Γενικά

Τα ζώδια για την εβδομάδα από 24 έως 28 Αυγούστου 2015.

Συντάκτης  | 

ΖώδιαΟ Αύγουστος ολοκληρώνει την παρουσία του στις ζωές μας αυτή την εβδομάδα, και …για αντίο μας προσφέρει μια μαγευτική, ονειρική και πολύ ρομαντική Πανσέληνο, η οποία θα μας δώσει την υπόσχεση ότι το καλοκαιρινό ερωτικό κλίμα θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα! Η εβδομάδα 24-30 Αυγούστου έχει συναίσθημα, ώριμες αποφάσεις, τυχερές εξελίξεις, αλλά και… εκπλήρωση ονείρων που θα κάνουν τις ημέρες αυτές του καλοκαιριού να παραμείνουν αξέχαστες στη μνήμη των περισσότερων ζωδίων.

 

Κριός
«Είναι το γέλιο σου – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Είναι το γέλιο σου, είναι το γέλιο σου είναι το γέλιο σου που γράφει μουσική είναι το γέλιο σου είναι το γέλιο σου είναι το γέλιο σου που τη χαρά ανασταίνει»!

Είναι το γέλιο που βρίσκεις πάλι αυτή την εβδομάδα, το οποίο σε ανακουφίζει από τα προβλήματα του χτες. Η Πανσέληνος στον Ιχθύ σε βοηθά να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και νιώθεις πιο όμορφα με εσένα! Ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να κουβεντιάσεις ανοιχτά με το άτομο που θες και να έρθετε πιο κοντά!

Ταύρος
«Αμοιβαίος έρωτας – Σταμάτης Γονίδης / Άντζυ Σαμίου»
«Θέλω μαζί σου να ζήσω ό,τι δεν έζησε κανένας, να αγαπηθώ, να αγαπήσω να ‘μαι για σένα ο ένας θέλω μαζί σου να κάνω ότι δεν έκανε καμία να γεννηθώ, να πεθάνω να ‘μαι για σένα η μία! Αυτή η αγάπη να κρατήσει όσο καμία άλλη να `ναι απ’ όλες τις αγάπες μας η πιο μεγάλη Αυτός ο έρωτας να είναι αμοιβαίος να είμαι εγώ ο έρωτάς σου ο τελευταίος»!

Η πιο ερωτική εβδομάδα της χρονιάς έφτασε για σένα, φίλε Παρθένε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στην Παρθένο, εκπληρώνει την επιθυμία του έρωτα που πάντα ήθελες! Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει να ανοίγεσαι σε νέα όνειρα και νέες γνωριμίες που σου δίνουν χαρά. Ο αμοιβαίος έρωτας είναι γεγονός!

Δίδυμοι
«Δεν υπάρχει – Ηλίας Βρεττός»
«Μην ανησυχείς πότε θα δεις ότι σε αγαπάω κι απ’ τον εαυτό μου πιο πολύ τι άλλο να πω τι πιο απλό πώς να στο αποδείξω ότι εσύ είσαι όλη μου η ζωή! Δεν υπάρχει στη γη άλλη αγάπη τόσο δυνατή δεν υπάρχει αυτό είναι σαν μαγικό που το ζούμε εσύ κι εγώ»!

Νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σε οδηγεί σε νέα πλάνα και σχέδια για την προσωπική σου ζωή τα οποία όμως φαντάζουν τολμηρά και έχουν και λίγο ρίσκο! Κράτησε τα ευχάριστα, αλλά διατήρησε και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί αυτό το όμορφο που υπάρχει τώρα στη ζωή σου σε λίγο θα δοκιμαστεί!

Καρκίνος
«Φεγγαρολούλουδα – Σάκης Αρώνης»
«Νύχτα αφήνομαι στην αγκαλιά σου λάμπει στα μάτια μου η ομορφιά σου τ’ αστέρια δώσ’ μου για συντροφιά να `ναι η μόνη μου παρηγοριά! Φεγγαρολούλουδα θα μάσω, δροσοσταλίδες να σ’ αγιάσω δυο στάλες απ’ τα δάκρυά μου και θα σε κλείσω στην καρδιά μου»!

Το συναίσθημα ξεχειλίζει αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, αφού η Πανσέληνος στον Ιχθύ σε ταξιδεύει στα μονοπάτια της φαντασίας, της ονειροπόλησης και εσύ τώρα θέλεις να τα δώσεις όλα για όλα, χωρίς να ζητήσεις τίποτα πίσω! Αυτή την εβδομάδα ξεπερνάς τα εμπόδια, έρχεσαι πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο είχες ως τώρα ενδοιασμούς, ενώ η σύνοδος Ήλιου-Δία, φέρνει την πρόταση ή το ταξίδι ή το μήνυμα που περίμενες!

Λέων
«Παιχνίδια ερωτικά – Σταν»
«Θέλω να το νιώσω, δεν κρατιέμαι πόσο πολύ τη ζητάω, γιατί ξενυχτάω, λιώνω στο σκοτάδι, μόνο για ένα βράδυ και θα θέλει ξανά παιχνίδια ερωτικά, βράδια μαγικά στο κορμάκι σου επάνω, θέλω να σου κάνω ερωτικά κι ασυναίσθητα, το πρωί που θα ξυπνήσεις πάλι θα ζητήσεις ερωτικά, βράδια μαγικά, στο κορμάκι σου επάνω θέλω να σου κάνω και δεν έχει μα, θα σε κάνω να απαντήσεις αν μου το ζητήσεις»!

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα, θέλεις ερωτικά παιχνίδια, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σε σαγηνεύει και σε παρασύρει στους κρυφούς και ανομολόγητους πόθους σου! Με τον Ερμή στο Ζυγό είσαι όλο προτάσεις ερωτικού περιεχομένου και το διασκεδάζεις…

Παρθένος
«Όλα είναι όνειρα – Δήμος Αναστασιάδης»
«Θέλω μαζί σου τα φρένα μου να σπάσω τα δεδομένα ν’ αλλάξω και να πω είμαι για σένα και όπου θες θα φτάσω δεν με κρατάει η γη ή το κενό! Πάμε να φύγουμε πριν φύγει ο χρόνος πάμε να ζήσουμε εμείς μαζί όλα είναι όνειρα όλα είναι δρόμος κι όλα τα φτιάχνουμε εγώ κι εσύ»!

Θέλεις να δραπετεύσεις μακριά με το άτομο που αγαπάς και να ζήσετε μαζί το όνειρό σας… Κάτι τέτοιο θα κάνεις με την Πανσέληνο στους Ιχθείς, φίλε Παρθένε! Όλα είναι όνειρα και εσύ αυτή την εβδομάδα τα εκπληρώνεις…

Ζυγός
«Πες πως με θες – ΤNS ft. Ελευθερία Ελευθερίου»
«Πες πως με θες (ναι-ναι) ξέχνα το χθες (ναι-ναι) το δρόμο βρες (ναι-ναι) εμένα θες (ναι) Μωρό μου πες πως με θες (ναι-ναι) ξέχνα το χθες (ναι-ναι) το δρόμο βρες (ναι-ναι) εμένα θες (ναι) μωρό μου γύρνα»!

Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο, φίλε Ζυγέ, και εσύ έχεις ανάγκη να πεις αλλά και να ακούσεις λόγια καρδιάς… Με τη σύνοδο Ήλιου-Δία, βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα συναισθήματα και νιώθεις… «λύτρωση»! Εσένα θέλει, έστω και αν το κρύβει!

Σκορπιός
«Με την πρώτη ματιά – Κώστας Μπίγαλης»
«Έλεγα πως δεν υπάρχουν όχι τώρα πια, έρωτες που ξεκινάνε από μια ματιά! Έλεγα πως δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα πως αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά! Κι έτσι ξαφνικά, έτσι ξαφνικά… Με την πρώτη ματιά τρελαθήκαμε κι απ’ το πρώτο λεπτό σ’ άλλους κόσμους χαθήκαμε με την πρώτη ματιά αποκάλυψη κι απ’ το πρώτο λεπτό δυο καρδιές δίχως κάλυψη»!

Με την πρώτη ματιά θα διαπερνάς τα ερωτικά σου μηνύματα και θα καταλαβαίνει ότι τα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι ακριβώς τα ίδια! Μην μείνεις αυτή την εβδομάδα με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία σε βοηθά να έρθεις κοντά στα όνειρά σου και να έχεις μία αποκαλυπτική ερωτική γνωριμία, αν δεν έχεις σχέση! Όσο για την Πανσέληνο στους Ιχθείς, πυρπολεί με ρομάντζο και τρυφερότητα την αισθηματική σου ζωή!

Τοξότης
«Ως τον ουρανό – Πάνος Κιάμος»
«Ως τον ουρανό είναι λίγο ακόμα και τ’ αστέρια είναι κοντά φόρα τα φτερά της καρδιάς σου κι έλα να πετάξουμε ψηλά! Ως τον ουρανό είναι λίγο ακόμα και τ’ αστέρια είναι κοντά γιατί η δική μας η αγάπη πάει μακριά»!

Στοχεύεις τον ουρανό, φίλε Τοξότη, αυτή την εβδομάδα… Η Πανσέληνος στους Ιχθείς αναζωπυρώνει τους πόθους σου και θέλεις να φτάσεις ψηλά… Σε πιάνει όμως και μία νευρικότητα που σε οδηγεί σε αλλαγές, προκειμένου να χαρείς αυτό που θέλεις! Η σύνοδος Ήλιου-Δία σε βοηθά να προσεγγίσεις μία σχέση με προοπτικές καλές!

Αιγόκερως
«Τι άλλο θέλεις – Βαλάντης»
«Νομίζεις σε παραμελώ και χείλη ξένα πως φιλώ, σου λένε λόγια ένα σωρό και σου θολώνουν το μυαλό, για ‘σένα νοιάζομαι τρελά και σ’ έχω αγάπη μου ψηλά εσύ στις φλέβες μου κυλάς και στην καρδιά μου εσύ μιλάς. ΤΙ άλλο θέλεις πιο πολύ πεθαίνω μ’ ένα σου φιλί, τι άλλο θέλεις να σου πω χωρίς εσένα δεν μπορώ… Τι άλλο θέλεις»!

Τι άλλο θέλεις, αγαπητέ Αιγόκερε; Αυτή την εβδομάδα τα έχεις όλα… Μετακινήσεις, χαρούμενα μηνύματα, ερωτικές ειδησούλες και πολύ ρομάντζο! Η Πανσέληνος σε ευνοεί και φέρνει στα αυτάκια σου όμορφα λόγια, τα οποία σου φτιάχνουν τη διάθεση! Παράλληλα η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία σου δίνει μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσεις έναν μεγάλο στόχο σου!

Υδροχόος
«Θέλω να με νιώσεις – Νίκος Βέρτης»
«Θέλω να με νιώσεις, να μη με προδώσεις θέλω να σ’ ακούω να μου λες πως μ’ αγαπάς! Θέλω να με νιώσεις, να μη με σκοτώσεις πες πως δεν τέλειωσαν όσα άρχισαν για μας. Να `ξερες τις ώρες πως μετρώ σαν πληγές στο σώμα μου επάνω είναι τόσες που έχω να σε δω κι αν δεν έρθεις νιώθω θα πεθάνω»!

Θέλεις να σε νιώθει ο άνθρωπός σου, να γίνεται ένα, να νιώσεις στο πλάι του τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που σου είναι απαραίτητες για να τα δώσεις όλα! Αυτές είναι οι ανάγκες που βγαίνουν στην επιφάνεια, τώρα με την Πανσέληνο στους Ιχθείς! Ο Ερμής από το Ζυγό θα δώσει τη νότα χαράς και ευχαρίστησης στην καθημερινότητά σου, όπου το φλερτ και οι αισθηματικές εκδηλώσεις θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα!

Ιχθύες
«Μια ζωή μαζί – Σάκης Ρουβάς»
«Θα ‘μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ να μη σου συμβεί τίποτα κακό φοράς αυτό το τζιν που αγαπώ! Κι εγώ γυρνώ στα παλιά στιγμές πολλές μαζί στη βροχή καλά σε ξέρω, καλά με ξέρεις γιατί απλά στο δρόμο αγκαλιά καιρό σε κρατώ! Θα ‘μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ! Να μη σου συμβεί τίποτα κακό θα ‘σαι μια ζωή δίπλα μου εσύ ότι κι αν συμβεί θα ‘μαστε μαζί μια ζωή»!

Η εβδομάδα σου ανήκει, αφού η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος δίνει «τροφή» στα όνειρά σου και τα πραγματοποιεί! Σε συνδυασμό με την σύνοδο Ήλιου-Δία στην Παρθένο, έφτασε η ώρα της δέσμευσης και της ουσιαστικής σχέσης… Δεν νομίζεις πως είχες αργήσει;

Πηγή: astrologos.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *