Γενικά

Τα ζώδια για την εβδομάδα 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2016.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΗ εβδομάδα αρχίζει με μία Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με διάθεση να δώσει περισσότερη έμφαση στις προγραμματισμένες κινήσεις και δράσεις μας! Δε θέλουμε να αφήσουμε τίποτα στην τύχη του, αν και θα δυσκολευτούμε να βρούμε ολοκληρωτικές λύσεις και να είμαστε σίγουροι για τις συνέπειες που θα έχουν. Αφροδίτη και Ερμής παραμένουν στον Υδροχόο κάνοντας τις… επικοινωνίες μας πιο περιεκτικές και τον έρωτα να έχει δίκαια κριτήρια. Στα ερωτικά μας λοιπόν, έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση χωρίς να βάζουμε περιορισμούς τους οποίους θεωρούμε αυτονόητους. Παρόλα αυτά νιώθουμε ότι κινούμαστε σε σταθερές βάσεις. Μας απασχολούν τα επαγγελματικά μας και καλό είναι τα πλάνα μας να περιέχουν αλλαγές που δε φοβόμαστε να κάνουμε και να ασχοληθούμε και με κάτι εντελώς πρωτότυπο και πάντα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας στο έπακρο! Ο βασικός μας στόχος είναι να επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις που έχουν ιδιαίτερη χρηστικότητα. Κι επειδή έχουμε και αυξημένη φαντασία είναι πολύ εύκολο να πρωτοπορήσουμε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μεθοδικότητα μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στους στόχους μας που είναι σωστά επιλεγμένοι. Αν επενδύσουμε και χρήματα θα δούμε ότι αυτά θα βρουν τον τρόπο να καρποφορήσουν αρκεί να μην είμαστε ανυπόμονοι!

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως Διδύμους – Παρθένους – Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια!

Κριός
Έχετε αποφασίσει να ανταποκρίνεστε με διαφορετικό τρόπο αλλά και να ακούτε με προσοχή όσα σας λένε! Αυτό σας φέρνει πιο κοντά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και κατευθύνετε σωστά τους στόχους σας. Στα ερωτικά σας έχετε δεύτερες σκέψεις οι οποίες θα ενταθούν με δική σας παρότρυνση καθώς εγκλωβίζετε όλα αυτά που νιώθετε και δεν τα εξωτερικεύετε. Να θυμάστε ότι αυτό που σας κάνει ανταγωνιστικούς είναι αυτό που δεν το δίνετε απλόχερα στους άλλους όταν δεν το έχετε ολοκληρώσει και έτσι μπορείτε να τους αιφνιδιάσετε!

Ταύρος
Ενώ δε σας αρέσουν οι αλλαγές γενικά, εντούτοις αυτή την εβδομάδα τις βλέπετε σαν μοναδική επαγγελματική ευκαιρία, οπότε τις τολμάτε! Έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και κυρίως καταφέρνετε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που σας δημιουργούν ασφάλεια. Έτσι δημιουργείται μία γλυκιά ανυπομονησία για το αποτέλεσμα το οποίο είναι κοντά στο να σας δικαιώσει. Ειδικά αν το είχατε προσπαθήσει και παλιότερα και τελικά δεν το τολμήσατε. Κοινωνικά, κάνετε στοχευμένες επιλογές. Ερωτικά, είστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλετε και δεν αμφιταλαντεύεστε. Είστε έτοιμοι να κάνετε και ανακοινώσεις!

Δίδυμοι
Νιώθετε ψυχολογικά καλύτερα, έχετε εσωτερική ανάταση κι επομένως είστε πιο κοντά σε λύσεις για τα επαγγελματικά σας, που όμως πρέπει να χαράξετε μία κόκκινη γραμμή και να μην παρεκκλίνετε από αυτήν. Κάθε τέλος σηματοδοτεί μία νέα αρχή που δε φοβάστε να την τολμήσετε και σχεδόν την έχετε αποφασίσει. Ερωτικά, νιώθετε πιο ανεξάρτητοι τις στιγμές που θέλετε, αλλά και όταν αλλάζετε διαθέσεις ξέρετε που θα βρείτε το αποκούμπι σας… Κυρίως κάνετε χειριστικές κινήσεις στα ερωτικά σας και αυτό είναι κάτι που σας δημιουργεί τύψεις…

Καρκίνος
Ευκαιρία να βάλετε όρια στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους, ακόμα και στην επιλογή προσώπων και κυρίως για τους λόγους που τους έχετε επιλέξει. Αυτό σας κάνει και πιο απόλυτους γιατί δε θέλετε να χάνετε άσκοπα το χρόνο σας, χωρίς να υπάρχει ουσία. Η εβδομάδα πάντως έχει σκοπό να σας κάνει πιο συνετούς στα οικονομικά σας και στη διαχείριση αυτών. Ερωτικά, είστε μεν κινητικοί αλλά ξέρετε να περιμένετε ή να κάνετε οπισθοχωρήσεις όπου χρειάζεται, οπότε και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο χωρίς εκπλήξεις!

Λέων
Έτοιμοι είστε να πάρετε πρωτοβουλίες γι’ αυτά που σας ανήκουν και χωρίς φόβο αλλά με πάθος να προχωρήσετε στην κατοχύρωσή τους. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας αλλάζουν την κοσμοθεωρία σας, καθώς υπάρχουν προτάσεις που σας βάζουν σε διαφορετικό τρόπο σκέψης και άμεσα περνάτε στη δράση. Πρέπει όμως να κινηθείτε πιο αποφασιστικά! Ερωτικά, οι στόχοι σας είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν και μάλιστα τυχαία γεγονότα έρχονται να σας δώσουν απαντήσεις και να σας κάνουν να εμπιστεύεστε περισσότερο την καλή σας τύχη!

Παρθένος
Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος και είστε από τους άμεσα επηρεαζόμενους καθώς η δική σας στάση καθορίζει και τη στάση όσων συναναστρέφεστε! Ερωτικά πάντως, είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και δεν μπαίνετε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τα όσα έχετε πει, καθώς δε συντρέχουν λόγοι για να το αλλάξετε. Αυτό που κάνετε με μεγάλη επιτυχία είναι να ασχολείστε με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση βάζοντας στόχο και να γυμναστείτε αλλά και να προσέχετε τη διατροφή σας!

Ζυγός
Αισθάνεστε πιο ευχάριστα και με τον εαυτό σας και γενικότερα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα για τα επαγγελματικά σας, καθώς βρίσκετε καλές ιδέες που και σας ικανοποιούν και σας προωθούν σωστά! Ερωτικά, το παιχνίδι του έρωτα καλά κρατεί αλλά εσείς δεν αφήνετε τον εαυτό σας να απελευθερωθεί… Προσέξτε γιατί ναι μεν εσείς έχετε τους λόγους σας που το κάνετε, όμως ο αντίκτυπος είναι οι αμφιβολίες του άλλου προσώπου που ακόμα και αν δεν τις εκφράζει τις επεξεργάζεται… Επαγγελματικά, όλες σας οι κινήσεις στοχεύουν σε καλύτερα οικονομικά που ακόμα δεν καταφέρνετε να τα εισπράξετε!

Σκορπιός
Οι οικογενειακές σας υποθέσεις είναι αυτές που σας δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και αποσπούν το μεγαλύτερο χρόνο από εσάς. Αυτό σας κάνει να αγαπάτε περισσότερο το χώρο σας και να θέλετε να τον αλλάξετε για να νιώθετε ακόμα πιο άνετα μέσα σ’ αυτόν. Ερωτικά, κλείνετε κάποιες υποθέσεις που σας προσέθεταν εφήμερες ικανοποιήσεις και αφήνετε χώρο για τις επόμενες… Γίνεστε και πιο επιλεκτικοί στις κοινωνικές σας συναναστροφές οπότε απορρίπτετε προτάσεις που εξαρχής δε σας ενθουσιάζουν! Στα οικονομικά σας είστε τόσο συντονισμένοι σωστά, ώστε και αυτό που εξοικονομείτε το διαχειρίζεστε τέλεια!

Τοξότης
Κατευθύνετε σωστά τη σκέψη σας και αυτό σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που σας απασχολούσαν και να συνειδητοποιείτε την τωρινή κατάσταση ώστε να προγραμματιστείτε καλύτερα! Φίλοι και καλοί συνεργάτες σας συμβουλεύουν σωστά οπότε κι εσείς ξέρετε ότι μπορείτε να κινείστε πιο άνετα αλλά και να κάνετε και προεκτάσεις στα σχέδιά σας. Κοντινές αποδράσεις σας χαρίζουν ευχάριστες στιγμές και σας βοηθούν να ανανεώνεστε. Ερωτικά, ακόμα προσπαθείτε να αντλήσετε μία πληροφορία που σας βασανίζει το αν ισχύει… Προσέξτε όλα αυτά που σκέφτεστε μόνοι σας γιατί κάτι ξεχνάτε να συμπεριλάβετε στον απολογισμό σας που είναι σημαντικό!

Αιγόκερως
Συντονισμένοι σε αυτά που έχετε είστε αυτή την εβδομάδα και προχωράτε στην αξιοποίησή τους με μεγάλη σχολαστικότητα. Αυτό σας επιτρέπει και αναθεωρήσεις και αλλαγή τακτικής σ’ ένα γενικότερο πλάνο. Επίσης, σας κάνει να βρίσκετε και καινούργιες πηγές εσόδων από μία παράλληλη δραστηριότητα. Ερωτικά πάντως, έχετε αποφασίσει να αφήνετε τις πρωτοβουλίες σε άλλους. Αλλά θα τους κρίνετε εσείς και με τον τρόπο που θα ανταποκριθείτε θα δείξετε αν τελικά σας ικανοποίησε αυτή σας η τακτική. Ευκαιρία να τελειώσετε και έναν κύκλο εκπαίδευσης  ή να κλείσετε μία νομική εκκρεμότητα!

Υδροχόος
Έχετε τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό σας δίνει όλη την άνεση να νιώθετε και επικοινωνιακοί αλλά και να κάνετε σωστές επιλογές στα ερωτικά σας. Αν σας επιλέγουν, πάλι εσείς θα πάρετε με τον τρόπο σας την κατάσταση στα χέρια σας και θα πορευτείτε.  Επαγγελματικά, έχετε περάσει στην αντεπίθεση και δείχνετε και εσείς τη δυναμική σας. Αφήστε που αφήνετε να υπονοηθεί ότι έχετε και εναλλακτικές προτάσεις… Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν κοντραριστείτε αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν μία οικονομική πόρτα κλείσει ή ολοκληρώσει έναν κύκλο, ξέρετε που θα αναζητήσετε την επόμενη!

Ιχθείς
Αφενός έχετε πολλές ευαισθησίες και αφετέρου νιώθετε και μεγάλη ευθύνη να παρεμβαίνετε σε ότι συμβαίνει. Αφήστε που έχετε και αυξημένη διαίσθηση ώστε να αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα πριν συμβούν. Ερωτικά πάντως, νιώθετε ότι σας πιέζουν για να μπείτε πιο βαθιά σε μία σχέση. Επαγγελματικά σας αφήνουν τις επιλογές, αλλά έχετε και την υποψία ότι σας επιβλέπουν βάζοντάς σας συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς… Εσείς όμως έχετε σκοπό να επιλέξετε τους άμεσους συνεργάτες σας και αφήνοντας πίσω κάποιους άλλους που δεν εμπιστεύεστε τις ικανότητές τους!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *