όλα αυτά ο κόπος σας δε θα πάει χαμένος όχι γιατί είναι άδικο, αλλά γιατί τώρα βρίσκετε τον τρόπο να αποκομίζετε κέρδη έστω και με αναδρομική ισχύ αφού είναι ετεροχρονισμένα. Κάτι αλλάζει και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε για να μην το χάσετε!

Ζυγός
Μία εβδομάδα για εσάς με δύσκολες επαφές και επικοινωνίες που όταν βλέπετε ότι υπάρχει έστω μία θετική προδιάθεση, τρέχετε να το αξιοποιήσετε τάχιστα. Ερωτικά, σας ταιριάζει να οργανώσετε κάτι ξαφνικό ή να μη σκέφτεστε πολύ πριν προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και φυσικά να παρεμβαίνετε στα σημεία που είναι καίρια και ουσιαστικά και εκεί θα βάλετε τη σφραγίδα σας. Επαγγελματικά, οι δύσκολες αποφάσεις σας ευνοούν και σας αναδεικνύουν. Αφήστε που τώρα ξέρετε ότι έχετε και θερμούς υποστηρικτές και βέβαια σας βοηθάνε, αν και το αξίζετε. Τίποτα δε σας χαρίζεται και τίποτα όμως δε γίνεται χωρίς κόπο. Αν έχετε και τρόπο ακόμα καλύτερα!

Σκορπιός
Εβδομάδα που σας απελευθερώνει αυτή και φυσικά τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερείτε ή να ξανασκεφτείτε κάτι. Τέλος η αναλγησία και αν στη μέση της εβδομάδας πάρετε μία ώθηση καλό είναι να την ολοκληρώσετε κάπως αργότερα. Γενικά, προς το τέλος της εβδομάδας είστε καλύτερα και ξέρετε ότι μπορείτε να κερδίσετε αυτό το χρόνο. Επαγγελματικά, όλο και περισσότερο επιστρατεύετε τις γνώσεις σας. Ερωτικά, τα πράγματα μοιάζουν ειδυλλιακά αλλά δε σημαίνει ότι είναι κιόλας… Πάντως, κάπου στη μέση θα βρείτε τη χρυσή τομή. Μην περιμένετε τίποτα να σας χαριστεί αλλά και εσείς ξέρετε ότι αυτό θα γίνει ίσως και λίγο αργότερα. Το σημαντικό είναι ότι βλέπετε πιο ανοικτά και τα μάτια της καρδιάς σας έχουν φορέσει τα κατάλληλα γυαλιά ώστε να σας διευκολύνουν!

Τοξότης
Εβδομάδα που τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, κι αυτό σας κάνει να είστε πολύ πιο συγκροτημένοι με σωστές αναφορές στο παρελθόν που αυτή τη φορά λειτουργεί εποικοδομητικά. Αν στα ερωτικά σας, θέλετε να παίξετε κρυφτό αυτή τη φορά μπορείτε να το κάνετε με μεγάλη άνεση και χωρίς να σας καταλάβει κανείς. Μην μπλέξετε σε μία σχέση τύπου παράνομη αλλά αν το θεωρείτε μοιραίο και κατανοήσετε το εφήμερο της κατάστασης τότε δε θα το αποφύγετε, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι… Επαγγελματικά, τώρα μπαίνουν στο τραπέζι οικονομικά θέματα που έχουν έμμεσα να κάνουν μ’ εσάς… Βέβαια, ίσως χρειαστεί να κάνετε μία θυσία και να αποπληρωθείτε γι’ αυτό στη συνέχεια. Το κακό είναι ότι υπάρχει ένα ποσοστό ρίσκου που θα πρέπει να το αποτιμήσετε και τελικά να το πάρετε!

Αιγόκερως
Μεγάλη κινητικότητα έχετε και ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει αφού είστε περιζήτητοι και αυτό σας καταπιέζει. Με τη σειρά σας μπορείτε να βάλετε όρια, ή να μην είστε και τόσο διαθέσιμοι… Επίσης, γιατί όχι μπορείτε να έχετε και απαιτήσεις που είναι καθοριστικές για εσάς. Επαγγελματικά, όσο και να είστε κουρασμένοι ή να μη θέλετε να ασχοληθείτε μ’ ένα θέμα, τελικά δε θα το αποφύγετε. Ένας κλοιός σας πιέζει αλλά και εσείς αποτελείτε μέρος του και κατά βάθος το γνωρίζετε. Ερωτικά, είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις που να έχουν προσωρινό χαρακτήρα καθώς επιδιώκετε κάτι πιο μόνιμο και δεν είναι μόνο δική σας επιθυμία αυτή. Μπορείτε να ανιχνεύσετε και θα δείτε ότι υπάρχει αμοιβαιότητα… Το ζήτημα είναι να συγχρονιστείτε και φυσικά να το δείξετε κιόλας, γιατί κάποιος περιμένει ένα σας νεύμα και μία σας ματιά!

Υδροχόος
Αφήνετε στην άκρη τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα όχι γιατί το θέλετε, αλλά γιατί η πολλή δουλειά μονοπωλεί το δικό σας ενδιαφέρον. Το εδώ και τώρα για εσάς γίνεται σύνθημα και αφού το πιστεύετε δεν έχετε κανένα περιθώριο να μην το κάνετε. Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας είναι μία ευκαιρία να λειτουργούν επικουρικά στη ζωή σας μαζί με άλλα ζητήματα μείζονος ενδιαφέροντος που μπορείτε να τους εμπλέξετε κιόλας για να μη νιώθουν απομονωμένοι ή ότι αδιαφορείτε… Αφήστε που έχουν και τρομερές ιδέες… Επαγγελματικά, τώρα χτίζετε και όταν ολοκληρωθεί το οικοδόμημα θα το απολαύσετε. Και ο έρωτας θέλει μία δική σας πινελιά ή τη δική σας παρότρυνση… Προγραμματίστε κάτι και μην το αλλάξετε για κανένα λόγο!

Ιχθείς
Είναι εύκολο για εσάς να ερωτευτείτε αυτή την εβδομάδα, το δύσκολο είναι να το παραδεχτείτε ή να καταλάβετε τις υποχρεώσεις που δημιουργείτε. Ερωτικά, όλο αυτό το σκηνικό αρχίζει και γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σας που το εντάσσετε μία χαρά μέσα σε αυτή και φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε. Έχετε σωστά κίνητρα και μοιράζετε χαρά αλλά θέλετε να σας την επιστρέφουν κιόλας… Επαγγελματικά, θεωρείστε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό αλλά μη μένετε μόνο σ’ αυτό, διακρίνετε τις ευκαιρίες για να εισχωρήσετε ή να διεκδικήσετε κάτι που δε θα σας το δώσουν από μόνοι τους αλλά σχεδόν θα το πάρετε μόνοι σας με το δυναμισμό σας! Αν χρειαστεί να μην είστε πολύ συγκεντρωτικοί μπορείτε να το επιδιώξετε και να κάνετε σωστό καταμερισμό εργασίας!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *