Γενικά

Προβλέψεις με ένα τραγούδι! Τα ζώδια την εβδομάδα 12 έως 18 Οκτωβρίου 2015.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΚριός
«Τώρα – Άννα Βίσση»
«Πάρε με στην αγκαλιά σου, γέμισέ με από φιλιά κάνε με απόψε δικιά σου, αύριο ίσως να ‘ναι αργά. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, τώρα. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, τώρα, που νιώθουμε ακόμη παιδιά»!

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ, για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, να πάρεις την… απόφαση για γάμο, αλλά προπάντων για να εκφράσεις ελεύθερα όλες τις τολμηρές σου διαθέσεις, που άλλωστε είναι και το βασικό χαρακτηριστικό ενός Κριού! Με μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, τώρα είναι η ώρα σου!

Ταύρος
«Πού και πότε – Σάκης Ρουβάς»
«Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, το μυαλό μου πάω να χάσω, θέλω να σε αγκαλιάσω, θέλω πάλι να σε δω. Πες μου πού και πότε θέλεις να σε συναντήσω, πες μου πού και πότε τη φωτιά μου για να σβήσω»!

Η ερωτική σου διάθεση επιτέλους ανεβαίνει και το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, καθώς και η σύνοδος του Άρη με τον Δία, σου επιφυλάσσουν εκρηκτικές ερωτικές στιγμές! Αυτή την εβδομάδα δε θα σβήσεις ερωτικές φωτιές… αλλά η λάβα θα τα κάψει όλα στο πέρασμά της και εσύ θα το απολαύσεις!

Δίδυμοι
«Πεθαίνω για σένα – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη. Τι να μας πει η φυσική, οι νόμοι δε μετράνε, σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε, αν είσαι άνθος του κακού δεν ψάχνω αποδείξεις, στην αυταπάτη ενός τρελού θα ζω μέχρι να λήξεις»!

Με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπάρχουν δυναμικές ερωτικές εξελίξεις, αγαπητέ Δίδυμε, όμως κάτι δεν είναι έτσι όπως φαίνεται ακριβώς και αυτό το ξέρεις! Προς το τέλος της εβδομάδας, με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, συνειδητοποιείς ότι ξεγελάς και ξεγελιέσαι, ενώ ο έρωτας που ζεις μπορεί να είναι ένα όμορφο παραμύθι με ημερομηνία λήξης, αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να βάλεις το τέλος.

Καρκίνος
«Έχω χαρά και πάω – Βασίλης Μπατής»
«Έχω χαρά και πάω στ’ αστέρια και πετάω, στ’ αστέρια και πετάω, μ’ αγαπάς και σ’ αγαπάω… Έχω αγάπη τόση που θα με παλαβώσει, που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση… έχω τον έρωτά σου, τρελαίνομαι κοντά σου, τρελαίνομαι κοντά σου στο μεγάλο έρωτά σου… Έχω αγάπη τόση που θα με παλαβώσει, που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση»!

Επιτέλους έχεις χαρά, φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα… Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας, σου επιτρέπουν να πάρεις ανάσα, να νιώσεις ανάλαφρα και να πάρεις τα πάνω σου! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο σε ενεργοποιούν να πας παρακάτω, να δεις με αισιοδοξία κάθε τι που υπάρχει γύρω σου και πραγματικά το χαίρεσαι… Όσο για τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό; Ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή ξεκινά τώρα.

Λέων
«Πάνω από τα αστέρια – REC»
«Άσ’ τους να μιλάνε, προχωράμε, ξεκινάμε, τα δικά μας τα όνειρά μας να κρατάς πιο σφικτά, πιο ψηλά να με πας. Πάνω από τ’ αστέρια να με πας και όταν σ’ έχω αγκαλιά να με ρωτάς, είναι τα όνειρά μας της φωτιάς μ’ αγαπάς, το ζητάς και ψηλά… φύγαμε! Πάνω από τ’ αστέρια να κοιτάς και όταν είμαστε οι δυο μας με ρωτάς, είναι τα όνειρά μας της φωτιάς μ’ αγαπάς, το ζητάς και ψηλά… φύγαμε»!

Από αυτή την εβδομάδα τα όνειρά σου μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης… Εσύ βγαίνεις, διασκεδάζεις και τα αστέρια σε ευνοούν! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο, σε αρμονία με τον Πλούτωνα, σου δίνουν την ευκαιρία να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Παρθένος
«Όσα ονειρεύτηκα – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Όσα ονειρεύτηκα άγγελέ μου τα ‘χω βρει, ό,τι όμορφο στη Γη το ‘χεις μάτια μου εσύ, στη ζωή μου μέχρι χθες ήταν όλα ψεύτικα και έγινα άλλος όταν σε ερωτεύτηκα… Με ξεσηκώνεις, με ζαλίζεις, με μεθάς, με μια ματιά σου όπου θες με πας, σαν μυστικό μου κλειδωμένο στην ψυχή, κόλαση και παράδεισος μαζί…».

Φίλε Παρθένε, διανύεις την εποχή που η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και εσύ επιτέλους δραστηριοποιείσαι ερωτικά και εκφράζεσαι περισσότερο αυθόρμητα και συναισθηματικά… Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις καλά, αρκεί να μην αφεθείς στην υπερβολή, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ουτοπικά όνειρα!

Ζυγός
«Φτάνω στο Θεό – Νικηφόρος»
«Μια φορά συμβαίνει στη ζωή, να αγαπήσει κάποιος και να αγαπηθεί, να αγγίζει ουρανό, έτσι νιώθω τώρα εγώ… Φτάνω στο Θεό, το καλύτερο που μου ‘χει τύχει είσαι εσύ, γι’ αυτό στο δικό μου σ’ έχω παραμύθι, φτάνω στο Θεό, μες στον κόσμο μου υπάρχεις μόνο είναι αρκετό ότι και αν πω, στο αφιερώνω…»

Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ξαφνιάζει, σε συναρπάζει, σου φέρνει αλλαγές και σε φτάνει στο… Θεό, από χαμόγελα και ευδαιμονία! Τι το καλύτερο λοιπόν; Επιπλέον αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ολοσχερώς προβλήματα του χτες.

Σκορπιός
«Άγριες διαθέσεις – Κώστας Μαρτάκης»
«Σε θέλω τόσο και μες στα μάτια σε κοιτώ, μα το βλέμμα δίνει υποσχέσεις και πονηρά χαμογελώ. Κάνε τώρα εσύ ό,τι πω, συνεχώς προκαλώ την καρδιά και ελέγχω το μυαλό, γιατί έχω άγριες διαθέσεις, θέλω να αντέξεις, πρέπει να δεις για να πιστέψεις πόσο μου αρέσεις, γιατί έχω άγριες διαθέσεις, θέλω να αντέξεις, θέλω στο σώμα μου να παίξεις δίχως άλλες σκέψεις»!

Άγριες, ερωτικές διαθέσεις φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Σκορπιέ… Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματά σου, τα ένστικτά σου σε οδηγούν να κάνεις τις ερωτικές σου ανατροπές και να ζήσεις αυτό που τόσο σου έχει λείψει! Ο έρωτας είναι στο πλευρό σου και τον απολαμβάνεις, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Πλούτωνας, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη!

Τοξότης
«Πάνω στην αγάπη – Δέσποινα Ολυμπίου»
«Θέλω να πέσω πάνω στην αγάπη κι ας σωθώ ή ας πεθάνω, μετά όλα τα λάθη να τα ζήσω σα λάθη, τα σωστά να τα δω σα σωστά, μαζί σου πάνω στην αγάπη, δε θέλω φως μου να μου δώσεις λίγο χώμα κι εγώ ξανά να το κοιτάξω σαν στεριά, θέλω αυτό που δε μου έδωσες ακόμα, μία φουρτούνα και να πέσω στα βαθιά»!

Αυτή την εβδομάδα θέλεις αγάπη και έχεις τη διάθεση να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να παίξεις και να φλερτάρεις, προκειμένου να κατακτήσεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, σε ευνοεί να φερθείς τολμηρά και απρόβλεπτα… Ωστόσο, καλό θα είναι να συγκρατηθείς και λίγο, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας, φανερώνει ότι τα αισθηματικά σου έχουν ασάφειες και μπερδέματα, ενώ τα σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αιγόκερως
«Ό,τι δε σε σκοτώνει – Νίκος Πορτοκάλογλου»
«Όλα θα αλλάξουνε ξανά και θα κερδίσεις τη ζαριά με τη σειρά σου. Μια ρόδα είναι και γυρνά και ξαναπαίρνουνε φωτιά τα όνειρά σου. Γιατί ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο ζωντανό, πιο ζωντανό, πιο δυνατό»!

Πέρασες δύσκολα και το ξέρεις… Τώρα όμως έχεις αποκτήσει δύναμη, εμπειρία και έχει φτάσει ο καιρός να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα τροχιά! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φέρνει αλλαγή πλεύσης, που ναι μεν για την ώρα δε σε ικανοποιεί, σύντομα όμως θα δεις πως είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί! Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ευνοεί από κάθε άποψη, για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να έχεις επιτυχία σε όποιο τομέα εσύ θελήσεις.

Υδροχόος
«Και πετάω ψηλά – Ηλίας Βρεττός»
«Και πετάω ψηλά, μέχρι τ’ αστέρια φτάνω κι ακόμα παραπάνω, απόψε έχω πετάξει και πλανήτη έχω αλλάξει, σε άλλο κόσμο πάω, σ’ άλλη τροχιά περνάω, μέσ’ τα μάτια σε κοιτάω και στα σύννεφα πετάω, μου γελάς και κάνω σαν παιδί, έχω τρελαθεί δεν πατώ στη γη»!

Συνεχίζεις να πετάς ψηλά, να χαίρεσαι, να ανανεώνεσαι και να απολαμβάνεις τον έρωτα, έστω και αν δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος! Αυτή την βδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, μία μεγάλη προσδοκία σου γίνεται πραγματικότητα, ενώ μία νέα γνωριμία ή ένας νέος έρωτας μπορούν τώρα να σε κάνουν να πετάξεις πραγματικά ψηλά!

Ιχθείς
«Σε παντρεύομαι – Στάθης Κίος»
«Σε θέλω εδώ και τώρα, η καρδιά μου πήρε φόρα, πουθενά δεν σταματάει, σ’ αγαπάει, σ’ αγαπάει! Σε παντρεύομαι προχώρα, ναι σου λέω ήρθε η ώρα! Δε με νοιάζει ούτε η κρίση, θα γυρίσει, θα γυρίσει… Οι ματιές μας συναντιούνται κι οι πλανήτες δεν κινούνται, πιο κοντά μου πλησιάζεις, το σφυγμό μου ανεβάζεις, πρώτη μου φορά που νιώθω στη ζωή μου τέτοιο πόθο, έρχομαι και θα σε πάρω, θα το πω και στον κουμπάρο»!

Με τόσο συνωστισμό πλανητών στην Παρθένο (Αφροδίτη, Άρης και Δίας) σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, εσύ φίλε Ιχθύ σκέφτεσαι σοβαρά τη δέσμευση πλέον… Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί την επιθυμία να νοικοκυρευτείς, να μαζευτείς, να κάνεις οικογένεια ή τέλος πάντων αρχίζεις να σοβαρεύεσαι αισθηματικά! Συγκρατήσου, γιατί αυτά που αισθάνεσαι τώρα, περνούν και από κάποιο «τεστ»!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *