Γενικά

Τα ζώδια για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συντάκτης  | 

Τα ζώδια τη Μεγάλη εβδομάδαΗ Κατερίνα Γλύμπη και οι προβλέψεις της για τη Μεγάλη Εβδομάδα, από 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2016.

Κριός
Για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι που σας ωθεί σε οικονομικές πρωτοβουλίες αλλά κάνει και πιο δύσκολες τις μετακινήσεις σας, γιατί αλλάζει η ιεραρχία των προτεραιοτήτων σας. Αν σχεδιάζετε να… ταξιδέψετε θα πρέπει να το έχετε οργανώσει πολύ σχολαστικά και να έχετε εξετάσει σε βάθος όλες τις λεπτομέρειες. Ερωτικά, η ανάγκη σας να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημα είναι διάχυτη και αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο προς το τέλος της εβδομάδας. Επαγγελματικά, όλο και περισσότερο προσανατολίζεστε σε οικονομικές συμφωνίες, στις οποίες πέρα από την εκτέλεση θέλετε να κατοχυρώσετε και το αντίτιμο… Φίλοι και παρέες θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση γιατί θα τους διαθέσετε χρόνο και έτσι θα δείτε ότι οι χαρές της ζωής βρίσκονται όταν λειτουργείτε εντελώς αυθόρμητα και επιτρέπετε στον εαυτό σας να βάλει τη ρουτίνα στην άκρη!

Ταύρος
Είναι η στιγμή σας και όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσετε τόσο ευκολότερα θα το εκμεταλλευτείτε γιατί ο χρόνος είναι χρήμα. Αλήθεια πως θα σας φαινόταν αν κλείνατε μία σημαντική συνεργασία και δεν ήταν ξεκαθαρισμένο το οικονομικό της σκέλος; Ήδη σας δημιουργήθηκε ανασφάλεια… Γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ακέραιοι στις απαιτήσεις σας! Ερωτικά, δεν είναι απίθανο να ξεκινήσετε μία μυστική ιστορία που είτε δεν πρέπει να μαθευτεί γενικότερα, είτε θεωρείτε νωρίς το να την κοινοποιήσετε… Επαγγελματικά, πάντως σας εμπιστεύονται στη διαχείριση χρήματος γιατί έχετε αποδείξει ότι υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των άλλων ακριβώς σαν να είναι δικά σας. Πρέπει όμως να είστε και εσείς διασφαλισμένοι ότι θα λάβετε το αντίτιμό σας και όχι κάτι λιγότερο!

Δίδυμοι
Για εσάς είναι ένα Πάσχα που θέλετε να μετακινηθείτε και θα το κάνετε ακόμα και με το να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας αλλά και να παρατείνετε το χρόνο παραμονής σας εκτός σπιτιού. Οικογενειακές στιγμές είναι το ζητούμενο για εσάς και βέβαια με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά είναι ώρα να δείτε τα επαγγελματικά σας σε πραγματική διάσταση και παραδείγματα που θα σας εξασφαλίσουν οικονομική ρευστότητα για να κάνετε τα ανοίγματά σας. Ερωτικά, πιστεύετε ότι για κανένα λόγο δεν πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες, αντίθετα πρέπει να τις πάρουν άλλοι για εσάς και να σας τις φέρουν έτοιμες και σερβιρισμένες στο πιάτο… Πιθανόν να υπάρξει ερωτική ταύτιση με ένα άτομο που θα θέλετε να το διατηρήσετε μυστικό προς το παρόν… Πάντως, μη χάσετε καμία ευκαιρία Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα να δώσετε εντελώς διαφορετική νότα στον τρόπο που σκέφτεστε αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε ως τώρα τις καταστάσεις!

Καρκίνος
Επιτρέπετε στον εαυτό σας να αφήσετε για λίγο τις επαγγελματικές σας ασχολίες αλλά το κάνετε με κόπο γιατί όταν βλέπετε τις εξελίξεις να τρέχουν εσείς δεν μπορείτε να είστε σε αργία! Οι αργίες όμως έρχονται για όλους και μεταθέστε κάποιους στόχους για αργότερα που θα έχετε και πλανητικές βοήθειες, αλλά και αφού βάλετε τα πράγματα σε ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης. Θέλετε να δώσετε χρόνο στην οικογένειά σας αλλά και να μοιραστείτε στιγμές μαζί τους σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό βέβαια θα γίνει πιο έντονο προς το τέλος της εβδομάδας. Ερωτικά, σας ταιριάζουν οι φιλικο-ερωτικές σχέσεις  ή στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας θέλετε να μιλάτε και ως φίλοι, χωρίς να παραγνωρίζετε τα ερωτικά στοιχεία… Ευκαιρία για εσάς να δείτε και ανθρώπους που είχατε καιρό να βρεθείτε μαζί τους και τότε θα ανακαλύψετε ότι πρέπει να βρίσκετε χρόνο για να μη «χάνεστε» αφού τελικά οι χαμένοι είστε εσείς και η δική σας ευχαρίστηση!

Λέων
Μία μέρα για εσάς με επαγγελματικά θέματα αρκετά και μειωμένη όμως δημιουργικότητα είτε από δική σας υπαιτιότητα είτε από άλλων το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο… Ερωτικά, δε σας αρέσει να χαλιέστε δίχως λόγο και μάλιστα όταν έχετε ξεκαθαρίσει ένα πράγμα ως προς τη στάση που θα κρατήσετε… Επαγγελματικά, ενώ εσείς είστε ενθουσιώδεις και δυναμικοί δε βρίσκετε πεδίο ανοιχτό και ούτε και μπορείτε να το προκαλέσετε… Οπότε, και εσείς αυτοπεριορίζεστε!

Παρθένος
Μία εβδομάδα με πολύ φιλοσοφία και έντονη θρησκευτική συνείδηση και λόγω των ημερών σας φέρνει πιο κοντά σε αυτό αλλά για να το αξιολογήσετε πέρα από τα τυπικά και τα πιο ουσιαστικά. Ερωτικά, πάντως κάτι θέλετε να δώσετε και κάτι θέλετε να πάρετε ως αντάλλαγμα. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες αλλά εσείς αυτό που αποζητάτε είναι να τις βάλετε σε ζυγαριά και να τις μετρήσετε χωρίς να θέλετε να αδικήσετε κανέναν και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό, ειδικότερα αν νιώθετε ότι είστε σε μειονεκτική θέση λόγω συνθηκών όμως και όχι γιατί το κάνουν επίτηδες… Αν νομίζετε ότι και οι οικογενειακές ισορροπίες είναι κάτι που το έχετε εξασφαλίσει, απλώς δε βλέπετε την αλήθεια ή δε θέλετε να τη δείτε ή κουραστήκατε να επεμβαίνετε… Επαγγελματικά, πάντως σίγουρα μπορείτε να πείσετε αυτούς που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μαζί και φυσικά να κάνετε μία ανταγωνιστική κίνηση με μεγάλη επιτυχία!

Ζυγός
Ώρα να κάνετε την ψυχανάλυσή σας και αν αυτό δε γίνει με την κυριολεκτική έννοια του όρου τουλάχιστον έχει πολλές πιθανότητες να γίνει με τη μεταφορική έννοια ή με την κατ’ ίδια διερεύνηση των όσων σας απασχολούν και να τολμήσετε να τα εξομολογηθείτε στον εαυτό σας. Ξαφνικά επιμένετε αρκετά στα σημαντικά και όχι μόνο αυτό δεν επιτρέπετε παρεμβολές που δεν έχουν ουσία ή ισχυρή επιχειρηματολογία. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι και εσείς θα παραδεχτείτε τις παραλείψεις σας και τις προεκτάσεις τους. Ερωτικά, αναζητάτε ασφάλεια αλλά είστε πανέτοιμοι και να τη δώσετε και μάλιστα σε γενναίες δόσεις! Τώρα, αν μπορέσετε να επιστρατεύσετε και τη συνέπειά σας και σε όσα λέτε και σε όσα υπόσχεστε τότε θα είστε τέλειοι! Επαγγελματικά, αν αφήσατε κάτι αδιευκρίνιστο στο οικονομικό σκέλος, δύσκολο θα το αποκαταστήσετε, και θα χρειαστεί να περιμένετε. Και θα δείτε αυτή σας η αγωνία να μη λειτουργεί εποικοδομητικά!

Σκορπιός
Είστε από τους ευνοημένους της εβδομάδας αν εξαιρέσουμε ασυνεννοησίες και άσκοπες περιπλανήσεις ή να χρειαστεί να κάνετε μία δουλειά δύο φορές γιατί δεν είχατε τη σωστή πληροφορία ώστε να την κάνετε μία και καλή! Δουλειά με την ευρεία έννοια του όρου και όχι απαραίτητα εργασία. Μπορεί να είναι και ψώνια. Ερωτικά, πάντως η ανάγκη σας για συντροφικότητα αυξάνεται κατακόρυφα όσο η εβδομάδα προχωράει και ειδικά όταν φτάνει στο τέλος της όπου εκεί θα θελήσετε το απόλυτο και φυσικά θα σας το παρέχουν. Μετακινήσεις ευνοούνται αλλά θέλουν σωστό σχεδιασμό για να μη χάσετε χρόνο. Ανήμερα το Πάσχα οι οικογενειακές μαζώξεις σας έχουν υποχρεώσεις που δε θέλετε να υποστείτε και φυσικά νιώθετε να σας περιορίζουν. Πάντως οι ευαισθησίες σας δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτό που θέλετε, αλλά αυτό που πρέπει. Θα ξεκλέψετε χρόνο ίσως από την αρχή της εβδομάδας καθώς οι ρυθμοί επανέρχονται χαρίζοντάς σας περισσότερη ελευθερία κινήσεων!

Τοξότης
Δε θέλετε και δεν μπορείτε να περιοριστείτε και κυρίως να ακολουθείτε το πρόγραμμα των άλλων το οποίο μάλιστα δεν είναι και συγκεκριμένο, αλλά εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε σε αυτό. Ξέρετε ότι η επικοινωνία αλλά και οι μετακινήσεις γίνονται με μεγαλύτερη δυσκολία αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα όσο προχωράμε στις επίμαχες μέρες κοντά στο Πάσχα που η τελευταία στιγμή στοιχίζει σε χρόνο αλλά και σε ταλαιπωρία. Εσείς πάντως επιλέγετε να κινηθείτε σε κοντινές ακτίνες. Ερωτικά, θα κάνετε αναγκαστικές επιλογές ή προσαρμογές γιατί ούτε μπορείτε να κάνετε αυτό που ακριβώς θέλετε ούτε και το θεωρείτε κατά βάθος σωστό. Μη δείχνετε δυσαρέσκεια γιατί θα την εισπράξετε πολλαπλά. Το καλό των ημερών είναι ότι λαμβάνετε σπουδαίες πληροφορίες που σας ανοίγουν και σημαντικές κοινωνικές προεκτάσεις αλλά αποκτάτε και καινούργια ενδιαφέροντα. Επαγγελματικά, αυτά που δεν προχωρούν και δε βρίσκουν ανταπόκριση είναι απλά γιατί δεν τα έχετε οργανώσει σωστά. Κάποιες λεπτομέρειες είναι σημαντικές, και οφείλονται στον τρόπο που θέλετε να τα εκτελέσετε!

Αιγόκερως
Καιρός για περισσότερη ανεμελιά και χαρά που θα βρείτε όσο περισσότερο προχωράει αυτή η εβδομάδα και είστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες σας. Έτσι λοιπόν δε συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλετε να ζήσετε, και αν συναντάτε δυσκολίες είναι γιατί δεν έχετε κάνει σωστό καταμερισμό χρόνου ώστε να τα βάλετε όλα σε σειρά και να τα ευχαριστηθείτε κιόλας. Σημασία για εσάς δεν έχει η διάρκεια όσο η πραγματοποίηση! Εάν κάποιοι φίλοι σας ακυρώνουν κάτι, εσείς έχετε την εναλλακτική σας έτοιμη προς υλοποίηση! Τα ερωτικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν πιο εντατικά. Βρίσκετε σωστά την ουσία και όσο περισσότερο την ανακαλύπτετε τόσο περισσότερο αυτή σας το ανταποδίδει πολλαπλά. Πάντως είναι μία διαδικασία που θα την ξεκινήσετε και δε θα την ολοκληρώσετε σύντομα, επειδή ακριβώς θέλετε να την παρατείνετε. Στα επαγγελματικά σας, ξέρετε τι μπορεί να περιμένει και ακριβώς αυτό το μεταθέτετε για αργότερα. Τότε που θα έχετε και το δυναμισμό και τη συγκέντρωση όσο και τις αμφιβολίες σας για το ποιος είναι αυτός που θα ταυτιστεί απόλυτα στις δικές σας απαιτήσεις!

Υδροχόος
Εβδομάδα που για εσάς η οικογένεια μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα συνάμα με τους υπόλοιπους στενούς συγγενείς που θέλετε να συντονιστείτε για αυτές τις μέρες και να οργανωθείτε. Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις και χρειάζονται συμβιβασμοί. Εσείς έχετε τις λύσεις στην τσέπη σας και άλλωστε φημίζεστε για την ευρηματικότητά σας. Πάντως θα αναλάβετε ρόλο συντονιστή σε κάποια θέματα που θα σας κουράσουν αλλά προς ευχαρίστηση των άλλων, αυτό για εσάς θα είναι και δική σας ευχαρίστηση… Ερωτικά, η ασυνεννοησία είναι το χαρακτηριστικό των ημερών με αποτέλεσμα να φτάνετε κάπου αργοπορημένοι και με περισσότερο άγχος. Επαγγελματικά, αυτό που σας χρειάζεται είναι να προστατεύσετε τη δική σας επιρροή αλλά και τις αρμοδιότητές σας ακόμα και με αποδείξεις για τον τρόπο που δράτε και την απόλυτη αιτιολόγησή τους. Γίνεστε και πιο ευαίσθητοι αυτές τις μέρες, αλλά και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει και να είστε πιο κοντά στην παράδοση και στα έθιμα που θέλετε να τηρήσετε γιατί τα θεωρείτε αναπόσπαστο κομμάτι των ημερών!

Ιχθείς
Μετακινείστε αρκετά αυτή την εβδομάδα είτε γιατί έχετε ψώνια της τελευταίας στιγμής, είτε γιατί πρέπει να κάνετε επισκέψεις. Οπότε να ξέρετε ότι είναι καλύτερα να τα βάλετε στην αρχή της εβδομάδας γιατί από Τετάρτη και μετά τα πράγματα δυσκολεύουν είτε στις μετακινήσεις είτε στο να συντονιστείτε με τους άλλους. Ερωτικά, δεν καταλαβαίνετε γιατί υπάρχει τόσο άγχος και θέλουν να είστε τόσο προγραμματισμένοι, αφού οι μέρες αυτές απαιτούν χαλαρότητα και καλή διάθεση. Δε θέλετε να καταπιεστείτε αλλά δε θέλετε και να κανονίσετε από πριν αυτό που μπορείτε να το κάνετε και αργότερα και όταν θα είστε απόλυτα έτοιμοι. Για εσάς πάντως, οι μέρες αυτές έχουν και μία μελαγχολία εξαιτίας αναμνήσεων που λίγοι μπορούν να την καταλάβουν και να τη μοιραστείτε μαζί τους. Έτσι λοιπόν απομονώνεστε ή τουλάχιστον το προσπαθείτε. Επαγγελματικά, δε βλέπετε ιδιαίτερη προθυμία αφού δυσκολεύεστε να οριστικοποιήσετε το οτιδήποτε. Ακυρώσεις σε συναντήσεις και συζητήσεις που δεν καταλήγουν σε αυτό που θα θέλατε έρχονται να σας αποδείξουν ότι πρέπει να είστε πιο προνοητικοί και να μην αφήνετε κάτι για τελευταία στιγμή!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *